1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ομόνοια - Βασιλεία

Προϊστορία

4/11/2021 ΟμόνοιαΒασιλεία 1 - 1
21/10/2021 ΒασιλείαΟμόνοια 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 17,521 25.1%
X
€ 4,817 6.9%
2
€ 47,401 68.0%
Over
€ 2,205 31.4%
Under
€ 4,823 68.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

113 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Neo GSP Stadium
  • Χωρητικότητα: 22859
  • Θεατές: 4597
Σε κακή κατάσταση η Ομόνοια

Σε κακή κατάσταση η Ομόνοια

Η Ομόνοια δεν έχει βλέψεις στην Ευρώπη και υποδέχεται τη Βασιλεία που θέλει να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση.

ΟΜΟΝΟΙΑ

Μετά την τεσσάρα που δέχθηκε από την Κάραμπακ, πήγε στην Ελβετία για να αντιμετωπίσει τη Βασιλεία και έχασε με 3-1 και μαζί αρκετές ελπίδες πρόκρισης. Οι Ελβετοί προηγήθηκαν με τον Μιγιάρ στο 19' και η Ομόνοια απάντησε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκόμεθ στο 27' αλλά πριν κλείσει το πρώτο μέρος, η Βασιλεία με πέναλτι πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Καμπράλ στο 41'. Δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Ζέγκροβα καθάρισε την υπόθεση νίκη.

“Η προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα γι' αυτό και κάποιοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται περισσότερο. Ο δεύτερος λόγος είναι πως υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές για να βελτιωθούν χρειάζονται αγωνιστικό ρυθμό επειδή προέρχονται από τραυματισμούς. Βλέπουμε μπροστά, κοιτάμε την Βασιλεία. Είχαμε καλή εμφάνιση και απόδοση στον πρώτο αγώνα. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι μια καλή ομάδα η Βασιλεία. Ήμασταν μέσα στην διεκδίκηση ενός αποτελέσματος μέχρι τα τελευταία λεπτά. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Πρέπει να βελτιωθούμε στο πρωτάθλημα και να πάρουμε αποτελέσματα. Οι εμφανίσεις μας στην Ευρώπη είναι πολύ καλές” ήταν τα λεγόμενα του προπονητή, Χένιγκ Μπεργκ.

Αγωνίστηκε την περασμένη Παρασκευή για το κυπριακό πρωτάθλημα και συνέχισε να απογοητεύει, αφού γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, χάνοντας εντός έδρας από την Ανόρθωση με 1-0. Αυτή ήταν η τρίτη της ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές με το μοναδικό γκολ της συνάντησης να σημειώνει ο Κατσαράβα στο 37΄. Αξιοσημείωτο είναι πως τα πέντε τελευταία της παιχνίδια ολοκληρώθηκαν στο under και έχει σκοράρει μόλις μια φορά στα τέσσερα πρόσφατα ματς της για το πρωτάθλημα.

Η Ομόνοια ενημέρωσε ότι θα δώσει αμοιβή 100 χιλιάδων ευρώ σε όποιον βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο να εξιχνιαστεί η υπόθεση της βομβιστικής επίθεσης που δέχθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Γρηγόρης.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο αμυντικός Κουσουλός και ο μέσος Μποτεάκ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στον όμιλο, καθώς υποδέχθηκε την Ομόνοια και επικράτησε με 3-1 και είναι στην κορυφή μαζί με την Καραμπάκ. Είναι με το ενάμιση βήμα στην επόμενη φάση, αλλά θέλει και την πρωτιά. Προηγήθηκε με τον Μιγιάρ στο 19', αλλά η κυπριακή ομάδα ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκόμεθ στο 27'. Όμως, η Βασιλεία με πέναλτι του Καμπράλ στο 41' πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε δύο λεπτά πριν το τέλος ο Ζέγκροβα.

«Δεν νομίζω ότι θα επηρεαστεί η Ομόνοια από το πρωτάθλημα, αφού είναι μια άλλη διοργάνωση και έχει την ευκαιρία να ξεχαστεί. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο για αυτούς και Θα δώσουν τα πάντα για να κερδίσουν. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε και να έχουμε αγωνιστικό ρυθμό για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Ζυρίχη» είπε χαρακτηριστικά ο Πάτρικ Ράχμεν.

Συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα Ελβετίας έχοντας ρεκόρ (7-5-0), αφού έφυγε με το 3-3 από την έδρα της Ζυρίχης. Πήρε το προβάδισμα με τον Καμπράλ στο 29', δέχθηκε την ισοφάριση στο 47', αλλά ξανά πήρε το προβάδισμα με τον Εντιογέ στην επόμενη φάση. Η χαρά της κράτησε μόλις πέντε λεπτά αφού ο Φρέι με αυτογκόλ ισοφάρισε, αλλά στο 63΄ ο Μίγιαρ έγραψε το 3-2, όμως και πάλι η Βασιλεία δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ, αφού στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων δέχθηκε την ισοφάριση.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει απουσίες, αφού λείπουν ο επιθετικός Εσπόζιτο, ο μέσος Τσάκα και ο μπακ Παντούλα. Αμφίβολος δίνεται ο εξτρέμ Ζεγκρόβα.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ομόνοια δεν έχει βλέψεις στην Ευρώπη και αυτό που την ενδιαφέρει είναι το πρωτάθλημα, αλλά και εκεί δεν πάει καθόλου καλά γνωρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της. Απέναντι της θα βρει τη Βασιλεία που είναι ανώτερη και θέλει να κλειδώσει την πρόκριση. Οι Ελβετοί το βλέπουν πιο σοβαρά και θα επιλέξουμε το διπλό.

FACTS

  • Η ομάδα Βασιλεία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ομόνοια δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ομόνοια έχασε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ομόνοια, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.00 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  1 Βασιλεία 6 14 4 2 0 14:6
  3 Ομόνοια 6 4 0 4 2 5:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
4/11/2021
Ομόνοια
Βασιλεία
1 - 1
21/10/2021
Βασιλεία
Ομόνοια
3 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: Goal
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +21.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες