5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Καραμπάγκ

6/10/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 824
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 568 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Καραμπάγκ - Ολυμπιακός στις 13/10/2022

Προϊστορία

13/10/2022 ΚαραμπάγκΟλυμπιακός 0 - 0
6/10/2022 ΟλυμπιακόςΚαραμπάγκ 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 142,733 61.1%
X
€ 41,043 17.6%
2
€ 49,773 21.3%
Over
€ 13,362 32.4%
Under
€ 27,821 67.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

365 ψήφοι:

Ειδήσεις

4

Σουτ στην εστία

11

8

Σουτ εκτός εστίας

1

48%

Κατοχή μπάλας

52%

2

Οφσάιντ

8

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

4

7

Φάουλ

16

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Karaiskakis Stadium
  • Χωρητικότητα: 32130
  • Θεατές: 21677
Παιχνίδι δίχως αύριο για τον Ολυμπιακό

Παιχνίδι δίχως αύριο για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Καραμπάγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με μόνο στόχο τη νίκη ώστε να ελπίζει να συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά το νέο έτος. Το 0/2 στον όμιλο φέρνει τους «ερυθρόλευκους» με την πλάτη στον τοίχο ειδικά μετά και τη νίκη των Αζέρων επί της Ναντ (3-0).

Βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση στα νοκ-άουτ μετά τις δύο ήττες από Ναντ (1-2 εκτός) και Φράιμπουργκ (0-3 εντός). Και στα δύο παιχνίδια πραγματοποίησε αποκαρδιωτικές εμφανίσεις και αν θέλει να ελπίζει τουλάχιστον για την 3η θέση που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ θα πρέπει να πάρει αποτελέσματα και στα δύο παιχνίδια με την Καραμπάγκ.

Τα άσχημα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα οδήγησαν τη διοίκηση να απομακρύνει τον Κορμπεράν από τον πάγκο πριν τη διακοπή. Αντικαταστάτης του ο Μίτσελ ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μετά από 7,5 χρόνια και συνδύασε με νίκη το ντεμπούτο του στο ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με το δίκαιο 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» χάρη σε ισάριθμα γκολ του Μπαμπακού (45+2’ πεν., 68’). Ο Κονγκολέζος φορ εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του στο βασικό σχήμα, γενικότερα οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, φτιάχνοντας αρκετές ευκαιρίες και μην επιτρέποντας στον αντίπαλο τους να απειλήσει.

Η ομάδα επέστρεψε στις νίκες μετά από σχεδόν ένα μήνα και με ρεκόρ 3-2-1 βρίσκεται στην 3η θέση και στο -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Προς το παρόν αφήνει πίσω το πρωτάθλημα, έχοντας μπροστά του το κρίσιμο παιχνίδι με την Καραμπάγκ το οποίο έχει χαρακτήρα τελικού. Στόχος να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη στην Ευρώπη, με τον Μίτσελ να δηλώνει:

«Θέλουμε και μπορούμε να κερδίσουμε την Καραμπάγκ. Έχουμε πρεστίζ στην Ευρώπη, πρέπει να δείξουμε αυτήν την νοοτροπία. Τα προβλήματα δεν σταματάνε με τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο προπονητής και ο σύλλογος πιστεύουμε ότι έγινε το πρώτο βήμα, πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθήσουμε. Αύριο θα είναι σαν να παίζουμε όπως όταν παίζαμε με Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο, θα είναι μια ίδια ευρωπαϊκή βραδιά. Υπάρχει ο ίδιος σεβασμός για κάθε αντίπαλο. Η Καραμπάγκ παίζει χρόνια στην Ευρώπη και έχει τον ίδιο προπονητή τόσα χρόνια».

Αγωνιστικά Νέα: Χειρουργήθηκε και θα μείνει εκτός για τρεις μήνες ο βασικός γκολκίπερ Βατσλίκ (13/0). Για αντικαταστάτης αποκτήθηκε προ ημερών ο Πασχαλάκης ο οποίος μπήκε στην αποστολή αλλά μπορεί να προτιμηθεί ξανά ο Τζολάκης. Νοκ-άουτ ο βασικός φορ Ελ Αραμπί (13/3) που χτύπησε με Ατρόμητο, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από τη στιγμή που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη ο φορ Μπακαμπού (5/2). Συνεχίζουν εκτός με προβλήματα οι στόπερ Μπα (9/0), Ρέτσος (5/0), αντίθετα ξεπέρασε τον τραυματισμό και επιστρέφει ο φορ Ουί-Τζο Χουάνγκ (8/0), ενώ μπήκε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή αποστολή ο σταρ μπακ Μαρσέλο (-). Εκτός ευρωπαϊκής οι Χάμες (1/0), Σαμασέκου (1/0), Αγκιμπού (7/1), Ντε Λα Φουέντε (5/0), Κασάμι (-), Κρίστινσον (-), Λάιντνερ (-) και Φορτούνης (-).

Ο Μίτσελ έκανε δοκιμές με τριάδα (3-5-2) αλλά και τετράδα άμυνας. Έκανε μία δοκιμή με Τζολάκη στο τέρμα, άμυνα με Βρσάλικο, Σωκράτη και Σισέ στόπερ και τους Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ σε ρόλο φουλ-μπακ. Παράλληλα ο Ισπανός δοκίμασε δίδυμο μπροστά τους Ουί Τζο και Γκάρι Ροντρίγκες, αφού δεν υπολογίζονται οι Ελ Αραμπί και Μπακαμπού. Από την άλλη μοιάζει να έχουν «κλειδώσει» οι θέσεις των Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Μπιέλ και Μασούρα στο αρχικό σχήμα.Μετέτρεψε σε θρίαμβο το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την Ναντ στην έδρα της, παίρνοντας εμφατική νίκη με 3-0. Ξεκίνησε νωθρά στο ματς και κινδύνευσε σε δύο περιπτώσεις με το 0-1 στο πρώτο μισάωρο αλλά η συνέχεια της ανήκε ολοκληρωτικά. Έφτιαξε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί και τελικά πήρε το προβάδισμα στο 60’ με τον Ουβούσου. Συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο και σημείωσε άλλα δύο γκολ με τους Τζουμπίρ (65’) και Γιάνκοβιτς (72’) «καθαρίζοντας» στο άψε-σβήσε το τρίποντο.

Ήταν οι πρώτοι της βαθμοί στον όμιλο, στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί δίκαια με 2-1 από την Φράιμπουργκ στην Γερμανία, και δείχνει ότι έχει τη δυναμική να διεκδικήσει την πρόκριση. Ομάδα με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη, δίνει σταθερά το «παρών» σε ευρωπαϊκούς ομίλους για 9 σερί χρόνια, ενώ έχει στον πάγκο της τον ίδιο προπονητή (Γκουμπάνοβ) εδώ και σχεδόν μία 15ετία.

Μετά τη νίκη επί της Ναντ, έδωσε δύο αγώνες στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, διαλύοντας με 7-1 την Ζίρα εκτός και νικώντας με ανατροπή (3-1) την Νέφτσι Μπακού εντός, χάρη σε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Έκανε έτσι το 7x7 στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στο +2 από την 2η Σαμπάχ με ματς λιγότερο. Επιθετική ομάδα που παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και έχει σκοράρει στα 15/17 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος.

Εν όψει του σημερινούο Γκουμπάνοβ στάθηκε στον άγνωστο "Χ" που αποτελεί η παρουσία του Μίτσελ στον πάγκο: «Η αντίπαλη ομάδα έχει νέο προπονητή. Είναι ένας καλός και ικανός προπονητής που απαιτεί επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Η δυναμική της ομάδας ήταν υψηλή στο τελευταίο της παιχνίδι πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το τι φέρνει ο νέος προπονητής στον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Μας ανησυχεί μόνο αυτός ο παράγοντας. Πρέπει όμως να σκεφτούμε το δικό μας παιχνίδι και να παλέψουμε περισσότερο στο γήπεδο. Πρέπει να δώσουμε έμφαση στο δικό μας παιχνίδι και να παλέψουμε περισσότερο στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός προτιμά να παίζει ομαδικά αλλά ξέρουμε τις δυνατότητες του κάθε παίκτη».

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος δίνεται ο επιθετικός χαφ και πρώην «ερυθρόλευκος» Γιάνκοβιτς (14/1). Μακροχρόνια εκτός ο βασικός στόπερ Μεδίνα.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το 0/2 του Ολυμπιακού τον φέρνει με την πλάτη στον τοίχο και το σημερινό έχει χαρακτήρα τελικού για τους «ερυθρόλευκους», που πραγματοποίησαν βελτιωμένη εμφάνιση στο ντεμπούτο του Μίτσελ το Σάββατο κόντρα στον Ατρόμητο. Μόνο νίκη χρειάζονται οι Πειραιώτες αλλά η Καραμπάγκ έδειξε τα… δόντια της απέναντι στην Ναντ, όντας άκρως επικίνδυνη ομάδα και οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν έχουν πείσει φέτος με την εικόνα τους για να τους επιλέξουμε σε τέτοιες τιμές. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα κυνηγήσουμε το αμφίσκορο. Αναγκασμένοι να πάρουν ρίσκα οι γηπεδούχοι, από την άλλη όμως η Καραμπάγκ είναι φουλ επιθετική ομάδα, έχει σκοράρει στα 15/17 παιχνίδια της φέτος και της παρουσιαστούν ευκαιρίες απέναντι στη προβληματική «ερυθρόλευκη» άμυνα.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Καραμπάγκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Καραμπάγκ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.37 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  3 Καραμπάγκ 6 8 2 2 2 9:5
  4 Ολυμπιακός 6 2 0 2 4 2:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: 1
  • » Ο spiros1975, με το υψηλότερο yield +24.27% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +2.38% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες