4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ολίμπια Λιουμπλιάνα - Σλόβαν Μπρατισλάβας

5/10/2023 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 822
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 350 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολίμπια Λιουμπλιάνα στις 14/12/2023

Προϊστορία

14/12/2023 Σλόβαν ΜπρατισλάβαςΟλίμπια Λιουμπλιάνα 1 - 2
5/10/2023 Ολίμπια ΛιουμπλιάναΣλόβαν Μπρατισλάβας 0 - 1
27/6/2023 Σλόβαν ΜπρατισλάβαςΟλίμπια Λιουμπλιάνα 2 - 1
1/2/2020 Ολίμπια ΛιουμπλιάναΣλόβαν Μπρατισλάβας 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 533 18.8%
X
€ 1,338 47.1%
2
€ 971 34.2%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

120 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

5

2

Σουτ εκτός εστίας

5

59%

Κατοχή μπάλας

41%

1

Οφσάιντ

1

4

Αποκρούσεις

3

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

5

15

Φάουλ

10

11

Εκτελέσεις Φάουλ

14

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stozice Stadium, Ljubljana
  • Χωρητικότητα: 16038
  • Θεατές: 5064
Για δύο αποτελέσματα στη Σλοβενία η Σλόβαν

Για δύο αποτελέσματα στη Σλοβενία η Σλόβαν

Η Ολίμπια Λιουμπλιάνα υποδέχεται τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Λιλ, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Κι Κλάκσβικ.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένουν εκτός συνέχειας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία μεγάλη υπέρβαση στην πρεμιέρα, καθώς υποχρεώθηκε να ταξιδέψει στη βόρεια Γαλλία για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την ισχυρή Λιλ. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό για να αποφύγει την ήττα με 2-0. Δυστυχώς για εκείνη δεν κατάφερε να γίνει απειλητική ούτε μία φορά σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Δέχτηκε αφόρητη πίεση στο πρώτο μέρος κι έμοιαζε να αντέχει, παρά τις τέσσερις πολύ μεγάλες ευκαιρίες των γηπεδούχων. Στο 43’ όμως ο Ντόφο υπέπεσε σ’ ένα αχρείαστο πέναλτι στον Χάραλντσον και ο Ντέιβιντ το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0. Στην επανάληψη στάθηκε καλύτερα και ισορρόπησε σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό. Ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Γιαζίτσι βρέθηκε σε θέση βολής και δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 και ρίχνοντάς την οριστικά κι αμετάκλητα στο καναβάτσο.

Με αυτόν τον τρόπο η Ολίμπια Λιουμπλιάνα υπέστη μία μάλλον αναμενόμενη ήττα και δεν συνδύασε μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα την παρθενική της συμμετοχή σε αγώνα της φάσης των ομίλων ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ωστόσο έδειξε ότι μπορεί να σταθεί καλά στο Κόνφερενς Λιγκ και δικαιούται να ελπίζει σε μία καλή παρουσία. Βέβαια πλέον έχει ιδιαίτερη σημασία η προσεχής αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα Σλοβενίας συγκρούστηκε με τη Ρογκάσκα εκτός έδρας. Νίκησε με τα χίλια ζόρια 2-0 με τα δύο τέρματα να σημειώνονται στις καθυστερήσεις και παραμένει δεύτερη.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Πριν από δύο εβδομάδες κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Κι Κλάκσβικ κι έπρεπε να επιβεβαιώσει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου την ανωτερότητά της. Αγχώθηκε αλλά τα κατάφερε επικρατώντας 2-1 με ανατροπή. Ήταν καλύτερη στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο όμως αδυνατούσε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες. Τρία λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο προωθημένος Πάβλοβιτς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας της. Αντέδρασε σαν μεγάλη ομάδα κι έξι λεπτά αργότερα ο Τσάβριτς έκανε ωραία κούρσα και ασίστ στον Βάις και ο «γερόλυκος» δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει 1-1. Το μομέντουμ ήταν πια στην πλευρά της και στο 74’ ο Τσάβριτς με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπαρσεγκιάν «έγραψε» το 2-1 και της χάρισε το «τρίποντο».

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας είχε ένα μεγάλο «πρέπει» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε, έστω κι αν θα περίμενε κανείς να κέρδιζε πιο εύκολα. Στο τέλος της ημέρας όμως το σημαντικό είναι ότι πέτυχε τον σκοπό της. Φυσικά θεωρείται φαβορί για να ακολουθήσει από τη δεύτερη θέση του ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ τη Λιλ κι αν δεν μπορέσει, θα πρόκειται για σημαντική αποτυχία. Για τη λίγκα της Σλοβακίας έπαιξε εκτός έδρας με τη Ζλάτε Μοράφτσε. Δεν δυσκολεύτηκε να φύγει με το «διπλό» (0-3) και σκαρφάλωσε στην τετράδα, έχοντας ματς λιγότερο.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με δεδομένο ότι η Λιλ αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου, η Ολίμπια Λιουμπλιάνα και η Σλόβαν Μπρατισλάβας θα προσπαθήσουν να τερματίσουν πίσω από τους Γάλλους για να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Οι Σλοβάκοι έκαναν το καθήκον τους στην πρεμιέρα απέναντι στην Κι Κλάκσβικ και πλέον πάνε στη Σλοβενία για δύο αποτελέσματα, καθώς θα είναι θετική για εκείνους και μία πιθανή ισοπαλία. Αμφότερες έχουν την τάση να σκοράρουν αλλά και να δέχονται γκολ και θα προτιμήσουμε το οριακά αποδεκτό αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες της ομάδας Σλόβαν Μπρατισλάβας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σλόβαν Μπρατισλάβας νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Σλόβαν Μπρατισλάβας 6 10 3 1 2 8:7
  3 Ολίμπια Λιουμπλιάνα 6 6 2 0 4 4:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +0.18% έπαιξε: X
  • » Ο STAMOUEL-PAOK, με το υψηλότερο yield +15.54% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: X
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +0.71% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες