2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντιναμό Κιέβου - Στουρμ Γκρατς

3/8/2022 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 657
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 646 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Στουρμ Γκρατς - Ντιναμό Κιέβου στις 9/8/2022

Προϊστορία

9/8/2022 Στουρμ ΓκρατςΝτιναμό Κιέβου 1 - 2*
3/8/2022 Ντιναμό ΚιέβουΣτουρμ Γκρατς 1 - 0
23/1/2018 Ντιναμό ΚιέβουΣτουρμ Γκρατς 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,031,877 81.8%
X
€ 87,852 7.0%
2
€ 141,260 11.2%
Over
€ 16,000 18.5%
Under
€ 70,400 81.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

138 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

4

10

Σουτ εκτός εστίας

4

60%

Κατοχή μπάλας

40%

0

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

4

3

Αλλαγές

4

9

Φάουλ

11

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion LKS
  • Χωρητικότητα: 18029
  • Θεατές: 6092
Απλά καλύτεροι οι Ουκρανοί

Απλά καλύτεροι οι Ουκρανοί

Η Ντιναμό Κιέβου συγκρούεται με τη Στουρμ Γκρατς στην Πολωνία, σε αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έχουν ήδη αποκλείσει τη Φενέρμπαχτσε, ενώ οι φιλοξενούμενοι ξεκινούν με αυτό το ματς τις υποχρεώσεις τους.

Τι ισχύει: Πρώτος αγώνας στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στο Λοτζ της Πολωνίας, πόλη που χρησιμοποιεί ως έδρα της η Ντιναμό Κιέβου, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Στουρμ Γκρατς στις 9/8. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο ματς θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι της Μπενφίκα με τη Μίντιλαντ, ενώ όποια αποκλειστεί θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ξεκινάει ούτως ή άλλως με μειονέκτημα στα παιχνίδια της, από τη στιγμή που λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία, αναγκάζεται να χρησιμοποιεί ως έδρα της την πόλη Λοτζ της Πολωνίας. Παράλληλα γνώριζε εκ των προτέρων ότι αποτελούσε το αουτσάιντερ στους αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη επί πολωνικού εδάφους δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και η «λευκή» ισοπαλία (0-0) την άφησε ικανοποιημένη, μια και θα μπορούσε να είχε ηττηθεί. Πλέον έπρεπε να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και να τα καταφέρει κόντρα στα προγνωστικά, καθώς οι Τούρκοι θα είχαν και την υποστήριξη του φανατικού τους κοινού που συνήθως γεμίζει τις εξέδρες.

Η Ντιναμό Κιέβου όχι μόνο δεν φοβήθηκε αλλά κατόρθωσε να φύγει έχοντας στις αποσκευές της μία τεράστια και παλικαρίσια πρόκριση χάρη στη νίκη της με 2-1 στην παράταση. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο κατά κύριο λόγο αμύνθηκε, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Γιουκσέκ στο 53’ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπουγιάλσκι με προβολή την έβαλε σε θέση «οδηγού». Δέχθηκε πίεση στη συνέχεια και στο 70’ ο γκολκίπερ Μπούστσαν απέκρουσε πέναλτι του Κινγκ. Άντεχε παίζοντας μαζική άμυνα όμως στο 89’ ο τερματοφύλακάς της έκανε άστοχη έξοδο και ο Τσάλαι ισοφάρισε 1-1-1 στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι αντίπαλοί της ήταν λιγότεροι και πίεσε. Στο 114’ λυτρώθηκε με ψύχραιμο τελείωμα του Καραβάεφ από πλάγια θέση, με τον δεξιό της μπάκ να της χαρίζει τη νίκη και μαζί την πρόκριση.

Ο τεχνικός του συλλόγου Μιρτσέα Λουτσέσκου επισήμανε: «Στην πραγματικότητα δεν παίζουμε εντός έδρας. Στις εξέδρες θα υπάρχουν γυναίκες και παιδιά από την Ουκρανία αλλά δεν θα έχουμε άντρες. Δεν έχουν δικαίωμα αλλά θα παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι η Στορμ Γκρατς».

Αγωνιστικά Νέα: Έφυγε για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ο βασικός εξτρέμ Βέρμπιτς. Δεν υπάρχουν προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης, καθώς οι παίκτες που δεν μπορούν να προσφέρουν είναι νεαροί και δεν αποτελούν βασικές επιλογές.

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημά της στη σεζόν και μάλιστα συνδυάστηκε με μία πολύ μεγάλη νίκη το περασμένο Σάββατο. Αντιμετώπισε για τη δεύτερη αγωνιστική της αυστριακής Μπουντεσλίγκα την πανίσχυρη Σάλτσμπουργκ κι ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά επικρατώντας 2-1. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ράσμους Χέλουντ ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 24’, με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Έξι λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη, ο ίδιος ποδοσφαιριστής παραβίασε ξανά την εστία των πρωταθλητών για το 2-0. Το μόνο που έπρεπε να κάνει πλέον ήταν να υπερασπιστεί με επιτυχία το υπέρ της αποτέλεσμα. Το έπραξε και δεν ανησύχησε ποτέ πραγματικά, μια και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ που μείωσαν στο τελικό 2-1 με τον Κίεργκααρντ στο 87’. Πλέον μετράει μία νίκη και μία ισοπαλία μετά από δύο «στροφές» στο πρωτάθλημα και στέκεται στην 3η θέση, υστερώντας στην ισοβαθμία με τη Λίντσερ.

Αυτά είναι και τα δύο επίσημα παιχνίδια της Στουρμ Γκρατς για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο τα οποία ήταν και τα δύο αμφίσκορα. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον τρίτο προκριματικό γύρο κι ελπίζει ότι θα πετύχει την έκπληξη και θα καταφέρει να διακριθεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετά από περίπου μία εικοσαετία. Πέρσι τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος πίσω από τη Σάλτσμπουργκ και σιγά-σιγά αποκτά δυναμική ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να εδραιωθεί έστω και πίσω από τους «κόκκινους ταύρους».

«Η Ντιναμό Κιέβου είναι το μεγάλο φαβορί αλλά πιστεύουμε στην πρόκριση. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που συμμετέχουμε στη διοργάνωση. Είναι η γοητεία του ποδοσφαίρου όταν κάποιος μικρός παλεύει με τον Γολιάθ. Πρέπει να δείξουμε τη μεγάλη ασπρόμαυρη καρδιά που διαθέτουμε. Προετοιμαστήκαμε όσο πιο καλά μπορούσαμε για τον αγώνα και θα προσπαθήσουμε για μία ηρωική εμφάνιση που είναι αναγκαία για να πάρουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Κρίστιαν Ίλτσερ ο οποίος συνεχίζει για τρίτη χρονιά στο «τιμόνι» της.

Αγωνιστικά Νέα: Τρεις σημαντικοί «πονοκέφαλοι». Εκτός ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας, ο μεσοεπιθετικός Γιάντσερ. Θα λείψει επίσης ο αμυντικός Γκέιχοφερ και ο χαφ Κιτεϊσβίλι. Επιστρέφει σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος ο αμυντικός Άφενγκρουμπερ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η ψυχολογία είναι στα ύψη στο εσωτερικό της Ντιναμό Κιέβου, έπειτα από την επική πρόκριση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Παρά το γεγονός ότι οι Ουκρανοί είναι... εξόριστοι στην Πολωνία, αποτελούν το φαβορί της αναμέτρησης με τη Στουρμ Γκρατς. Η τελευταία αποτέλεσε πέρσι τη δεύτερη δύναμη του αυστριακού ποδοσφαίρου πίσω από τη Σάλτσμπουργκ κι επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 2018. Το σύνολο του Μιρτσέα Λουτσέσκου διαθέτει περισσότερη ποιότητα και είναι πιο ισχυρό. Θα το εμπιστευτούμε και θα ποντάρουμε τον «άσο» θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Στουρμ Γκρατς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.58 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Στουρμ Γκρατς νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.35 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Στουρμ Γκρατς, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Ντιναμό Κιέβου - Τελ. αγώνες
11/5/2024
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ντιναμό Κιέβου
5/5/2024
Ντιναμό Κιέβου
Κόλος Κοβαλίβκα
5 - 0
1/5/2024
Ντιναμό Κιέβου
Βέρες Ρίβνε
3 - 0
27/4/2024
Ντνίπρο-1
Ντιναμό Κιέβου
1 - 2
21/4/2024
Ντιναμό Κιέβου
Πολίσια Ζιτόμιρ
3 - 0
17/4/2024
Μινάι
Ντιναμό Κιέβου
1 - 3
13/4/2024
Ολεξάντρια
Ντιναμό Κιέβου
0 - 1
8/4/2024
Ντιναμό Κιέβου
LNZ Τσερκάσι
1 - 1
4/4/2024
Ζόρια Λουγκάνσκ
Ντιναμό Κιέβου
0 - 3
31/3/2024
Βόρσκλα Πολτάβα
Ντιναμό Κιέβου
1 - 5

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ANDR-chania με το υψηλότερο yield +3.04% έπαιξε: Over
  • » Ο lazge64, με το υψηλότερο yield +2.57% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες