2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ

15/8/2023 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 798
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 261 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις 19/8/2023

Προϊστορία

19/8/2023 ΑΕΚΝτιναμό Ζάγκρεμπ 2 - 2
15/8/2023 Ντιναμό ΖάγκρεμπΑΕΚ 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 191,648 58.0%
X
€ 67,254 20.3%
2
€ 71,748 21.7%
Over
€ 20,197 26.6%
Under
€ 55,772 73.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

262 ψήφοι:

Ειδήσεις

5

Σουτ στην εστία

7

4

Σουτ εκτός εστίας

1

50%

Κατοχή μπάλας

50%

1

Οφσάιντ

3

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

12

13

Φάουλ

16

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Maksimir
  • Χωρητικότητα: 37168
  • Θεατές: 13311
Το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα

Το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποδέχεται την ΑΕΚ για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Βαρύ το κλίμα στην αναμέτρηση μετά τη δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, έξω από το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τι ισχύει: Δεύτερο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ . Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο παιχνίδι θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

* Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την Αντβέρπ ενώ ο ηττημένςο θα βρεθεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον ηττημένο του Κοπεγχάγη-Σπάρτα Πράγας.

* Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την προηγούμενη Τρίτη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την προηγούμενη μέρα όμως δημιουργήθηκαν έξω από το γήπεδο επεισόδια με οπαδούς της Ντιναμό που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή. Η UEFA προχώρησε στην αναβολή του παιχνιδιού και άλλαξε τη σειρά των αγώνων όσον αφορά την έδρα.

Ήταν προετοιμασμένη για το πρώτο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως μετά την αναβολή αναχώρησε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το Ζάγκρεμπ. Καταδίκασε άμεσα τα επεισόδια όμως στη συνέχεια άλλαξε στάση και έβγαλε επιθετική ανακοίνωση κατά της ΑΕΚ η οποία και ζήτησε την αποβολή της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στην Ντιναμό πάντως περιμένουν ένα κατάμεστο γήπεδο, το κλίμα θα είναι σίγουρα βαρύ αλλά αυτό που απασχολεί τους Κροάτες είναι μόνο η πρόκριση. Μετά τις 5 Αυγούστου δεν αγωνίστηκαν ξανά για το πρωτάθλημα στο οποίο βέβαια μετράνε μία νίκη, μία ήττα και μία ισοπαλία.

Όσον αφορά τα επεισόδια, προφυλακίστηκαν και οι 102 Κροάτες οι οποίοι είχαν συλληφθεί καθώς και οι δύο Έλληνες και ο ένας Αλβανός. Το θέμα παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς ο πρόεδρος της Κροατίας μίλησε για στοιχεία εκδίκησης από τις ελληνικές Αρχές, ρίχνοντας ακόμα μεγαλύτερο λάδι στη φωτιά.

Στο αγωνιστικό η Ντιναμό θα προσπαθήσει να μην επηρεαστεί από τις καταστάσεις αν και άπαντες στο στρατόπεδο της θεωρούν πως δεν είχαν καμία ευθύνη για ό,τι έγινε και κοιτάνε μόνο τι μπορούν να κάνουν μέσα στο γήπεδο.

«Πριν πάμε στο ποδόσφαιρο, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του ανθρώπου που δολοφονήθηκε. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου σε όλους όσους βίωσαν συνέπειες για τον εαυτό τους ή τους αγαπημένους τους σε αυτή την τραγωδία», επισήμανε ο κόουτς Μπίστσαν.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Μπατούρινα.

Είναι συγκλονισμέμη απ’ ότι συνέβη έξω από γήπεδο της το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας και από την πρώτη στιγμή τάχθηκε υπέρ της αναβολής του αγώνα. Μάλιστα αποχώρησε από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας το πρωί της προηγούμενης Τρίτης τονίζοντας πως δεν έχει καμία διάθεση να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Ντιναμό.

Με ανακοίνωση της μάλιστα ζήτησε την άμεση και βαρύτατη τιμωρίας της ομάδας από το Ζάγκρεμπ, κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και η αποστολή αναχώρησε κανονικά. Μάλιστα στο αεροδρόμιο ο Ματίας Αλμέιδα επισήμανε πως η ομα΄δα θα πίεξι τόσο για την ιστορία της όσο και για την οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή.

Το ζήτημα είναι πόσο θα την επηρεάσει το γεγονός της δολοφονίας αλλά και μία έδρα η οποία αναμενόταν ούτως ή άλλως καυτή. Η αποστολή έφτασε στο Ζάγκρεμπ κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με τη γενική κατάσταση όμως να είναι ήρεμη.

Το ποδόσφαιρο για την ΑΕΚ αυτή την εβδομάδα πέρασε σε δεύτερη μοίρα όμως δεν έχει και άλλη επιλογή να αγωνιστεί και να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση. Η αλλαγή της αρχικής έδρας ίσως παίξει ρόλο, υπήρξε ακόμα περισσότερος χρόνος για την προετοιμασία της και μένει να δούμε τι χαρακτήρα θα δείξουν οι παίκτες του Αλμέιδα.

«Με στεναχωρούν και με θλίβουν τέτοια γεγονότα, τέτοιος άνθρωπος είμαι, έφυγα από το σπίτι μου στα 15 και θέλω παντού να υπάρχει ειρήνη, ήμασταν και οι δύο ομάδες χαρούμενες το ντεμπούτο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, είμαι πολύ στεναχωρημένος, πρέπει να διαχωρίσουμε το ποδόσφαιρο και τη βία, είναι πραγματικά θλιβερό αυτό που συνέβη», σχολίασε ο κόουτς Αλμέιδα.

Αγωνιστικά Νέα: Ο στόπερ Βίντα συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή ενώ σε αυτή βρίσκεται μετά από καιρό και ο αρχηγός Αραούχο. Αντίθετα εκτός έμεινε ο μέσος Γκατσίνοβιτς, ενώ δεν είναι στη λίστα ο επιθετικός Πόνσε.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια των προκριματικών. Το ποδόσφαιρο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι τεταμένη και η ΑΕΚ καλείται να δείξει χαρακτήρα. Η Ντιναμό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει ένα προβάδισμα καθώς γνωρίζει πως η ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Θεωρώ πάντως πως η ΑΕΚ έχει την ποιότητα για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Με τη διπλή ευκαιρία στο Χ2.

FACTS

  • Η ομάδα ΑΕΚ νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.31 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΑΕΚ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας ΑΕΚ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.17 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντιναμό Ζάγκρεμπ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Τελ. αγώνες
5/5/2024
Ριέκα
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
27/4/2024
Βαραζντίν
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 1
21/4/2024
Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 1
17/4/2024
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Βαραζντίν
2 - 1
13/4/2024
ΗΝΚ Γκόριτσα
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 2
7/4/2024
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Ίστρα
4 - 1
3/4/2024
Χάιντουκ Σπλιτ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 1
30/3/2024
Χάιντουκ Σπλιτ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 1
17/3/2024
Ρούντες
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 3
14/3/2024
ΠΑΟΚ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
5 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +3.81% έπαιξε: 2
  • » Ο GeorgeGCA, με το υψηλότερο yield +13.05% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες