2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νις - Μπάγερ Λεβερκούζεν

Προϊστορία

3/12/2020 ΝιςΜπάγερ Λεβερκούζεν 2 - 3
22/10/2020 Μπάγερ ΛεβερκούζενΝις 6 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 24,595 2.8%
X
€ 33,690 3.8%
2
€ 823,595 93.4%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

149 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Allianz Riviera
  • Χωρητικότητα: 35624
Εντελώς ντεφορμέ οι Γάλλοι

Εντελώς ντεφορμέ οι Γάλλοι

Η Νις υποδέχεται τη Λεβερκούζεν για την 5η αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» τους από τη Σλάβια Πράγας, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΝΙΣ

Υποφέρει τον τελευταίο καιρό κι αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι της. Μοιάζει να έχει χάσει τον προσανατολισμό της και λίγα εικοσιτετράωρα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σλάβια Πράγας που επί της ουσίας σήμανε τον αποκλεισμό της από το Γιουρόπα Λιγκ, ηττήθηκε ξανά στο «σπίτι» της από την ουραγό του γαλλικού πρωταθλήματος Ντιζόν και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-3). Μπήκε δυνατά στο ματς κι απείλησε πρώτη όμως στο 21’ είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με τον Μπαλντέ. Σαν να μην έφτανε αυτό, δέκα λεπτά αργότερα δέχτηκε και δεύτερο τέρμα από διαγώνιο σουτ του Μουζίνγκα. Το 0-2 ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο ξεκίνημα της επανάληψης είχε δοκάρι με τον Λεές-Μελού, όμως τα πάντα κρίθηκαν στο 66’ όταν ξανά ο Μπαλντέ εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος στην άμυνα της και σκόραρε για το 0-3. Το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκουίρι στο 80’.

Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα της Νις σε αγώνες για το πρωτάθλημα Γαλλίας και το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν μπορεί να διαχειριστεί πλέον την πίεση κι αναζητά ένα «ηλεκτροσόκ». Οι τρεις βαθμοί που έχει συγκεντρώσει στον όμιλο δεν της έχουν αφήσει ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση, αφού χρειάζεται ένα θαύμα που μοιάζει αδύνατο να πραγματοποιηθεί. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της στη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Κυανής Ακτής Πατρίκ Βιείρά επισήμανε: «Για να είμαι ειλικρινής, θέλω να παίζω πάντοτε για τη νίκη. Θα παρατάξω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Ρεμς. Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Είμαι ο εγγυητής της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα. Λείπει η εμπειρία στο υψηλό επίπεδο. Έχουμε κάνει κάποια λάθη από αφέλεια. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε ήρεμοι και να είμαστε καλύτεροι στις λεπτομέρειες».

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσαν κάρτες και θα λείψουν ο αμυντικός χαφ Σνάιντερλεν (9/0) και ο επίσης μέσος Μπουντναουί (4/1). Δεν θα ξαναπαίξει φέτος ο στόπερ Ντάντε (9/2), ενώ είναι χτυπημένος και ο μπακ Ατάλ (4/0). Νέο πρόβλημα αυτό του χαφ Λεές-Μελού (11/3), ενώ γνωστή είναι και η απουσία του σέντερ φορ Ντόλμπεργκ (8/3).



ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Έπρεπε να αποδείξει ότι δικαιολογημένα θεωρήθηκε το απόλυτο φαβορί στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Χάποελ Μπερ Σεβά. Το έκανε, αφού έφτασε σε μία άνετη νίκη με 4-1 και στην πραγματικότητα «σφράγισε» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Έψαξε το γρήγορο γκολ και δεν το βρήκε, αλλά τελικά προηγήθηκε στο 29’ με τον Σικ. Το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 48’ με τον Μπέιλι. Δέκα λεπτά αργότερα είδε τους φιλοξενούμενους να μειώνουν έπειτα από «φτηνό» λάθος στην άμυνά της. Δεν τράβηξε το πόδι από το «γκάζι» και στο 77’ ο Ντεμιρμπάι με υπέροχη εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, πριν διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Αλάριο στο 80’. Στην Μπουντεσλίγκα πάντως δεν τα κατάφερε, παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία (0-0) στη Χέρτα Βερολίνου.

Έχει δικαιώσει τα προγνωστικά που την ήθελαν να προκρίνεται άνετα από τον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης, αφού χρειάζεται έναν πόντο σε δύο αγώνες για να τα καταφέρει και μαθηματικά. Η συγκομιδή των 9 βαθμών τη φέρνει στη 2η θέση, αφού υστερεί στην ισοβαθμία με τη Σλάβια Πράγας, ομάδα που θα συναντήσει στην τελευταία «στροφή». Τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν Over αλλά κι αμφίσκορα.

«Η Νις έχει σχεδόν αποκλειστεί. Δεν σημαίνει κάτι το 6-2 του πρώτου αγώνα. Παραμένει μία καλή ομάδα. Θέλουμε να τερματίσουμε πάντως στην πρώτη θέση του γκρουπ μας. Για να γίνει αυτό σίγουρα θα πρέπει να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια που απομένουν. Ακόμα κι αν δεν κερδίσουμε εδώ όμως θα πρέπει να το κάνουμε με τη Σλάβια Πράγας» ήταν τα λόγια του κόουτς του κλαμπ, Πέτερ Μπος.

Αγωνιστικά Νέα: Τα μακροχρόνια προβλήματα του αμυντικού Αρίας (1/0) και των μέσων Παουλίνιο (0/0), Αρανγκίς (4/0) και Παλάσιος (3/0) είναι γνωστά και πλέον δεν επηρεάζουν. Ωστόσο εκτός θα μείνουν εκτός απροόπτου ο μεσοεπιθετικός Μπελαραμπί (8/0) και ο σέντερ φορ Αλάριο (7/7). Στα «πιτς» και ο αμυντικός Γιεντβάι (1/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Νις φαίνεται ότι διανύει τη χειρότερη περίοδο της σεζόν, με αποκορύφωμα την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης Κυριακής από την ουραγό Ντιζόν και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Θα ήθελε πολύ να πάρει μία εκδίκηση από τη Λεβερκούζεν για την «εξάρα» της πρεμιέρας, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο. Παράλληλα δεν υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες για πρόκριση. Κανένας λόγος για σκοπιμότητες, αφού το μέλλον του ομίλου μοιάζει προδιαγεγραμμένο. Οι δύο ομάδες θα παίξουν ελεύθερα και θα επιλέξουμε τα 4-6 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Νις, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Νις έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2
  • Η ομάδα Νις έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μπάγερ Λεβερκούζεν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Μπάγερ Λεβερκούζεν 6 15 5 0 1 21:8
  4 Νις 6 3 1 0 5 8:16
Εμφάνιση όλων
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Τελ. αγώνες
9/5/2024
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Ρόμα
5/5/2024
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Μπάγερ Λεβερκούζεν
2/5/2024
Ρόμα
Μπάγερ Λεβερκούζεν
0 - 2
27/4/2024
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Στουτγκάρδη
2 - 2
21/4/2024
Ντόρτμουντ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
1 - 1
18/4/2024
Γουέστ Χαμ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
1 - 1
14/4/2024
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Βέρντερ Βρέμης
5 - 0
11/4/2024
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Γουέστ Χαμ
2 - 0
6/4/2024
Ουνιόν Βερολίνου
Μπάγερ Λεβερκούζεν
0 - 1
3/4/2024
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Φορτούνα Ντίσελντορφ
4 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +4.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες