6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νιμ - Λυών

16/5/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 947
2 - 5
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 3

  1. 5' Kone Moussa
  2. 8' Paqueta Lucas
  3. 20' Depay Memphis
  4. 24' Paqueta Lucas

2ο Ημίχρονο 2 - 5

  1. 55' Aouar Houssem
  2. 62' Kone Moussa
  3. 87' Slimani Islam

      Προϊστορία

      16/5/2021 ΝιμΛυών 2 - 5
      18/9/2020 ΛυώνΝιμ 0 - 0
      6/12/2019 ΝιμΛυών 0 - 4
      24/5/2019 ΝιμΛυών 2 - 3
      19/10/2018 ΛυώνΝιμ 2 - 0
      12/7/2008 ΛυώνΝιμ 3 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 22,048 8.5%
      X
      € 15,645 6.1%
      2
      € 220,859 85.4%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      142 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Stade des Costieres
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 18482
      Παίζουν τα ρέστα τους για διαφορετικούς στόχους 

      Παίζουν τα ρέστα τους για διαφορετικούς στόχους 

      Η Νιμ φιλοξενεί τη Λυών στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Μετς, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εντός έδρας της Λοριάν.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΝΙΜ

      Γνώριζε εκ των προτέρων ότι το εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής» κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Μετς θα έπρεπε να το κερδίσει, αν ήθελε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για σωτηρία. Το έκανε και μάλιστα με το εμφατικό 3-0. Πήρε τον έλεγχο από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο αλλά κατάφερε να δημιουργήσει όλες κι όλες δύο καλές στιγμές μέχρι την ανάπαυλα. Δεν βρήκε κάποιο γκολ, όμως το καλό για εκείνη ήταν πως δεν είχε ανησυχήσει καθόλου. Περίπου ένα τέταρτο μετά τη σέντρα στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 61’, κατάφερε να σκοράρει. Ο Φομπά με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ κι έκανε το έργο της πιο εύκολο για τη συνέχεια. Έξι λεπτά αργότερα ο αρχηγός Ριπάρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματά της και «κλείδωσε» το «τρίποντο». Κινδύνευσε μόνο μία φορά, όταν οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Άμπροουζ. Στο 89’ ο Φεράτ με ωραία προσπάθεια και συρτό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

      Η Νιμ πανηγύρισε την πρώτη της επιτυχία μετά από πέντε συνεχόμενους αγώνες στους οποίους δεν είχε χαμογελάσει. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είχε αποσπάσει τρεις ισοπαλίες και είχε γνωρίσει δύο ήττες. Αποτελεί το φαβορί για τον απευθείας υποβιβασμό ακολουθώντας την ουραγό Ντιζόν. Έχει συγκεντρώσει 35 βαθμούς και βρίσκεται στην 19η και προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Απέχει μόλις δύο πόντους από τη Ναντ που είναι 18η και τρεις από τις ομάδες που στέκονται εκτός επικίνδυνης ζώνης. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς των «κροκόδειλων» ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα. Για την τελευταία «στροφή» θα παίξει εκτός έδρας με τη Ρεν.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Πασκάλ Πλανκ τόνισε: «Δεν ήταν ανακούφιση η νίκη που πετύχαμε με τη μετς. Απλώς ήταν ικανοποίηση επειδή παραμείναμε ζωντανοί. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας με τη Λυών και με τη Ρεν, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Θα είναι λάθος αν σκεφτόμαστε τους αντιπάλους και όχι τους εαυτούς μας. Περιμένουμε ένα μεγάλο και δύσκολο παιχνίδι με τη Λυών. Αν καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία θα είναι εξαιρετικό επίτευγμα, όμως δώσαμε τουλάχιστον στον εαυτό μας ένα δικαίωμα στην ελπίδα».

      Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν ξανά ο στόπερ Μαρτίνες (7/0) και ο επίσης σέντερ μπακ Μπριανσόν (16/0) που υπέστη υποτροπή. Μακροχρόνιος απών ο στράικερ Ντεπρέ (0/0) δεν επηρεάζει.



      ΛΥΩΝ

      Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το «διπλό» στο Πριγκιπάτο, κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την περασμένη εβδομάδα τη νεοφώτιστη Λοριάν η οποία παλεύει για την παραμονή της. Θεωρητικά ήταν ένα «πονηρό» παιχνίδι. Το μετέτρεψε σε «περίπατο» φτάνοντας στη νίκη με 4-1. Στο πρώτο μέρος δημιούργησε τρεις ευκαιρίες χωρίς να καταφέρει να ανοίξει το σκορ. Παράλληλα ανησύχησε σοβαρά σε μία περίπτωση. Είχε τον έλεγχο αλλά έμοιαζε να δυσκολεύεται στην «κλειστή» άμυνα των νεοφώτιστων. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν καταιγιστική και σκόραρε τέσσερις φορές σε 24 λεπτά. Ο Αουάρ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με ωραίο κοντρόλ και πλασέ στο 53’. Ακολούθησε το 2-0 με κεφαλιά του Πακετά στο 65’. Στο 71’ ο Μπρούνο Γκιμαράες με πέναλτι σημείωσε το 3-0 και στο 77’ πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα μετά από ωραία ασίστ του Σλιμανί. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 83’ με ωραίο σουτ του Μονκοντουί.

      Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική επιτυχία της Λυών και η τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Ο μεγάλος στόχος που της έχει απομείνει είναι η είσοδος στην τριάδα, προκειμένου να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη φετινή απουσία. Η συγκομιδή των 73 βαθμών τη φέρνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας μόλις έναν πόντο από την 3η Μονακό την οποία προσπαθεί να ξεπεράσει. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over. Στην τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί τη Νις.

      «Δεν θέλαμε να δεχθούμε γκολ στον αγώνα με τη Λοριάν γιατί μπορεί να μας κοστίσει στη διαφορά τερμάτων. Όλοι οι παίκτες μου όμως έπαιξαν εξαιρετικά και δεν έχω κανένα παράπονο από αυτούς. Το παιχνίδι με τη Νιμ θα είναι πολύ δύσκολο διότι οι αντίπαλοι προσπαθούν να σωθούν. Οι περισσότεροι μας θεωρούν φαβορί αλλά αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια μας και να περιμένουμε λάθος των αντιπάλων για να τερματίσουμε στην 3η θέση» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ρούντι Γκαρσιά.

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν και είναι ξανά διαθέσιμοι ο σούπερ σταρ Μέμφις Ντεπάι (35/1), ο στόπερ Μαρτσέλο (32/3) και ο μέσος Κακερέ (27/0). Αντίθετα συμπλήρωσε κάρτες ο πλάγιος μπακ Ντε Σίλιο (28/0) και ο επιθετικός Καντεγουέρε (33/0) είναι τραυματίας.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Μόνο νίκες χρειάζεται η Νιμ αν δεν θέλει να αποχαιρετήσει τη Λιγκ 1. Το έργο της όμως στο παιχνίδι με τη Λυών θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, από τη στιγμή που η τελευταία δίνει τη δική της «μάχη» προκειμένου να εξασφαλίσει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα όμως υπάρχει σημαντική διαφορά δυναμικότητας. Γι’ αυτόν το λόγο και στο σετ αποδόσεων οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται το μεγάλο φαβορί. Θα στραφούμε στα τέρματα και θα ποντάρουμε τα 4-6 γκολ εμπιστευόμενοι τις καλές επιθέσεις και τις κακές άμυνες των δύο ομάδων.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Λυών, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Λιγκ 1).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Νιμ έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Λιγκ 1.
        Σημείο: X με απόδοση 5.40 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λυών νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Λιγκ 1.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.25 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Λιγκ 1
        4 Λυών 38 76 22 10 6 81:43
        19 Νιμ 38 35 9 8 21 40:71
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο doctorpro, με το υψηλότερο yield +8.76% στο [ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες