7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπρέσια - Φιορεντίνα

21/10/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 977
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1651 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φιορεντίνα - Μπρέσια στις 22/6/2020

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 0 - 0

    1. 53' Pulgar Erick
    2. 66' Chiesa Federico
    3. 77' Ribery Frank

        Προϊστορία

        22/6/2020 ΦιορεντίναΜπρέσια 1 - 1
        21/10/2019 ΜπρέσιαΦιορεντίνα 0 - 0
        22/5/2011 ΜπρέσιαΦιορεντίνα 2 - 2
        9/1/2011 ΦιορεντίναΜπρέσια 3 - 2

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 43,453 9.6%
        X
        € 61,762 13.6%
        2
        € 348,669 76.8%
        Over
        € 8,597 80.0%
        Under
        € 2,146 20.0%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Δευτέρα, 21:45

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        186 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Stadio Mario Rigamonti
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        • Χωρητικότητα: 16743
        Τρεις εβδομάδες χωρίς επίσημο ματς συμπλήρωσε η Μπρέσια

        Τρεις εβδομάδες χωρίς επίσημο ματς συμπλήρωσε η Μπρέσια

        Η Μπρέσια που δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι για τρεις εβδομάδες, υποδέχεται στο «Μάριο Ριγκαμόντι» την Φιορεντίνα, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

        * Η Φιορεντίνα έχει χάσει μόλις ένα από τα 18 τελευταία παιχνίδια με την Μπρέσια στην Σέριε Α (9-8-1). Ήταν τον Απρίλιο του 2002, όπου ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας.

        ΜΠΡΕΣΙΑ

        Συμπλήρωσε 23 ημέρες χωρίς επίσημο αγώνα, αφού το τελευταίο παιχνίδι που ήταν να δώσει με τη Σασσουόλο αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του προέδρου της αντίπαλης ομάδας και στη συνέχεια ακολούθησε η διακοπή. Έτσι τα τελευταία της παιχνίδια είναι οι δύο οριακές ήττες από Γιουβέντους και Νάπολι, όπου πραγματοποίησε ανταγωνιστικές εμφανίσεις, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάποιον βαθμό. Κατά τη διάρκεια της διακοπής έδωσε φιλικό με τη Βοιβοντίνα, το οποίο διακόπηκε στο 52ο λεπτό και με το σκορ στο 2-1 υπέρ της ιταλικής ομάδας, λόγω επεισοδίων Σέρβων οπαδών που μπήκαν στο γήπεδο και κατευθύνθηκαν σε μερίδα οπαδών με αλβανικές σημαίες.

        Στο 2-0-4 ο απολογισμός στην Σέριε Α, βρίσκεται στην 16η θέση με 6 βαθμούς, όσους έχει και η 18η Σπαλ που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως μετράει δύο παιχνίδια λιγότερα. Το γεγονός πως δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι για τρεις εβδομάδες την καθιστά άκρως απρόβλεπτη, αφού κανείς δε μπορεί να γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

        «Πέρσι στην Σέριε Β υπήρχαν αρκετές διακοπές και είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό», δήλωσε ο τεχνικός της Εουτζένιο Κορίνι και πρόσθεσε: «Αλλάξαμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις και θα δούμε πως θα αντιδράσουν οι παίκτες μου από το μεγάλο διάλειμμα. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα στην έδρα μας, αν και θεωρώ ότι ήμασταν άτυχοι μέχρι στιγμής σε αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε τρεις διαδοχικές ήττες εδώ και θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο μια νίκη. Δεν πρέπει να δώσουμε χώρο στη Φιορεντίνα. Δυστυχώς κάνουμε λάθη στην άμυνα, ενώ δεν έχουμε συνηθίσει ακόμα τη διαφορά ρυθμού στα παιχνίδια της Σέριε Α».

        Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζονται για το σημερινό ο μεσοεπιθετικός Τρεμολάντα (1/0) και ο φορ Τορεγκρόσα (1/0), ενώ υπάρχει ερωτηματικό με τη συμμετοχή του σταρ φορ Μπαλοτέλι (2/1) ο οποίος ταλαιπωρείται με πρόβλημα στο γόνατο και δόθηκε αμφίβολος από τον Κορίνι. Αμφίβολος και ο μπακ Μαρτέλα (4/0), ενώ μακροχρόνια εκτός βρίσκονται ο στόπερ Μανιάνι και ο χαφ Ντόι.

        ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

        Πήγε με καλό κλίμα στη διακοπή, αφού στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε με 1-0 την Ουντινέζε στο «Αρτέμιο Φράνκι» και έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Είχε τις καλύτερες στιγμές σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, πιο πιεστική στην επανάληψη, όπου κατάφερε να προηγηθεί στο 72’ με τον στόπερ Μιλένκοβιτς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Δύο λεπτά μετά η αντίπαλος της είχε χαμένο τετ-α-τετ για να ισοφαρίσει, ωστόσο κράτησε το μηδέν και πρόσθεσε τους τρεις βαθμούς στο σακούλι της.

        Συνεχίζει να καλύπτει το χαμένο έδαφος μετά το άσχημο ξεκίνημα, μετράει αήττητο πέντε αγώνων (3-2-0) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο. Αν κερδίσει το σημερινό πιάνει την Κάλιαρι στην 5η θέση της βαθμολογίας.

        «Η πρόοδος μας σημειώθηκε πιο γρήγορα από ότι περίμενα. Αλλάξαμε τόσους παίκτες και υπάρχουν μερικοί ακόμα που περιμένουν να δείξουν τι αξίζουν. Τα παιχνίδια που ξεκινούν από σήμερα πρόκειται να μας δείξουν σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και πόσο ψηλά μπορούμε να στοχεύουμε. Η Μπρέσια τα πήγε πολύ καλά κόντρα σε Γιουβέντους και Νάπολι, παίζουν κάθετο ποδόσφαιρο και είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις. Ας ελπίσουμε ο Μπαλοτέλι να μην αγωνιστεί», δήλωσε ο τεχνικός της Μαντέλα, ο οποίος σχολίασε και την επιλογή του να βάζει τον Ριμπερί δίπλα στον Κιέζα στο 3-5-2: «Ο Ριμπερί πλησιάζει τα 37 έτη οπότε το να τον βάζουμε να τρέχει στα άκρα θα είναι πολύ κουραστικό. Σε αυτή τη νέα θέση, απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και ελπίζουμε να συνεχίσει στα ίδια επίπεδα εμφανίσεων».

        Αγωνιστικά Νέα: Ο ηγετικός εξτρέμ Κιέζα (7/1) επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από την Εθνική, ωστόσο βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. «Δεν είναι 100% έτοιμος», δήλωσε ο Μαντέλα. Τραυματίας ο στόπερ Ράσμουσεν (-), για πρώτη φορά στην αποστολή ο νεοαποκτηθέντας Βραζιλιάνος επιθετικός Πέδρο Γκιγιέρμε (-)

        Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Ανεβασμένη εμφανίζεται η Φιορεντίνα στα τελευταία παιχνίδια της και με νίκη «σκαρφαλώνει» στην 5η θέση. Από την άλλη η Μπρέσια το πάλεψε μέχρι τέλους στα δύο τελευταία με Γιουβέντους και Νάπολι και έχασε στο γκολ. Το γεγονός ότι έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι για τρεις εβδομάδες δημιουργεί ένα μεγάλο ερωτηματικό για το τι περιμένουμε να δούμε στο σημερινό, αλλά οι τελευταίες της εμφανίσεις ήταν άκρως ενθαρρυντικές και δείχνει ικανή να βάλει δύσκολα στους «βιόλα». Η ομάδα του Μαντέλα δεν θα έχει απόλυτα έτοιμο τον Κιέζα και το 1.98 του «διπλού» δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του παιχνιδιού. Προτιμούμε να αποφύγουμε το σημείο και να πάμε με το όβερ στο 1.75, με τους γηπεδούχους να βγάζουν ενθουσιασμό στο γήπεδο τους, ενώ δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα ανασταλτικά προβλήματα των φιλοξενούμενων, που έχουν δεχτεί γκολ στα 5 από τα 7 παιχνίδια που έχουν δώσει.

        FACTS

        • Η ομάδα Φιορεντίνα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: X2 με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Φιορεντίνα νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: 2 με απόδοση 1.80 στον ΟΠΑΠ
        • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μπρέσια, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
          Σημείο: Over με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Μπρέσια έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Σέριε A.
          Σημείο: 2 με απόδοση 1.80 στον ΟΠΑΠ
        • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Φιορεντίνα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
          Σημείο: Over με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Φιορεντίνα νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.25 στον ΟΠΑΠ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΙΤΑΛΙΑ: Σέριε A
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        Σέριε A
          10 Φιορεντίνα 38 49 12 13 13 51:48
          19 Μπρέσια 38 25 6 7 25 35:79
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο Gkio, με το υψηλότερο yield +4.86% στο [ΙΤΑΛΙΑ: Σέριε A] έπαιξε: Over

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες