2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπρέσια - Ρόμα

11/7/2020 20:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 234
0 - 3
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 9' Tonali Sandro

2ο Ημίχρονο 0 - 3

  1. 48' Fazio Federico
  2. 61' Peres Bruno
  3. 62' Kalinic Nikola
  4. 74' Zaniolo Nicolo
  5. 86' Perotti Diego

      Προϊστορία

      11/7/2020 ΜπρέσιαΡόμα 0 - 3
      24/11/2019 ΡόμαΜπρέσια 3 - 0
      2/2/2011 ΡόμαΜπρέσια 1 - 1
      22/9/2010 ΜπρέσιαΡόμα 2 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 39,810 8.2%
      X
      € 31,846 6.6%
      2
      € 411,972 85.2%
      Over
      € 13,840 65.4%
      Under
      € 7,334 34.6%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 20:30

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      88 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadio Mario Rigamonti
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 16743
      Το θέλουν για διαφορετικούς λόγους

      Το θέλουν για διαφορετικούς λόγους

      Η Μπρέσια φιλοξενεί τη Ρόμα για την 32η αγωνιστική της Σέριε Α. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην έδρα της Τορίνο, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν κόντρα στην Πάρμα στο «Ολίμπικο».

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΜΠΡΕΣΙΑ

      Ταξίδεψε στο Τορίνο με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη της Βερόνα και θέλοντας να κάνει «άλμα» παραμονής. Το εμπόδιο των αντιπάλων της όμως αποδείχτηκε ανυπέρβλητο και ηττήθηκε 3-1, παρά το γεγονός ότι ήταν εκείνη που προηγήθηκε. Δέχτηκε πίεση και είδε τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι πολύ νωρίς. Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με όμορφο πλασέ του Τορεγκρόσα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής λίγο αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία και για δεύτερο τέρμα. Η επανάληψη ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ο Ματέγιου έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της Μπρέσια για το 1-1 στο 48’. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μπελότι με κοντινή κεφαλιά οδήγησε την «Γκρανάτα» στην ανατροπή και πλέον οι φιλοξενούμενοι είχαν να ανέβουν ένα «βουνό». Προσπάθησε να πιέσει δίχως επιτυχία και τελικά δέχτηκε και τρίτο γκολ λίγο πριν το φινάλε από τον Τζάτζα.

      Με επτά «στροφές» να απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, διαθέτει ακόμα ρεαλιστικές ελπίδες για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν πείθει με την εικόνα της στο χορτάρι. Έχει συγκεντρώσει 21 βαθμούς, στέκεται στην 19η θέση κι απέχει επτά πόντους από την 17η Λέτσε η οποία βρίσκεται ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ήταν αμφίσκορα.

      Ο 45χρονος Ισπανός τεχνικός της ομάδας Ντιέγκο Λόπεθ υπογράμμισε: «Όλα είναι ακόμα ανοιχτά για τη σωτηρία. Θα πρέπει να το πιστέψουμε όλοι. Με τη δουλειά που γίνεται από την ομάδα έχουμε ακόμα όλοι ζωντανή την ελπίδα. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο και η θέση μας στην κατάταξη μας βαραίνει πολύ. Η Ρόμα είναι ισχυρή ομάδα αλλά θα παίξουμε για να νικήσουμε. Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό ο υπέρβαρος Μάριο Μπαλοτέλι (19/5) ο οποίος θα αποχωρήσει. Παραμένει εκτός ο τερματοφύλακας Αλφόνσο (4/0). Δεν είναι διαθέσιμος ο στόπερ Τσιστάνα (21/1) και ο χαφ Μπιζόλι (25/1), όμως ξανά στην αποστολή ο Ντόι (13/0).



      ΡΟΜΑ

      Έψαχνε εναγωνίως την επιστροφή στις νίκες για να προσπαθήσει να βρει την ηρεμία της. Τα κατάφερε στο «Ολίμπικο» κόντρα στην Πάρμα, επικρατώντας 2-1 με ανατροπή, σ’ ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι είχαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία. Μπήκε νωθρά στο ματς και το «πλήρωσε», αφού έμεινε πίσω στο σκορ στο 9ο λεπτό από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κούτσκα. Βγήκε μπροστά και είχε δοκάρι με τον Πελεγκρίνι. Τελικά ευτύχησε να βρει το τέρμα της ισοφάρισης στο 43’ με τον Μιχιταριάν. Πλησίασε πριν το φινάλε του πρώτου μέρους στην ολική ανατροπή, αλλά τελικά τη βρήκε στο 57’, με εξαιρετικό σουτ του Βερετού έξω από την περιοχή. Η Πάρμα ζήτησε πέναλτι λίγο αργότερα που δεν σφυρίχτηκε. Η Ρόμα δεν επηρεάστηκε από τις διαμαρτυρίες και ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Είχε τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες μέχρι το τέλος, αλλά δεν βρήκε το τρίτο τέρμα που θα έδιωχνε το άγχος. Παρ’ όλα αυτά δεν άλλαξε κάτι και πήρε τη νίκη.

      Με αυτό το «τρίποντο» έβαλε «φρένο» στην... κατηφόρα, σταματώντας το αρνητικό σερί της στις τρεις διαδοχικές ήττες. Έχει μπλέξει όμως αναφορικά με την εξασφάλιση του εισιτηρίου για το Γιουρόπα Λιγκ. Η συγκομιδή των 51 βαθμών τη φέρνει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Νάπολι, ωστόσο πλέον η φορμαρισμένη Μίλαν που είναι έβδομη, απέχει μόλις δύο πόντους. Τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

      «Νομίζω ότι τον τελευταίο καιρό βάζουμε τον εαυτό μας σε μία διαδικασία που είναι πιο δύσκολη απ’ όσο πρέπει. Παίζουμε καλύτερα από τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει.. Ακόμα και κόντρα στην Πάρμα χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και δυσκολευτήκαμε πολύ περισσότερο απ’ ότι αξίζαμε με βάση την εικόνα. Ήταν καλή νίκη όμως όχι και καλό αποτέλεσμα. Η Μπρέσια είναι επικίνδυνη όμως αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς» ήταν τα λόγια του κόουτς του κλαμπ Πάουλο Φονσέκα.

      Αγωνιστικά Νέα: Δύο νέες απουσίες που αφορούν τον μέσο Κριστάντε (20/1) και τον μεσοεπιθετικό Μιχιταριάν (18/8). Αμφότεροι συμπλήρωσαν κάρτες. Ξανά εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σμόλινγκ (25/1) και ο πλάγιος μπακ Σαντόν (14/0). Μακροχρόνια η απουσία του επίσης στόπερ Χουάν Χεσούς (3/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Μπρέσια ψάχνει παντού βαθμούς θέλοντας να μείνει ζωντανή μέχρι το φινάλε στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Ωστόσο το έργο της κόντρα στη Ρόμα δεν αναμένεται να είναι εύκολο, από τη στιγμή που οι «τζιαλορόσι» αναζητούν σερί νίκες για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Οι «τζιαλορόσι» είναι το φαβορί όμως δεν θα ρισκάρουμε την πρόβλεψη κάποιου σημείου. Το Over συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί, με τις άμυνες να είναι αδύναμες και γι’ αυτό το λόγο θα το προτιμήσουμε.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΙΤΑΛΙΑ: Σέριε A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Σέριε A
        5 Ρόμα 38 70 21 7 10 77:51
        19 Μπρέσια 38 25 6 7 25 35:79
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο mt1963, με το υψηλότερο yield +7.81% στο [ΙΤΑΛΙΑ: Σέριε A] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες