Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται στο «Brentford Community Stadium» από την Μπρέντφορντ και ψάχνει την πρώτη της...
Δυσκολεύεται η Γιουνάιτεντ στο "Κομιούνιτι"

Άρχισε για μία ακόμη φορά με γκολ αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να κρατήσει για πολύ το προβάδισμα. Εναντίον της Φούλαμ στο «Γκρέιβεν Κότατζ» προηγήθηκε στο 20’ με τον Ντάμγκσορντ από λάθος της αντίπαλης άμυνας, προσπάθησε και για δεύτερο, αλλά μόλις δέχτηκε την ισοφάριση στο 38’ κατέρρευσε. Δεύτερο γκολ από την γηπεδούχο δύο λεπτά αργότερα, το τελικό 3-1 νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (50’) από αυτογκόλ του Πίνοκ. Η Μπρέντφορντ έχει χάσει οκτώ βαθμούς μη μπορώντας να αξιοποιήσει το προβάδισμα που έχει πάρει σε τέσσερις από τους πέντε αγώνες της στο εν εξελίξει πρωτάθλημα. Ο Κιθ Άντριους βλέπει την ομάδα του να δέχεται εύκολα γκολ εσχάτως, έφτασε τα οκτώ γκολ σε τέσσερις αγώνες. Στόχος η άμεση ανάκαμψη καθώς το πρόγραμμα δυσκολεύει. Μετά την έλευση την Γιουνάιτεντ, υποδέχεται την άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, τη Σίτι, μετά εκτός με Γουέστ Χαμ και ξανά στο «Κομιούνιτι» με τη Λίβερπουλ. Θετική η προϊστορία κόντρα στην σημερινή αντίπαλό της, δύο νίκες, μία ισοπαλία και μόνο μία ήττα την τελευταία τριετία.
Αγωνιστικά Νέα: Αργεί ακόμη η επιστροφή των δύο μακροχρόνια τραυματιών Μαγκόμα και Γκουστάβο Νούνες που δεν έχουν αγωνιστεί φέτος. Άλλα προβλήματα δεν έχει να αντιμετωπίσει ο μάνατζερ Κιθ Άντριους

Η αποβολή του Ρόμπερτ Σάντσες στο 5’ έδωσε χέρι βοηθείας στην πολύπαθη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αναζητούσε την απαραίτητη νίκη στην φιλοξενία της Τσέλσι. Προηγήθηκε με τον Μπρούνο Φερνάντες στο 14’, ο Κασεμίρο έγραψε το 2-0 αλλά λίγο αργότερα φόρτωσε με άγχος συμπαίκτες και οπαδούς, όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Λονδρέζοι ισορρόπησαν στο βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της καταρρακτώδους βροχής, μείωσαν στο 80’ αλλά πέραν τούτου ουδέν αξιοσημείωτο. Η κατηφόρα που συνδέθηκε με το χειρότερο ξεκίνημα του κλαμπ από το 1992 και έπειτα, σταμάτησε την προηγούμενη αγωνιστική αλλά τα προβλήματα δεν λύθηκαν ως διά μαγείας. Ειδικά στο ανασταλτικό μέρος υστερεί σε μεγάλο βαθμό με συνέπεια να έχει δεχτεί εννέα γκολ στα πέντε τελευταία ματς που έδωσε. Επιθετικά, το πρόβλημα είναι η αποτελεσματικότητα. Μολονότι είναι η ομάδα με τις περισσότερες τελικές (81), έχουν πανηγυρίσει μόνο έξι γκολ.
Αγωνιστικά Νέα:Ο Ρούμπεν Αμορίμ δεν θα έχει για τον αγώνα του Λονδίνου τον Κασεμίρο που θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής μετά την αποβολή του. Παραμένει εκτός ο βασικός αμυντικός Λισάντρο Μαρτίνες. Δεν προλαβαίνει ο βασικός δεξιός μπακ Ντιόγο Νταλότ (4/0). Ο επιθετικός χαφ Μάουντ (5/0) και ο επιθετικός Κούνα (5/0) συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή ξεπερνώντας τα μυϊκά προβλήματα. Ο επιθετικός Μπέουμο που αποκτήθηκε το καλοκαίρι έναντι 75 εκ. θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Εκτίμηση
Δυνατή η Μπρέντφορντ στην έδρα της, εκεί στηρίζεται για να κάνει αξιοπρόσεκτη πορεία. Σκοράρει και δέχεται γκολ, όσο για τη Γιουνάιτεντ παραμένει δυσεπίλυτος γρίφος τι εικόνα θα εμφανίσει. Δεν μπλέκω με σημείο, το Goal δείχνει καλή επιλογή καθώς είναι αταθείς και οι δύο ανασταλτικά
γκολ γκολ και οβερ 2.5