Πάμε με τα τέρματα
ΜΠΡΑΓΚΕ
Η Μπράγκε έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη, φέρνοντας ισοπαλία στην έδρα της Λαντσκρόνα με 2-2.
Στο 23' λίγο έλειψε να βρει δίχτυα από αντεπίθεση, αλλά το πλασέ του επιθετικού της σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Λίγα λεπτά αργότερα (35'), η Λαντσκρόνα έκανε το 1-0 στην πρώτη της ευκαιρία, αλλά η χαρά της δεν κράτησε για πολύ. Οι φιλοξενούμενοι με ένα ωραίο γυριστό του Λούντιν στο 40' ισοφάρισαν σε 1-1. Στο 78', ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων βγήκε αρκετά μακριά από το τέρμα του και έκανε «τσαφ», με αποτέλεσμα ο Νορντ με ένα σουτ εκτός περιοχής σε κενή εστία, να διαμορφώσει το 1-2. Το ματς επιφύλασσε και άλλες «εκπλήξεις», καθώς στο 89' η Λαντσκρόνα ισοφάρισε με μία εναέρια «οβίδα» εκτός περιοχής για το τελικό 2-2.
Η Μπράγκε συνεχίζει να «παλεύει» στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, όντας 10η με 12 βαθμούς (15-16 ρεκόρ τερμάτων). Στα τελευταία πέντε ματς μετρά μία νίκη, ενώ στην έδρα της έχει 0-2-2!
Αγωνιστικά νέα: Μπήκαν στις προπονήσεις αλλά δε θα αγωνιστούν ούτε σήμερα ο μέσος Μάντσεν (-) και ο αμυντικός Στάγκααρντ (8/0), δύσκολα θα προλάβει ο επιθετικός Τρπέφσκι (1/0), την ώρα που στα «πιτς» παραμένουν ο μέσος Σίγκουρντσον (-) και ο αμυντικός Βάλεμαρκ (-).
ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ
Η Λιουνγκσκίλε έχασε εύκολα στην έδρα της από την Βάρμπεργκς με 1-3 και παρέμεινε στην 13η θέση της βαθμολογίας.
Μόλις στο 2ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν από κοντά για το 0-1, ενώ λίγα λεπτά αργότερα (16') διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά ύστερα εκτέλεση κόρνερ. Η ολική κατηφόρα για τη Λιουνκγσκίλε ήρθε στο 50', με τη Βάρμπεργκς να σκοράρει από αντεπίθεση για το 0-3. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν στο 88΄ με πέναλτι του Λίντολμ Κόρνερ.
Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τη Λιουνγκσκίλε, μετά το 2-1 από τη Νόρμπι. Μακριά από την έδρα της μετρά 1-1-3.
Αγωνιστικά νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και δε θα αγωνιστεί ο μέσος Αμπρόζ (10/1), την ώρα που παραμένει στα «πιτς» Μπιερκ (-).
Εκτίμηση
Δύσκολο να βγει άκρη με σημείο, καθώς και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάστασή τους. Για το λόγο αυτό θα πάμε με το πιο ασφαλές G/G.