Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπράγκα - Σάντα Κλάρα

20/11/2021 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 367
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 892 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπράγκα - Σάντα Κλάρα στις 14/5/2023

1ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 3' Oliveira Vitor
  2. 8' Oliveira Vitor
  3. 16' Oliveira Vitor

2ο Ημίχρονο 6 - 0

  1. 51' Oliveira Vitor
  2. 57' Oliveira Paulo
  3. 88' Galeno Wenderson (πέναλτι)

      Προϊστορία

      14/5/2023 ΜπράγκαΣάντα Κλάρα 5 - 3
      5/1/2023 Σάντα ΚλάραΜπράγκα 0 - 4
      28/2/2022 ΜπράγκαΣάντα Κλάρα 0 - 0
      20/11/2021 ΜπράγκαΣάντα Κλάρα 6 - 0
      26/9/2021 Σάντα ΚλάραΜπράγκα 1 - 1
      14/2/2021 Σάντα ΚλάραΜπράγκα 0 - 1
      29/1/2021 ΜπράγκαΣάντα Κλάρα 2 - 1
      25/9/2020 ΜπράγκαΣάντα Κλάρα 0 - 1
      5/9/2020 ΜπράγκαΣάντα Κλάρα 3 - 1
      5/6/2020 Σάντα ΚλάραΜπράγκα 3 - 2
      28/10/2019 ΜπράγκαΣάντα Κλάρα 2 - 0
      29/1/2019 ΜπράγκαΣάντα Κλάρα 1 - 0
      19/8/2018 Σάντα ΚλάραΜπράγκα 3 - 3
      20/11/2016 ΜπράγκαΣάντα Κλάρα 2 - 1

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      38 ψήφοι:

      Με στόχο την υπεράσπιση των σκήπτρων τους οι «αρσεναλίστας»

      Με στόχο την υπεράσπιση των σκήπτρων τους οι «αρσεναλίστας»

      Η Μπράγκα θα κοντραριστεί με τη Σάντα Κλάρα στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πρόκριση κόντρα στη Μοϊτένσε εκτός έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας τη Λεϊρία.

      Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι για τον 4ο γύρο του πορτογαλικού Κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν δεν προκύψει νικήτρια, η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

      ΜΠΡΑΓΚΑ

      Το έργο της ήταν πολύ εύκολο στον προηγούμενο γύρο του πορτογαλικού Κυπέλλου. Κλήθηκε να ταξιδέψει στη Μόιτα για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αδύναμη Μοιτένσε, ομάδα που βρίσκεται στην πέμπτη κατηγορία. Παρά τις πάρα πολλές αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα ο Κάρλος Καρβαλιάλ και το εκτεταμένο ροτέισον, δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία και πήρε εύκολα την πρόκριση με 5-0. Πρόσωπο της αναμέτρησης φυσικά δεν ήταν άλλος από τον 15χρονο Ρότζερ Φερνάντες ο οποίος έγινε ο πιο νεαρός σκόρερ στην ιστορία της σημειώνοντας το 0-3 στο 81’. Το σκορ είχε ανοίξει στο 40’ ο Μάριο Γκονζάλεθ, ενώ στο 54’ ο Μπρούνο Ροντρίγκεθ ήταν αυτός που είχε «γράψει» το 0-2. Τα δύο τελευταία χρονικά τέρματά της σημειώθηκαν από τον Βιτίνια στο 85’ και το 89’.

      Με αυτόν τον τρόπο η Μπράγκα είχε τσεκάρει το εισιτήριό της για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πρόκειται για την κάτοχο του τίτλου, καθώς πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό κι ανέτρεψε τα προγνωστικά νικώντας την Μπενφίκα. Πριν τη διακοπή πάντως υπέστη ιστορικό διασυρμό στην έδρα των «αετών» με 6-1. Βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα προσπαθήσει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα όπως συνηθίζει. Το Κύπελλο πάντοτε την ενδιαφέρει ως θεσμός καθώς αποτελεί ευκαιρία για διάκριση. Ακολουθεί εκτός έδρας αγώνας με τη Μίντιλαντ την προσεχή Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Κάρλος Καρβαλιάλ επισήμανε: «Για όσους ρωτάνε γιατί δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις τρεις μεγάλες ομάδες, η Μπενφίκα ξόδεψε πέρσι 100 εκατομμύρια ευρώ κι εμείς περίπου 250 έως 300 χιλιάδες. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να αναπτύξουμε παίκτες γιατί για να επιβιώσει ο σύλλογος είναι απαραίτητο να πουλήσει παίκτες και να βγάλει χρήματα. Αυτό που μου αρέσει είναι να βλέπω ένα παιδί ότι αξίζει να γίνεται παίκτης της πρώτης ομάδας και να τα καταφέρνει. Το Κύπελλο μας ενδιαφέρει και θέλουμε την πρόκριση».

      Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε σοβαρά και υποβλήθηκε σε επέμβαση ο στόπερ κι αριστερός μπακ Νούνο Σεκέιρα (7/0)) ο οποίος θα απουσιάσει για πολλούς μήνες. Θα λείψει ξανά ο σέντερ μπακ Τορμένα (7/0). Μακροχρόνιος απών ο στόπερ Κάρμο. Εκτός πλάνων ο σέντερ μπακ Ρολάντο.



      ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ

      Πριν από περίπου ένα μήνα δοκιμάστηκε εκτός έδρας από τη Λεϊρία για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Αν και οι αντίπαλοι αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία, τη δυσκόλεψαν ιδιαίτερα στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Παρ’ όλα αυτά πήρε τη νίκη-πρόκριση με το «καθαρό» 2-0. Για περίπου μισή ώρα δέχτηκε έντονη πίεση και κινδύνευσε σοβαρά να βρεθεί πίσω στο σκορ. Δίχως να έχει απειλήσει κατάφερε στην πρώτη της επίσκεψη στα αντίπαλα «καρέ» να προηγηθεί. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Γκρεγκόριο προσπάθησε να απομακρύνει όμως έστειλε άθελά του την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Βελτιώθηκε σημαντική η εικόνα της στην επανάληψη και δεν ανησύχησε σημαντικά. Στο 61’ βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Λίνκολν να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ και την μπάλα να αλλάζει πορεία καταλήγοντας στο βάθος της εστίας των γηπεδούχων για το 0-2. Διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

      Η Σάντα Κλάρα δεν έχει πετύχει κάποια ιδιαίτερη διάκριση στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ήδη πάντως έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της για το Φάιναλ Φορ του Λιγκ Καπ. Από τη στιγμή πάντως που η ομάδα από τις Αζόρες βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πριμέιρα Λίγκα, όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα και το πρώτο που την απασχολεί είναι να εξασφαλίσει την παραμονή της και να ξεφύγει το συντομότερο δυνατό από την «ουρά». Υπήρξε αλλαγή στο προσωπικό της ομάδας, με τον Εμάνουελ Σιμόες να αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή Ζοάο Φερέιρα ο οποίος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

      «Η διακοπή μας έδωσε περισσότερο χρόνο για να δουλέψουμε και εδραιώσουμε τις ιδέες που θέλουμε. Κατά τη διάρκεια των συνεχόμενων ταξιδιών αυτό είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να είμαστε πιο ταυτισμένοι με τις ιδέες μας κι έχουμε έναν εξαιρετικά απαιτητικό αγώνα για το Κύπελλο με μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της χώρας, την Μπράγκα. Θεωρώ ότι εκμεταλλευτήκαμε πολύ καλά τη διακοπή. Δεν υπάρχει καμία πίεση κι ευθύνη διότι μας ενδιαφέρει πρώτα το πρωτάθλημα» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Νούνο Κάμπος.

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απουσία του τιμωρημένου εξτρέμ Αλάνο (9/1) ο οποίος αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Απόντες ο σέντερ μπακ Βιγιανουέβα (6/1) και ο μέσος Κοστίνια (2/0) οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε οι επιθετικοί Κριζάν (6/0), Μπουλντίνι (4/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το Κύπελλο ενδιαφέρει πάντοτε έντονα την Μπράγκα, με δεδομένο ότι είναι πιο εύκολο να διακριθεί σε σχέση με το πρωτάθλημα όπου κυριαρχούν οι τρεις «μεγάλες» ομάδες της Πορτογαλίας. Άλλωστε πέρσι οι «αρσεναλίστας» έφτασαν μέχρι το τέλος του δρόμου και κατέκτησαν το τρόπαιο. Δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση αρνητική στη σκέψη επανάληψης του συγκεκριμένου επιτεύγματος. Από την άλλη η Σάντα Κλάρα θα πάει στο «Μουνισιπάλ» για τη «ζημιά», όμως αυτό που προέχει είναι να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα. Αποδεκτές οι τιμές του Over, θα αποτελέσει την επιλογή μας.

      FACTS

      • Η ομάδα Μπράγκα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Σάντα Κλάρα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο mihaielagabriela, με το υψηλότερο yield +12.00% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: 4-6 Goals

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες