2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπράγκα - Άβες

4/7/2020 23:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 298
4 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 4 - 0

    1. 49' Fonte Rui
    2. 52' Mangas Ricardo
    3. 54' Horta Ricardo
    4. 78' Horta Ricardo
    5. 83' Ruiz Abel
    6. 90' Paulinho

        Προϊστορία

        4/7/2020 ΜπράγκαΆβες 4 - 0
        7/12/2019 ΆβεςΜπράγκα 1 - 0
        2/2/2019 ΆβεςΜπράγκα 0 - 2
        15/1/2019 ΆβεςΜπράγκα 1 - 2
        26/8/2018 ΜπράγκαΆβες 3 - 1
        30/1/2018 ΜπράγκαΆβες 2 - 0
        20/8/2017 ΆβεςΜπράγκα 0 - 2
        8/7/2017 ΜπράγκαΆβες 3 - 0
        6/2/2014 ΜπράγκαΆβες 3 - 1*
        12/10/2010 ΜπράγκαΆβες 2 - 1

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 66,044 92.1%
        X
        € 3,274 4.6%
        2
        € 2,415 3.4%
        Over
        € 2,281 72.9%
        Under
        € 850 27.1%

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        74 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Estadio Municipal Braga
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        • Χωρητικότητα: 30286
        Τέλος και ο Κουστόδιο, αναταραχή στην Μπράγκα

        Τέλος και ο Κουστόδιο, αναταραχή στην Μπράγκα

        Η Μπράγκα θα κοντραριστεί με την Άβες στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην έδρα της Ρίο Άβε και θα έχουν τέταρτο προπονητή στον πάγκο τους φέτος, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν κι εκείνοι στο «σπίτι» τους και από τη Μορεϊρένσε.

        * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

        ΜΠΡΑΓΚΑ

        Σε μία σεζόν που ήδη έχει κατακτήσει το Λιγκ Καπ και βρίσκεται στην 4η θέση, κανείς δεν πίστευε ότι θα υπάρχουν τόσες αναταραχές. Η ήττα όμως από τη Ρίο Άβε εκτός έδρας με 4-3, έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι έφερε εξελίξεις, αλλά κι έντονα παράπονα για τη διαιτησία. Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά με τον Παουλίνιο να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας των αντιπάλων στο 20’ για το 0-1. Έξι λεπτά αργότερα ο Χόρτα με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ σκόραρε για το 0-2. Έμοιαζε να έχει τον απόλυτο έλεγχο αλλά με κάποιο... μαγικό τρόπο κατέρρευσε μέσα σε πέντε λεπτά. Ο Ταρεμί μείωσε από κοντά στο 34’ κι ένα λεπτό αργότερα ο Σάντος με «κεραυνό» έφερε το ματς στα ίσα. Πριν το ημίχρονο βρέθηκε να χάνει από σουτ του Ζέλσον στο 40’. Η ψυχολογία της ήταν στα... τάρταρα, όμως δεν τα παράτησε. Στο 80’ ήταν ξανά ο Παουλίνιο που σκόραρε για το 3-3. Στις καθυστερήσεις όμως ο Ρολάντο ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο γήπεδο στο 88’ απέκρουσε με τον ώμο. Ο διαιτητής θεώρησε ότι έκανε πέναλτι και τον απέβαλε. Ο Ταρεμί δεν αστόχησε στο 96’ και την υποχρέωσε σε μία πικρή ήττα.

        Ο πρόεδρος Αντόνιο Σαλβαδόρ ανακοίνωσε την επομένη του αγώνα το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Κουστόδιο μετά από μόλις έξι παιχνίδια. Τη θέση του πήρε ο τεχνικός των Ακαδημιών Αρτούρ Ζόρζε ο οποίος θα καθοδηγήσει το κλαμπ μέχρι το φινάλε της σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ο σύλλογος έχει αλλάξει ήδη τρεις προπονητές. Ξεκίνησε τη χρονιά με τον Ρικάρντο Σα Πίντο στην τεχνική ηγεσία αλλά απομακρύνθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Ρούμπεν Αμορίμ έκανε εξαιρετική δουλειά και η Σπόρτινγκ πλήρωσε τη ρήτρα του για να τον αποκτήσει τον περασμένο Μάρτιο. Ο Κουστόδιο όμως δεν τα πήγε καθόλου καλά κι έφυγε πολύ σύντομα. Μένει να φανεί αν ο Ζόρζε θα μπορέσει να τελειώσει... αναίμακτα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση της ομάδας πάντως κατηγορεί τους διαιτητές θεωρώντας ότι είναι η πιο αδικημένη στο πρωτάθλημα.

        Ο στόχος της μέχρι το φινάλε είναι να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσει στην καλύτερη δυνατή θέση, αν και δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο αφού έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε πέντε αγώνες μετά τη διακοπή έχει υποστεί τρεις ήττες, ενώ μία φορά αναδείχτηκε ισόπαλη και μία φορά νίκησε. Απογοητεύει με την απόδοσή της και με 50 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, βλέποντας την 3η Σπόρτινγκ να απέχει πέντε πόντους. Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

        Αγωνιστικά Νέα: Εκτός παραμένουν οι κεντρικοί αμυντικοί Ουάλας (8/0) και Τορμένα (4/0) οι οποίοι είναι τραυματίες όπως και ο αριστερός μπακ Σικέιρα (25/0). Εκτίει ο πολύπειρος στόπερ Ρολάντο (3/0) ο οποίος αποβλήθηκε κόντρα στη Ρίο Άβε. Συμπλήρωσαν κάρτες ο μέσος και αρχηγός Φρανσέρζιο (22/3) αλλά και ο πλάγιος μπακ Εσγκάιο (26/1).



        ΑΒΕΣ

        Παίζοντας για το πρεστίζ της υποδέχτηκε τη Μορεϊρένσε όμως υπέστη ακόμα μία ήττα (0-1), σ’ έναν αγώνα που είχε αρκετά καλή απόδοση για τα δεδομένα της και τις δυνατότητές της. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν η εκείνη η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι. Δεν επέτρεψε στους αντιπάλους της να απειλήσουν και μάλιστα δημιούργησε τρεις πολύ καλές στιγμές στις οποίες θα μπορούσε να είχε προηγηθεί, αν οι παίκτες της ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια. Με το ξεκίνημα της επανάληψης έμεινε πίσω στο σκορ στο 52’, έπειτα από τέρμα του Αμπρέου. Τα πράγματα είχαν γίνει πλέον σαφώς πιο δύσκολα όμως δεν σταμάτησε να προσπαθεί. Βγήκε μπροστά και είχε κάποια καλά σουτ, όχι όμως και κάποια κλασική ευκαιρία. Στις καθυστερήσεις, το δοκάρι τη γλίτωσε από δεύτερο τέρμα. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και μοιραία ηττήθηκε.

        Όταν ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 29ης «στροφής» στην ομάδα αντιλήφθηκαν ότι πλέον η Άβες υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Εδώ και καιρό πάντως αποτελεί κοινό μυστικό ότι ήδη γίνεται προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία. Η συγκομιδή των 14 βαθμών κρίνεται «φτωχή» και υπάρχει η πρόθεση να παλέψει για την τιμή των όπλων μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Μετράει δέκα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη. Δεν έχει σκοράρει μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ήταν No Goal.

        «Δεδομένου του πλαισίου στο οποίο ζούμε είμαστε πρωταθλητές. Είναι κακό για την Άβες που υποβιβάστηκε και μάλιστα αρκετές αγωνιστικές πριν το τέλος, όμως πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Εγώ έχω την αίσθηση ότι έκανα το καλύτερο που μπορούσα προκειμένου να βοηθήσω τον σύλλογο να βρίσκεται σε μία υψηλότερη θέση» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Νούνο Μάντα Σάντος.

        Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει εκτός εδώ και καιρό ο τραυματίας κεντρικός αμυντικός Αντρέι Σίμουνετς (2/0).

        Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Η Μπράγκα δεν έχει και το καλύτερο δυνατό κλίμα μια και θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της για τέταρτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ προέρχεται από ήττα κόντρα στη Ρίο Άβε, έχοντας παράπονα για τη διαιτησία. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν πλέον ελεύθερα δίχως άγχος, καθώς υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία. Δεν υπάρχει αξία στον άσο. Μεταξύ Over και No Goal θα προτιμήσουμε το δεύτερο που μοιάζει πιο πιθανό, χωρίς πάντως να προσφέρεται σε καλές τιμές.

        FACTS

        • Η ομάδα Άβες έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
          Σημείο: 1 με απόδοση 1.12 στον ΟΠΑΠ
        • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Άβες, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
          Σημείο: Under με απόδοση 2.45 στον ΟΠΑΠ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        PRIMEIRA LIGA
          3 Μπράγκα 34 60 18 6 10 61:40
          18 Άβες 34 17 5 2 27 24:68
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Στοιχηματικές πλατφόρμες