1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπλάκπουλ - Τρανμίρ

10/3/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 337
1 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 37' Ferrier Morgan
  2. 46' Vaughan James

2ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 58' Dewsbury-hall Kieran

      Προϊστορία

      10/3/2020 ΜπλάκπουλΤρανμίρ 1 - 2
      29/12/2019 ΤρανμίρΜπλάκπουλ 1 - 1
      26/7/2016 ΤρανμίρΜπλάκπουλ 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 18,779 72.3%
      X
      € 3,788 14.6%
      2
      € 3,424 13.2%
      Over
      € 5,226 80.6%
      Under
      € 1,262 19.4%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      126 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Bloomfield Road
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 17338
      Το κίνητρο με την πλευρά των φιλοξενούμενων

      Το κίνητρο με την πλευρά των φιλοξενούμενων

      Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Λιγκ 1 ανάμεσα στην Μπλάκπουλ και την Τρανμίρ. Από ισοπαλία στην έδρα της Φλίτγουντ Τάουν προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν στο γήπεδο της Άκρινγκτον.

      ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

      Έπαιξε στη δύσκολη έδρα της γειτονικής Φλίτγουντ Τάουν και κατάφερε να φύγει μ’ έναν βαθμό, καθώς οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 0-0. Ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και είχε τον έλεγχο του ρυθμού κρατώντας περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της. Αυτήν την κυριαρχία την μετουσίωσε σε ευκαιρίες αλλά όχι και σε κάποιο γκολ. Δημιούργησε τέσσερις πολύ καλές στιγμές μπροστά στην αντίπαλη εστία αλλά οι επιθετικοί της δεν είχαν την αποτελεσματικότητα που θα έπρεπε και δεν κατόρθωσαν να την βάλουν μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση άλλαξε άρδην και οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο. Σε δύο περιπτώσεις έφτασαν εκείνοι πολύ κοντά στο άνοιγμα του σκορ, όμως η Μπλάκπουλ στάθηκε αρκετά τυχερή. Λίγο πριν το φινάλε πάντως η ομάδα του Νιλ Κρίτσλι θα μπορούσε να είχε «κλέψει» το τρίποντο, αλλά η κεφαλιά του Φίνι έφυγε άουτ μέσα από τη μικρή περιοχή. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τη Φλίτγουντ και την Μπλάκπουλ να μοιράζονται τους βαθμούς.

      Η συγκομιδή των 45 βαθμών τη φέρνει στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από 34 αγώνες. Απέχοντας 14 πόντους από την πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ ανόδου στην Τσάμπιονσιπ, αλλά και 16 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη, ανήκει στο γκρουπ των ομάδων οι οποίες περιμένουν να τελειώσει η σεζόν και καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη, ελπίζοντας ότι θα τα πάνε καλύτερα. Εντός έδρας έχει 9-2-5 και τέρματα 26-21. «Τρέχει» ένα σερί τεσσάρων αγώνων δίχως ήττα μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Επτά από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της ήταν αμφίσκορα ανεξαρτήτως έδρας, ενώ στην έδρα της και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της είχαν γκολ κι από τις δύο ομάδες.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Νιλ Κρίτσλι ο οποίος έκανε ντεμπούτο κόντρα στη Φλίτγουντ Τάουν περιμένει δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στην Τρανμίρ και δεν το έκρυψε: «Θα έρθουν με μεγάλη αισιοδοξία καθώς προέρχονται από δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες που ήταν πολύ σημαντικές γι’ αυτούς. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο ματς διότι μάχονται για τη ζωή τους και την παραμονή τους στην κατηγορία. Εμείς πάντως θα είμαστε έτοιμοι ούτως ώστε να συνεχίσουμε το θετικό μας σερί».

      Αγωνιστικά Νέα: Στα… πιτς εδώ και καιρό ο γκολκίπερ Άλνγουικ (22/0) και ο επιτελικός μέσος Καϊκάι (22/4). Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένουν τον κορυφαίο σκόρερ της ομάδας Ναντουιλιέ (29/15), αλλά και τους Μαντίν (10/2), Τέρτον (30/0).

      ΤΡΑΝΜΙΡ

      Πολύ σπουδαίο διπλό πανηγύρισε το περασμένο Σάββατο η Τρανμίρ η οποία πέρασε από την έδρα της Άκρινγκτον με 2-1. Μόλις στο 8’ άνοιξε το σκορ όταν ο Μόρις εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Τζέιμς Βόγκαν με κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων ο οποίος πάντως φέρει μεγάλη ευθύνη για το συγκεκριμένο τέρμα. Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές καλές στιγμές, καθώς οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο με μακρινά σουτ, ενώ και η Τρανμίρ έδειχνε να βολεύεται με το γκολ που είχε σημειώσει από νωρίς. Στο δεύτερο μέρος δέχτηκε έντονη πίεση αλλά όχι και πολλές φάσεις. Στο 77’ οι δύο κεντρικοί αμυντικοί που είχαν προωθηθεί για ένα κόρνερ συνεργάστηκαν μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο Μαρκ Έλις εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Κλαρκ σκοράροντας σε κενή εστία για το 0-2. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς με αυτογκόλ του Γούντγιαρντ ο οποίος προσπάθησε να διώξει αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και πήρε ένα πολύτιμο «τρίποντο».

      Σε 33 αγωνιστικές έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει 29 βαθμούς και βρίσκεται στην 21η θέση. Αν τερματίσει εκεί η νέα σεζόν θα τη βρει να αγωνίζεται στη Λιγκ 2 και κάνει τα πάντα για να αποφύγει αυτό το σενάριο. Απέχει έξι βαθμούς από Γουίμπλεντον η οποία όμως έχει παίξει δύο παιχνίδια περισσότερα και θεωρητικά μπορεί να την προλάβει. Οι δύο εκτός έδρας νίκες που πέτυχε στα δύο τελευταία παιχνίδια της την έβαλαν για τα καλά στο κόλπο της παραμονής κι ελπίζει ότι θα τριτώσει το καλό. Μακριά από το γήπεδό της έχει 4-2-10 και τέρματα 15-33 αλλά δείχνει ότι έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Πριν από τους έξι πόντους που μάζεψε στις δύο πιο πρόσφατες «στροφές» είχε «τρέξει» αρνητικό σερί έντεκα αγώνων δίχως νίκη. Οι τρεις τελευταίες αγώνες της ήταν όλοι Over και αμφίσκορα.

      Ο προπονητής του κλαμπ Μίκι Μέλον θα επιστρέψει σ’ ένα γήπεδο όπου διέπρεπε ως παίκτης για μία τριετία. Αυτό που προέχει όμως είναι να πετύχει το στόχο του με την Τρανμίρ και να φύγει με βαθμούς από την έδρα της Μπλάκπουλ. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του: «Πρέπει να βγάλουμε όλη μας την ποιότητα στο χορτάρι για να πάρουμε τη νίκη εκεί. Πέρασα πολύ όμορφα ως παίκτης σε αυτό το γήπεδο αλλά επιστρέφω ως μάνατζερ της Τρανμίρ και θα παλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για να πάρουμε τους τρεις πόντους. Ακόμα έχουμε δρόμο για να διανύσουμε ούτως ώστε να αισθανθούμε ασφαλείς εκτός της επικίνδυνης ζώνης».

      Αγωνιστικά Νέα: Απουσίασαν στο προηγούμενο οι δύο αμυντικοί Ρέι (15/0) και Γουντς (12/0) και είναι αμφίβολοι και γι’ αυτό το παιχνίδι, με την τεχνική ηγεσία να αποφασίζει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή τους.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η αλλαγή προπονητή βελτίωσε την ψυχολογία της Μπλάκπουλ όμως η Τρανμίρ δεν έχει το παραμικρό περιθώριο κι αναζητά παντού βαθμούς ούτως ώστε να κατορθώσει να σώσει την κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν το ματς πολύ περισσότερο και θα ποντάρουμε τη διπλή ευκαιρία θεωρώντας ότι αν ο αγώνας φύγει από την ισοπαλία είναι πιο πιθανό να καταλήξει στο διπλό.

      FACTS

      • Η ομάδα Μπλάκπουλ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Λιγκ 1.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.00 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΑΓΓΛΙΑ: Λιγκ 1
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Λιγκ 1
        13 Μπλάκπουλ 35 45 11 12 12 44:43
        21 Τρανμίρ 34 32 8 8 18 36:60
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο pantazo.71, με το υψηλότερο yield +9.52% στο [ΑΓΓΛΙΑ: Λιγκ 1] έπαιξε: 1X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Στοιχηματικές πλατφόρμες