8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπεσίκτας - Ντόρτμουντ

15/9/2021 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 722
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 954 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ντόρτμουντ - Μπεσίκτας στις 7/12/2021

Προϊστορία

7/12/2021 ΝτόρτμουντΜπεσίκτας 5 - 0
15/9/2021 ΜπεσίκταςΝτόρτμουντ 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 67,178 6.3%
X
€ 71,530 6.7%
2
€ 921,603 86.9%
Over
€ 63,676 61.6%
Under
€ 39,636 38.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

172 ψήφοι:

Δεν θα είναι εύκολο για τους Γερμανούς

Δεν θα είναι εύκολο για τους Γερμανούς

Η Μπεσίκτας υποδέχεται την Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Την περσινή σεζόν στέφθηκε πρωταθλήτρια Τουρκίας μετά από επική μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική και με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, δίχως να χρειαστεί να ξεπεράσει τον «σκόπελο» των προκριματικών. Άλλωστε εκεί την πάτησε πέρσι, όταν είχε αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ σε μονό παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας. Επιστρέφει στα γκρουπ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από τέσσερα χρόνια, καθώς είχε φτάσει μέχρι τη φάση των «16» τη σεζόν 2017/18. Συνολικά έχει λάβει μέρος επτά φορές στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο μία φορά κατάφερε να προχωρήσει στην επόμενη φάση. Στάθηκε τυχερή στον όμιλο που κληρώθηκε, με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν μεγαθήρια που να την αναγκάζουν να περιορίσει τα όνειρά της. Θεωρείται πάντως το αουτσάιντερ του γκρουπ, αλλά δεν θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν ανατρέψει τα προγνωστικά.

Το σίγουρο είναι ότι η Μπεσίκτας έχει ξεκινήσει εξαιρετικά και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Στο πρωτάθλημα Τούρκιας δεν έχει ηττηθεί και μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Μάλιστα συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την Τραμπζονσπόρτ, τη Φενέρμπαχτσε και την Κόνιασπορ. Το προηγούμενο Σάββατο νίκησε δίχως προβλήματα εντός έδρας τη Μαλάτιασπορ με 3-0. Και τα τέσσερα ματς της έως τώρα ολοκληρώθηκαν No Goal.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Τουρκίας Σεργκέν Γιαλτσίν υποστήριξε: «Θα παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο ποδοσφαίρου. Ως Μπεσίκτας είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος αυτής της διοργάνωσης. Θέλουμε να το ζήσουμε αυτό και ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη αρένα. Η δουλειά μας δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και θεωρώ ότι παίζουμε καλά ως ομάδα κι έχουμε αρμονία. Αν μπορέσουμε να αντέξουμε στο ρυθμό του αγώνα πιστεύω ότι θα είμαστε επιτυχημένοι. Θα εκπροσωπήσουμε όλη την Τουρκία και θέλουμε τη στήριξή τους γιατί θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε βαθμούς για τη χώρα. Ο καθορισμός στόχων είναι εύκολος. Θα πρέπει να είναι ρεαλιστικοί διότι όταν βάζεις υψηλούς στόχους απογοητεύεσαι. Θα δούμε που βρισκόμαστε. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να τρέξουμε περισσότερα από 115 χιλιόμετρα ως ομάδα για να παλέψουμε τον αγώνα».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός για καιρό ο Κροάτης σέντερ μπακ Βίντα. Απών και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Άλεξ Τεϊξέιρα λόγω τραυματισμού όμως θα επιστρέψει σύντομα. Απών για μία εβδομάδα και ο αριστερός μπακ Μεράς. Έτοιμος ο Κονγκολέζος σέντερ μπακ Ενσακάλα που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Εκτός λίστας οι εξτρέμ Λιάιτς και Χάσιτς.



ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση υπερβολή αν υποστηρίξει κανείς ότι αποτελεί παραδοσιακή δύναμη του Τσάμπιονς Λιγκ. Μ’ εξαίρεση την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα όχι μόνο έχει σταθερή παρουσία στο μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά έχει κατακτήσει μία φορά το τρόπαιο το 1997 και βρέθηκε στον τελικό του 2013, όταν ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου. Σχεδόν πάντοτε κατορθώνει να περνάει τη φάση των ομίλων και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει αποκλειστεί μόνο δύο φορές σε αυτήν από το 2010 κι έπειτα. Η 3η θέση στην οποία τερμάτισε στην περσινή Μπουντεσλίγκα την έφερε ξανά στα «αστέρια» και θα προσπαθήσει να διακριθεί ξεκινώντας με αρκετά όνειρα τη σεζόν. Η κληρωτίδα της φέρθηκε πολύ καλά και είναι στο χέρι της να ξεπεράσει τα εμπόδια που θα συναντήσει και να πάρει το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ. Άλλωστε είναι το φαβορί ακόμα και για την πρωτιά.

Η Ντόρτμουντ δείχνει να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα επιθετικά σκοράροντας με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Την ίδια στιγμή πάντως προβληματίζει έντονα με την αμυντική της παρουσία, έχοντας δεχθεί αρκετά τέρματα. Το σίγουρο είναι ότι σε όλα τα παιχνίδια της υπάρχει σασπένς και θέαμα και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το περασμένο Σάββατο νίκησε με ανατροπή 4-3 εκτός έδρας τη Λεβερκούζεν και πέτυχε την τρίτη της νίκη σε τέσσερα ματς του πρωταθλήματος. Όλα ήταν Over κι αμφίσκορα.

«Η τρίτη διοργάνωση ξεκινάει για εμάς στον αγώνα με την Μπεσίκτας. Έχουμε ξεκινήσει αξιοπρεπώς τη χρονιά στην Μπουντεσλίγκα και στο Κύπελλο. Ήρθε η ώρα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες μου έκαναν φανταστικό σερί στο τέλος της προηγούμενης σεζόν για να βρίσκονται τώρα εδώ. Η θέληση ήταν τεράστια επειδή ήθελαν να παίζουν σε αγώνες σαν κι αυτόν. Θέλουμε να γράψουμε τη δική μας ιστορία στη διοργάνωση. Θα πρέπει να το κάνουμε ξεκινώντας από τον πρώτο αγώνα. Στόχος μας είναι να προκριθούμε και το ιδανικό να το καταφέρουμε ως πρώτοι. Δεν με νοιάζει αν μας θεωρούν φαβορί. Όλες οι ομάδες συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό κάτι σημαίνει. Πρώτα θέλουμε τη νίκη με την Μπεσίκτας και θα δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τα πολλά γκολ που έχουμε δεχθεί. Είναι κάτι που προσπαθούμε να βελτιώσουμε. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από εκείνους αλλά ξέρουμε και για τι είμαστε ικανοί» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Μάρκο Ρόζε.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν ξανά οι αμυντικοί Ζαγκαντού και Σουλτς, οι μέσοι Ρέινα και Τσαν, όπως και ο μεσοεπιθετικός Αζάρ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

«Πονηρό» είναι το παιχνίδι της πρεμιέρας του τρίτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Μπεσίκτας και της Ντόρτμουντ. Ποιοτικά οι Γερμανοί είναι δεδομένο ότι υπερτερούν και δικαίως θεωρούνται το μεγάλο φαβορί του συγκεκριμένου αγώνα. Ωστόσο οι Τούρκοι δεν θα μπουν με διάθεση να γίνουν «σάκος του μποξ» κι έχουν τους παίκτες για να δυσκολέψουν την παρέα του Χάαλαντ. Σκεφτήκαμε να κοντράρουμε τους φιλοξενούμενους όμως δεν θα το κάνουμε. Θα προτιμήσουμε τα 4-6 γκολ θεωρώντας ότι θα γίνει αρκετά «ανοιχτό» ματς.

FACTS

  • Στους τελευταίους 7 αγώνες της ομάδας Ντόρτμουντ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.34 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπεσίκτας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 2.32 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπεσίκτας νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 5.15 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπεσίκτας νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 4.50 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3oς Όμιλος
  3 Ντόρτμουντ 6 9 3 0 3 10:11
  4 Μπεσίκτας 6 0 0 0 6 3:19
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.22% έπαιξε: Over
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +15.17% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες