6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπενφίκα - Εστρέλα Αμαδόρα

19/8/2023 22:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 478
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 260 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Εστρέλα Αμαδόρα - Μπενφίκα στις 29/1/2024

Προϊστορία

29/1/2024 Εστρέλα ΑμαδόραΜπενφίκα 1 - 4
19/8/2023 ΜπενφίκαΕστρέλα Αμαδόρα 2 - 0
20/11/2022 Εστρέλα ΑμαδόραΜπενφίκα 2 - 3
12/1/2021 Εστρέλα ΑμαδόραΜπενφίκα 0 - 4

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 22:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

53 ψήφοι:

9

Σουτ στην εστία

1

12

Σουτ εκτός εστίας

3

68%

Κατοχή μπάλας

32%

2

Οφσάιντ

0

1

Αποκρούσεις

7

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

4

10

Σέντρες

1

4

Αλλαγές

5

8

Φάουλ

13

2

Ασίστ

0

1

Αντεπιθέσεις

0

6

Πλάγια Άουτ

17

13

Εκτελέσεις Φάουλ

10

1

Ελεύθερα Λακτίσματα

11

29

Προσπάθειες Για Γκολ

6

8

«Κομμένα» Σουτ

2

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
27 έτη

Προπονητής: Sergio Vieira

9  Ronaldo Tavares Ndour Alioune Αλλαγή 71'

90 Ronald Pereira

8  Leo Jaba Ndo Regis Αλλαγή 59'

18  Vito Sa Pedro Αλλαγή 71'

22  Leo Cordeiro Keliano Manuel Αλλαγή 70'

17  Joao Reis Jean Felipe Αλλαγή 53'

27 Hevertton Santos

70 Mansur

2 Johnstone Omurwa

4 Kialonda Gaspar

30 Bruno Brigido

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio da Luz
  • Χωρητικότητα: 65647
  • Θεατές: 58479
Ακλόνητο φαβορί οι πρωταθλητές που ψάχνουν αντίδραση

Ακλόνητο φαβορί οι πρωταθλητές που ψάχνουν αντίδραση

Η Μπενφίκα θα κοντραριστεί με την Εστρέλα Αμαδόρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Μποαβίστα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Βιτόρια Γκιμαράες.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας την υποχρέωσε να ταξιδέψει στο Οπόρτο προκειμένου να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μποαβίστα. Την... πάτησε χωρίς να το περιμένει κανείς και γνώρισε μία απρόσμενη ήττα με 3-2. Όλα εξελίσσονταν καλά στο ξεκίνημα και στο 22’ ο Ντι Μαρία την έβαλε σε θέση «οδηγού». Δεν είχε κινδυνεύσει ιδιαίτερα μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου όμως τα πάντα έμελλε να αλλάξουν λίγο μετά τη σέντρα στην επανάληψη.

Στο 50’ ο Μούσα πάτησε άθελά του τον Αμπασκάλ κι αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Αμέσως μετά την επανέναρξη του ματς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μπόζενικ. Σιγά-σιγά πάντως πήρε εκ νέου τα ηνία και είχε δοκάρι με τον Ράφα Σίλβα. Ο Πορτογάλος στο 76’ μετά από νέο δοκάρι πήρε το «ριμπάουντ» και με κεφαλιά πέτυχε το 1-2. Πλέον κρατούσε την τύχη στα χέρια της. Στο 90’ όμως καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος της και ο Λουρένσο ισοφάρισε από την άσπρη βούλα. Είχε δοκάρι σε κεραυνό του Νέρες και το 102’ οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν. Όμως δύο λεπτά μετά ο Μπόζενικ έφυγε πίσω από το κέντρο και πλασάροντας ψύχραιμα τον Βλαχοδήμο «έγραψε» το 3-2 και την έριξε οριστικά και αμετάκλητα στο καναβάτσο.

Με αυτόν τον περιπετειώδη αλλά και πικρό τρόπο η Μπενφίκα ξεκίνησε με το... αριστερό την προσπάθειά της για να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της στην Πριμέιρα Λίγκα. Κι αν πέρσι στο ξεκίνημα της σεζόν είχε κάνει επίδειξη δύναμης με διαδοχικά «τρίποντα», πλέον είναι εκείνη που κυνηγάει με το «καλημέρα» και θα πρέπει να «χτίσει» ένα νικηφόρο σερί για να μην μείνει αρκετά πίσω. Φυσικά δεν θα μπορούσε να υπήρχε γκρίνια για τον κόουτς Ρότζερ Σμιντ, καθώς είναι «αρχιτέκτονας» του συνόλου έχοντας εντυπωσιάσει με το έργο του.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν ο Μούσα (1/0). και θα εκτίσει την τιμωρία του. Πρόβλημα με τον νεοφερμένο αριστερό μπακ Γιούρασεκ (1/0). Φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή του είχε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος (1/0) και «κόπηκε» από την αποστολή. Δεν επηρεάζει καθόλου η απουσία του τρίτου τερματοφύλακα Γκόμες.

Την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε να μετρήσει τις δυνάμεις της εντός έδρας με αντίπαλο την ποιοτική κι επικίνδυνη Βιτόρια Γκιμαράες. Δεν κατόρθωσε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και υπέστη την οριακή ήττα (0-1). Στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν υπήρξαν ιδιαίτερες συγκινήσεις. Με τη συμπλήρωσή του όμως έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές εξαιτίας αποβολής του Μιγκέλ Λόπες, σε μία απόφαση που δικαίως χαρακτηρίστηκε πολύ αυστηρή. Σαν να μην έφτανε αυτό, είδε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα τέσσερα λεπτά αργότερα, καθώς έπειτα από κόρνερ ο Ζότα σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους «γράφοντας» το 0-1.

Πλέον τα πράγματα είχαν γίνει ακόμα πιο δύσκολα για εκείνη. Έμοιαζε να θέλει αλλά να μην μπορεί και οι «κατακτητές» κυριαρχούσαν στο χορτάρι. Κινδύνευσε αρκετές φορές στις αντεπιθέσεις όμως χάρη στις αποκρούσεις του τερματοφύλακά της παρέμενε «ζωντανή». Περίμενε τη μία και μοναδική ευκαιρία που θα παρουσιαζόταν ελπίζοντας να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 86’ ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά, βρέθηκε σε θέση βολής όμως έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και δεν άλλαξε τη μοίρα της.

Η Εστρέλα Αμαδόρα δεν γιόρτασε την παρθενική της αναμέτρηση στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο δεν ήταν σε καμία περίπτωση ένας αγώνας που θα μπορούσε να θεωρηθεί must win. Παράλληλα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της σωτηρίας θα χρειαστεί επιμονή, υπομονή αλλά και διάρκεια. Παράλληλα θα πρέπει να μην σταματήσει την προσπάθεια αν τα αποτελέσματα δεν βοηθούν.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο ο αμυντικός Μιγκέλ Λόπες (1/0) και θα εκτίσει την ποινή του. Την κόκκινη κάρτα είδε και ο προπονητής Σέρτζιο Βιέιρα ο οποίος δεν θα κάτσει στον πάγκο του.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη συνάντηση της Μπενφίκα με την Εστρέλα Αμαδόρα έχουν οι «αετοί», καθώς υπερτερούν σαφέστατα σε όλους τους τομείς. Παράλληλα ο μεγάλος τους στόχος είναι να κόψουν και φέτος πρώτοι το νήμα, την ώρα που οι νεοφώτιστοι θα προσπαθήσουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό και για να μην γίνουν «ασανσέρ» μεταξύ των κατηγοριών. Τα πάντα θα κριθούν από τις ορέξεις των πρωταθλητών -οι οποίοι «γκέλαραν» στην πρεμιέρα- και θεωρούμε ότι όπως και πέρσι, θα κάνουν «πάρτι» στα θεωρητικά εύκολα ματς. Γι’ αυτόν τον λόγο θα πάμε στα 4-6 γκολ που μπορούν να επιβεβαιωθούν ακόμα και μόνο από τους γηπεδούχους.

FACTS

  • Στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της ομάδας Εστρέλα Αμαδόρα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.32 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  2 Μπενφίκα 31 76 24 4 3 71:25
  15 Εστρέλα Αμαδόρα 31 29 6 11 14 32:49
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Taxis, με το υψηλότερο yield +5.60% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: 1
  • » Ο Taxis, με το υψηλότερο yield +1.45% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες