2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ - ΠΑΟΚ

Προϊστορία

3/8/2023 Μπεϊτάρ ΙερουσαλήμΠΑΟΚ 1 - 4
27/7/2023 ΠΑΟΚΜπεϊτάρ Ιερουσαλήμ 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 9,536 8.5%
X
€ 32,033 28.6%
2
€ 70,618 62.9%
Over
€ 5,391 37.2%
Under
€ 9,102 62.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 20:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

201 ψήφοι:

Ειδήσεις

2

Σουτ στην εστία

6

7

Σουτ εκτός εστίας

1

66%

Κατοχή μπάλας

34%

2

Οφσάιντ

1

2

Αποκρούσεις

1

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

1

5

Κόρνερ

2

7

Φάουλ

9

8

Εκτελέσεις Φάουλ

10

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Teddi Malha Stadium
  • Χωρητικότητα: 34000
Παίζει το ευρωπαϊκό μέλλον του στην Ιερουσαλήμ

Παίζει το ευρωπαϊκό μέλλον του στην Ιερουσαλήμ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Κωνσταντινούπολη διεκδικώντας την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα αφήνει τα πάντα ανοιχτά εν όψει της σημερινής ρεβάνς στο «Τέντι Στάντιουμ» που θα είναι κατάμεστο από τους Ισραηλινούς.

Τι ισχύει: Αγώνας ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

* Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο την Χάιντουκ Σπλιτ

Α’ Ματς (ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ 0-0): Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή κόντρα σε μια Μπεϊτάρ που κατέβηκε για να παίξει άμυνα και στο πρώτο μέρος είχε χαμένο πέναλτι (12’) κι άλλες 2-3 καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Φλύαρος στην επανάληψη, δεν μπόρεσε να πατήσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, ενώ του έλειπε η απαραίτητη ένταση στο παιχνίδι του.

Κατέβηκε στην Τούμπα με στόχο την ισοπαλία και την πήρε, κρατώντας στο 0-0 τον ΠΑΟΚ. Με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς, πέρασε ορισμένες δύσκολες στιγμές στο πρώτο μέρος, με κορυφαία το χαμένο πέναλτι των γηπεδούχων, αλλά κράτησε το μηδέν και στην επανάληψη δε συνάντησε προβλήματα. Η ίδια δεν απείλησε ιδιαίτερα απειλητική, η κορυφαία της στιγμή ήρθε από τα πόδια των γηπεδούχων, με τον Μπάμπα να στέλνει κατά λάθος τη μπάλα στο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Το τελικό 0-0 της επιτρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση μπροστά σε 30 χιλιάδες οπαδούς οι οποίοι θα μετατρέψουν σε καμίνι το «Τέντι Στάντιουμ». Υπενθυμίζεται πως επιστρέφει μετά από μία τριετία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στην τελευταία της παρουσία, το 2020, αποκλείστηκε από την αλβανική Τέουτα (0-2) στον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, καθώς το νέο πρωτάθλημα στο Ισραήλ ξεκινάει στα τέλη Αυγούστου.

Όπως παραδέχτηκε ο τεχνικός της Αμπουκασίς στη συνέντευξη Τύπου, η ομάδα του δεν θα αλλάξει πάρα πολλά στο δεύτερο ματς και θα ρίξει το βάρος στο αμυντικό κομμάτι: «Θα έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στην έδρα μας, αλλά δεν πρέπει να τους δώσουμε χώρο γιατί έχουνε παίκτες με απίστευτες ατομικές ικανότητες. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από ολόκληρο το πρωτάθλημα του Ισραήλ, αλλά σ’ ένα εντός έδρας παιχνίδι με 30 χιλιάδες οπαδούς μας, όλα είναι πιθανά. Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας δεν θα μας ωθήσει να παίξουμε πολύ επιθετικά, γιατί θα μας αφήσει εκτεθειμένους. Ο κόσμος θέλει να παίζουμε μπροστά και αυτό είναι εντάξει, αλλά όχι απρόσεκτα και απλά να τρέχουμε. Αν δεν είμαστε αφοσιωμένοι στην άμυνά μας, θα το πληρώσουμε ακριβά».

Αγωνιστικά Νέα: Υπολογίζεται κανονικά ο βασικός φορ Φράιντεϊ (1/1) που είχε χάσει το πρώτο ματς λόγω προβλήματος με τη βίζα του. Έκανε ντεμπούτο στην Τούμπα ο νεοφερμένος στόπερ Γκοτλιέμπ (Χάποελ Τελ Αβίβ) αλλά δεν ήταν έτοιμος για 90λεπτο και αντικαταστάθηκε στο 58’. Στα μεταγραφικά ανακοίνωσε τον μέσο Μπέρκοβιτς (Μακάμπι Νετάνια).Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, «κόλλησε» στο 0-0 με την Μπεϊτάρ και καλείται να παίξει το ευρωπαϊκό του μέλλον στο Ισραήλ. Ζορίστηκε αρκετά απέναντι στη διπλή ζώνη άμυνας των Ισραηλινών έχοντας κατά μεγάλα διαστήματα ανούσια κατοχή μπάλας και του έλειπε η ένταση στο παιχνίδι του. Σημείο-«κλειδί» το χαμένο πέναλτι του Σβαμπ στο 12ο λεπτό που θα άλλαζε όλη την εικόνα του αγώνα.

Παραμένει σαφώς το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού αλλά δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο στην «καυτή» έδρα των Ισραηλινών, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο. Είναι η 5η φορά που θα κληθεί να δώσει αγώνα στο Ισραήλ, μετρώντας μόλις μία νίκη στις τέσσερις προηγούμενες επισκέψεις του (1-2-1), αυτή με την Μπνέι Γιεχούντα (2-0) το 2012 για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Παράλληλα η πίεση είναι πλέον πολύ μεγάλη, ένας νέος πρόωρος αποκλεισμός από την Ευρώπη στον 2ο προκριματικό γύρο μετά το περσινό κάζο από την Λέφσκι Σόφιας θα βαρύνει πολύ το κλίμα στην ομάδα πριν καν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά το φινάλε του πρώτου αγώνα ο τεχνικός του Λουτσέσκου δήλωσε ότι: «Για πρώτη φορά σ’ αυτήν την περίοδο της προετοιμασίας νιώθω αυτοπεποίθηση». Ήταν μία δύσκολη που σχολιάστηκε αρκετά και ο ίδιος κλήθηκε να εξηγήσει τι εννοούσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Ο τρόπος που ελέγξαμε το παιχνίδι ήταν ένα στοιχείο που ήταν πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα παιχνίδια στην προετοιμασία. Γνωρίζω καλά πώς ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη είναι απαιτητικός, γνωρίζω ότι το αποτέλεσμα έρχεται πρώτο, όμως μια ευρύτερη διαδικασία βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Το ποδόσφαιρο του Ισραήλ εξελίσσεται, είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να αντιμετωπίσεις ομάδες από το Ισραήλ, το είδαμε με τον αποκλεισμό του Άρη και του Ολυμπιακού στο παρελθόν. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν 0-0 και πρέπει να παρουσιαστούμε με την ίδια λογική και στο δεύτερο παιχνίδι».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν και επιστρέφουν ο κάπτεν/μπακ Βιεϊρίνια και ο φευγάτος μέσος Αουγκούστο. Ξανά εκτός ο μπακ Σάστρε.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στον πρώτο αγώνα αλλά «κόλλησε» στο μηδέν απέναντι στο αμυντικό πλάνο της Μπεϊτάρ και πλέον η υπόθεση πρόκριση δυσκόλεψε αρκετά. Παραμένει μεν το φαβορί αλλά δεν έπεισε με την εικόνα του στην Τούμπα για να δίνεται σε αποδόσεις κάτω του 2.00 στην καυτή έδρα των Ισραηλινών. Παράλληλα η πίεση έχει αυξηθεί πολύ στους Θεσσαλονικείς, καθώς κινδυνεύουν με δεύτερο σερί πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι θα πάνε με το ίδιο πλάνο παίζοντας αμυντικά και με στόχο να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Υπάρχει προοπτική να δούμε λίγο πιο ανοιχτό παιχνίδι, θα πάμε με το 2-3 γκολ που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα.

FACTS

  • Η ομάδα ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.92 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.92 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ - Τελ. αγώνες
6/5/2024
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
Ασντόντ
27/4/2024
Χάποελ Τελ Αβίβ
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
1 - 5
21/4/2024
Χάποελ Πετάχ Τίκβα
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
0 - 2
13/4/2024
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
Χάποελ Χαντέρα
0 - 1
31/3/2024
Μακάμπι Νετάνια
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
0 - 3
16/3/2024
Μακάμπι Πετάχ Τίκβα
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
0 - 3
10/3/2024
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
Μακάμπι Τελ Αβίβ
0 - 1
4/3/2024
Χάποελ Μπερ Σεβά
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
1 - 0
24/2/2024
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
Μακάμπι Νετάνια
0 - 0
17/2/2024
Χάποελ Μπνέι Σαχνίν
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +3.71% έπαιξε: X
  • » Ο STAMOUEL-PAOK, με το υψηλότερο yield +13.81% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.41% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες