Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπαρτσελόνα - Ντόρτμουντ

27/11/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 826

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 29' Suarez Luis
  2. 33' Messi Lionel

2ο Ημίχρονο 3 - 1

  1. 51' Messi Lionel
  2. 67' Griezmann Antoine
  3. 71' Busquets Sergio
  4. 74' Guerreiro Raphael
  5. 77' Sancho Jadon

      Προϊστορία

      27/11/2019 ΜπαρτσελόναΝτόρτμουντ 3 - 1
      17/9/2019 ΝτόρτμουντΜπαρτσελόνα 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,976,386 90.6%
      X
      € 84,734 3.9%
      2
      € 120,776 5.5%
      Over
      € 126,512 62.0%
      Under
      € 77,398 38.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      370 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Camp Nou
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 99354
      Τα φώτα στο «Καμπ Νου»

      Τα φώτα στο «Καμπ Νου»

      Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ έρχονται αντιμέτωπες στο «Καμπ Νου» σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

      ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

      Τα βρήκε σκούρα απέναντι στην αξιόλογη Σλάβια Πράγας την προηγούμενη αγωνιστική και έμεινε στη λευκή ισοπαλία εντός έδρας. Μπορεί να είχε την κατοχή και αρκετές ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Μέσι στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπόρεσε ωστόσο να διασπάσει την πολύ καλά στημένη αντίπαλο της και πλέον τα πράγματα για την πρόκριση έγιναν λίγο πιο περίπλοκα.

      Προβλημάτισε με την εμφάνιση της και το Σάββατο απέναντι στη Λεγκανές εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, στο τέλος όμως πήρε τη νίκη που τη διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Άνευρη και ανούσια στο πρώτο ημίχρονο, έμεινε πίσω στο σκορ στο 13', χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει. Μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, ισοφάρισε με τον Σουάρεζ στο 53' και πήρε τη νίκη χάρη σε κοντινό πλασέ του Βιδάλ στο 79'.

      Με νίκη σήμερα εξασφαλίζει την πρώτη θέση του ομίλου, σε διαφορετικό αποτέλεσμα θα όλα θα κριθούν στο παιχνίδι με την Ίντερ στο «Σαν Σίρο», ειδικά αν οι Ιταλοί επιβληθούν σήμερα μέσα στην Πράγα. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό προβληματίζει με την απόδοση της, θα βρει ωστόσο απέναντι της μία ομάδα που επίσης δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φάση της.

      Αυτό θα είναι το 700o παιχνίδι του Λονιέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Μόνο ένας παίκτης έχει καταφέρει να καταγράψει περισσότερες συμμετοχές μέχρι στιγμής και αυτός είναι ο Τσάβι (767). Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει σημειώσει 612 γκολ και έχει μοιράσει 235 ασίστ.

      «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Αν κερδίσουμε θα είμαστε στην κορυφή και φυσικά αυτό είναι που θέλουμε. Είμαστε δυνατοί μέσα στην έδρα μας και το αποτέλεσμα που διακυβεύεται από τον αγώνα είναι μεγάλο. Κάθε μία από τις άλλες τρεις ομάδες διεκδικεί κάτι και σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε την Ντόρτμουντ», τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

      Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο στόπερ Πικέ (12/1). Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινα ο δεξιός μπακ Σεμέδο (12/0), εδώ και καιρό λείπει ο αριστερός μπακ Άλμπα (6/1). Ο στόπερ Λενγκλέτ αποκόμισε ένα τραυματισμό από το παιχνίδι της εθνικής, ωστόσο είναι διαθέσιμος.

      ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

      Πέτυχε μία μεγάλη νίκη με ανατροπή την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Ίντερ αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 2-0. Μόλις στο 5’ βρέθηκε πίσω στο σκορ και λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο δέχτηκε και δεύτερο τέρμα. Εμφανίστηκε όμως στην επανάληψη με την σκέψη ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι και κατάφερε να μειώσει με πλασέ του Χακίμι στο 51’ μετά από ωραία συνεργασία της ομάδας. Ήταν η απόλυτη κυρίαρχος, έχασε αρκετές ευκαιρίες και στο 64’ ο Μπραντ με υπέροχο πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό ψάχνοντας τη μεγάλη ανατροπή και με τον μέχρι τώρα πρωταγωνιστή της στους ομίλους, τον Χακίμι, μπόρεσε να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη στο 77’.

      Προβλημάτισε όμως με την εμφάνιση της στο πρωτάθλημα καθώς ήρθε ισόπαλη με την ουραγό Πάντερμπορν εντός έδρας (3-3). Παιδική χαρά η άμυνα της στο πρώτο μέρος, δέχτηκε τρία γκολ από μία ομάδα που μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική είχε την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Ο Φαβρ έκανε και τις τρεις αλλαγές του μέχρι το 46', ο Σάντσο μείωσε στο 47', έπρεπε όμως να φτάσουμε στο 84' για να σημειώσει το 3-2 ο Βίτσελ. Τουλάχιστον κατάφερε να σώσει έστω το βαθμό με τον Ρόις στο 92΄.

      Ο Λουσιέν Φαβρ πλέον βρίσκεται κάτω από μεγάλη πίεση, τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Χέρτα θα κρίνουν κατά μεγάλο βαθμό το μέλλον του. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο, οι οπαδοί αποδοκίμασαν παίκτες και τεχνικό στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, θα προτιμούσε σήμερα να αγωνίζεται σε άλλη έδρα παρά στο «Καμπ Νου».

      Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Χανς Γιοακίν Βάτσκε, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Ελβετού προπονητή, τόνισε όμως ότι στο τέλος όλοι κρίνονται με βάση τα αποτελέσματα.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο φορ Πάκο Αλκάθερ (9/5) έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, όπως και ο μέσος Ντιλέινι (6/0). Ο μεσοεπιθετικός Μπρούνο Λάρσεν (3/0) αντιμετωπίζει μία ίωση και δεν ακολούθησε την αποστολή.

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Καμία από τις δύο ομάδες δεν βρίσκεται στην καλύτερη της φάση, αλλά αν έπρεπε να ποντάρουμε κάπου θα ήταν στη Μπαρτσελόνα. Οι μπλαουγκράνα με νίκη εξασφαλίζουν την πρώτη θέση, ο Λιονέλ Μέσι συμπληρώνει 700 παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας και σίγουρα θα θέλει να το γιορτάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μία διαρροή μάλιστα από την Ισπανία, θέλει τον Αργεντινό να κερδίζει για 6η φορά στην καριέρα του τη χρυσή μπάλα, ο νικητής της οποίας θα ανακοινωθεί επίσημα στις 2 Δεκεμβρίου. Θα θέλαμε τον άσο λίγο ψηλότερα αλλά και πάλι θα τον προτιμήσουμε.

      FACTS

      • Η ομάδα Μπαρτσελόνα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.08 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Ντόρτμουντ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.32 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μπαρτσελόνα νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.37 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        21 Μπαρτσελόνα 6 14 4 2 0 9:4
        22 Ντόρτμουντ 6 10 3 1 2 8:8
      6ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Μπαρτσελόνα 6 14 4 2 0 9:4
        2 Ντόρτμουντ 6 10 3 1 2 8:8
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο hellsangel, με το υψηλότερο yield +8.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες