2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μόρκαμ - Νιούκαστλ

23/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 729
0 - 7
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 5

  1. 5' Joelinton
  2. 20' Almiron Miguel
  3. 27' Murphy Jacob
  4. 31' Joelinton
  5. 33' Diagouraga Toumani
  6. 45' Hayden Isaac

2ο Ημίχρονο 0 - 7

  1. 51' Lascelles Jamaal
  2. 90' Lavelle Sam (αυτογκόλ)

      Προϊστορία

      23/9/2020 ΜόρκαμΝιούκαστλ 0 - 7
      28/8/2013 ΜόρκαμΝιούκαστλ 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 7,851 7.8%
      X
      € 7,275 7.2%
      2
      € 85,798 85.0%
      Over
      € 3,672 67.1%
      Under
      € 1,802 32.9%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      114 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Globe Arena
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 6476
      Έστω και με αλλαγές, άλλο επίπεδο οι φιλοξενούμενοι

      Έστω και με αλλαγές, άλλο επίπεδο οι φιλοξενούμενοι

      Η Μόρκαμ, ομάδα της Λιγκ 2, φιλοξενεί τη Νιούκαστλ σε αγώνα για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας διασυρμό από την Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν κι αυτοί «βαριά» ήττα από την Μπράιτον στο «σπίτι» τους.

      Τι ισχύει: Νοκ-άουτ αγώνας για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, η πρόκριση κρίνεται απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα παίξει στην επόμενη φάση με τη Νιούπορτ.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΜΟΡΚΑΜ

      Έχοντας διασυρθεί το περασμένο Σάββατο εντός έδρας από την Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ με 5-0, πλέον το μόνο που θα προσπαθήσει να κάνει στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ με μία ισχυρή ομάδα όπως η Νιούκαστλ, θα είναι να παλέψει για να εμφανιστεί ανταγωνιστική και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Στον αγώνα με την Κέμπριτζ πάντως ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Δέχτηκε το πρώτο γκολ από τον Χούλαχαν στο 29’ και κατέρρευσε. Στο 34’ έμεινε πίσω με δύο γκολ διαφορά, αφού ο αμυντικός της Τέρνερ έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του. Σαν να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα ο Μέι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη κι ενώ τα πάντα είχαν κριθεί, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ακόμα δύο τέρματα με δράστη σε αμφότερες τις περιπτώσεις τον Μάλιν, ο οποίος σκόραρε στο 54’ και στο 64’. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

      Μετά από δύο παιχνίδια για τη Λιγκ 2, έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς, μια και στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει εκτός έδρας της Τσέλτεναμ με ανατροπή (2-1). Στο Λιγκ Καπ πάντως τα έχει καταφέρει σαφώς καλύτερα. Αρχικά απέκλεισε την Γκρίμσμπι Τάουν. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, όμως στα πέναλτι η Μόρκαμ ήταν πιο ψύχραιμη και νίκησε 4-3. Στο δεύτερο γύρο αντιμετώπισε εντός έδρας την Όλνταμ και μπόρεσε να πάρει την πρόκριση χάρη στο «φτωχό» αλλά αρκετό 1-0, με σκόρερ τον Γουάιλντιγκ. Και τα δύο προηγούμενα ματς της στη διοργάνωση ήταν Under.

      Ο 45χρονος Σκωτσέζος τεχνικός της ομάδας Ντέρεκ Άνταμς υπογράμμισε: «Δεν πιστεύω ότι η Κέμπριτζ ήταν η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει φέτος αλλά κάναμε πολλά λάθη. Δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα το σκορ και είναι άδικο για εμάς. Δεν λέω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι αλλά σίγουρα δεν αξίζαμε τόσο βαριά ήττα».

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα κι επί της ουσίας θα παραταχθεί πλήρης.



      ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

      Την περασμένη Κυριακή υποδέχτηκε την Μπράιτον με την ψυχολογία στα ύψη, καθώς στην πρεμιέρα είχε φύγει μ’ ένα μεγάλο διπλό από το Λονδίνο και την έδρα της Γουέστ Χαμ. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και «πλήρωσε» το τραγικό της ξεκίνημα, χάνοντας «καθαρά» με 3-0, σ’ ένα παιχνίδι που θα θέλουν άπαντες να ξεχάσουν γρήγορα. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Μοπέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Πριν καλά-καλά καταλάβει τι έχει συμβεί, ο Μοπέ έστειλε ξανά την μπάλα στο βάθος της εστίας της στο 7ο λεπτό για το 0-2. Πλέον οι «καρακάξες» έπρεπε να ανέβουν ένα βουνό. Προσπάθησαν να πιέσουν όμως δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες και είναι χαρακτηριστικό ότι τελείωσαν την αναμέτρηση, με μόλις ένα σουτ προς την εστία. Η χαριστική βολή ήρθε από τον Κόνολι στο 83’, χωρίς να αλλάξει τίποτα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

      Μετά από δύο ματς η συγκομιδή της είναι τρεις βαθμοί και ο στόχος της είναι αρχικά να σταματήσει να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Όσον αφορά το Λιγκ Καπ, ξεκίνησε την πορεία της την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και κοντραρίστηκε στο «σπίτι» της με την Μπλάκμπερν. Ένα γκολ του Ράιαν Φρέιζερ από ασίστ του Αλμιρόν στο 35’, αποδείχτηκε αρκετό για να της δώσει την πρόκριση. Και τα τρία επίσημα ματς της έως τώρα ολοκληρώθηκαν No Goal.

      «Από τότε που έχω έρθει εδώ κάνουμε αυτό το πράγμα. Παίζουμε καλά για ένα χρονικό διάστημα και στη συνέχεια ρίχνουμε μία χειροβομβίδα και τα διαλύουμε όλα. Πρέπει να είμαστε σταθερά καλύτεροι σε σχέση με την εικόνα μας στο παιχνίδι με την Μπράιτον. Όταν κάνεις δώρο στον αντίπαλο δύο γκολ, είναι σίγουρο ότι θα έχεις μία δύσκολη μέρα» ήταν τα λόγια του κόουτς του συλλόγου Στιβ Μπρους.

      Αγωνιστικά Νέα: «Πονοκέφαλοι» σε όλες τις γραμμές. Εκτός οι αμυντικοί Ντάμετ (0/0) και Σαρ (0/0), οι μέσοι Μάξιμιν (2/0) και Λόνγκσταφ (0/0), όπως επίσης και ο επιθετικός Γκέιλ (0/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Μόρκαμ έχει πανηγυρίσει ήδη δύο προκρίσεις στο Λιγκ Καπ, όμως καμία από τις ομάδες που αντιμετώπισε, δεν ήταν του επιπέδου της Νιούκαστλ. Στον αντίποδα, η ομάδα της βόρειας Αγγλίας δεν έχει εντυπωσιάσει σε καμία περίπτωση μέχρι στιγμής, ενώ προέρχεται από ήττα εντός έδρας από την Μπράιτον. Είναι δεδομένο ότι έστω και με αλλαγές στη σύνθεσή της είναι ανώτερη, ενώ πρόκειται για ένα θεσμό στον οποίο θα ήθελε να διακριθεί. Τις ομάδες τις χωρίζουν τρεις κατηγορίες και θα εμπιστευτούμε τους φιλοξενούμενους θεωρώντας ότι μπορούν να είναι μπροστά, στο φινάλε του πρώτου μέρους.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Αναμετρήσεις Ομάδων
      23/9/2020
      Μόρκαμ
      Νιούκαστλ
      0 - 7
      28/8/2013
      Μόρκαμ
      Νιούκαστλ
      0 - 2

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο dimitrisarianara, με το υψηλότερο yield +0.45% στο [ΑΓΓΛΙΑ: Λιγκ Καπ] έπαιξε: 1X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Στοιχηματικές πλατφόρμες