14

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μόλντε - Φερεντσβάρος

23/9/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 733
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1323 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φερεντσβάρος - Μόλντε στις 21/1/2024

Προϊστορία

29/9/2020 ΦερεντσβάροςΜόλντε 0 - 0
23/9/2020 ΜόλντεΦερεντσβάρος 3 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 147,000 43.0%
X
€ 30,914 9.0%
2
€ 163,918 48.0%
Over
€ 18,234 49.0%
Under
€ 18,947 51.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

278 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Aker Stadion
  • Χωρητικότητα: 11800
Αμφίρροπη μάχη στη Νορβηγία

Αμφίρροπη μάχη στη Νορβηγία

Η Μόλντε υποδέχεται στη Νορβηγία την Φερεντσβάρος για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο έτοιμοι αγωνιστικά οι γηπεδούχοι, έχουν ήδη αποκλείσει Σέλτικ και Ντιναμό Ζάγκρεπ οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Πρώτη αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της Φερεντσβάρος. Σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής μπαίνει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ ο ηττημένος σε αυτούς του Γιουρόπα.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΜΟΛΝΤΕ

Κατάφερε και πήρε την πρόκριση στον προηγούμενο γύρο κερδίζοντας στα πέναλτι την Καραμπάκ στην Κύπρο. (0-0 κ.δ. 5-6 πέν.). Στα 90 λεπτά βέβαια της κανονικής διάρκειας είδε την αντίπαλο της να χάνει περισσότερες κλασικές ευκαιρίες και η ίδια έμεινε όρθια χάρη στις αποκρούσεις του τερματοφύλακα της Λίντε. Στην παράταση ωστόσο έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το προβάδισμα όταν ο Χουσαΐν νικήθηκε στο πέναλτι που επιχείρησε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα ενώ στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στην διαδικασία των πέναλτι όμως ήταν απόλυτα ψύχραιμη ,ευστόχησε σε 6 εκτελέσεις με τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού Αντρέας Λίντε να αποκρούει το τελευταίο πέναλτι της Καραμπάκ.

Στο πρωτάθλημα όμως προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, δείγμα της μέτριας χρονιάς που διανύει. Το Σάββατο ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Βαλερένγκα και πλέον η διεκδίκηση της 2ης θέσης πήρε φωτιά. Στο 21’ η άμυνα της άφησε αφύλακτο τον Κιάρτανσον ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ και στο 47’ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν αποβλήθηκε ο Κιτολάνο κάνοντας παράλληλα κα πέναλτι. Για καλή της τύχη ο σκόρερ του πρώτου τέρματος αστόχησε, δεν είχε όμως τον τρόπο να απειλήσει η ίδια. Δέχτηκε 2ο τέρμα στο 83’ και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με σουτ του Βίνγκο στο 95’.

Βρίσκεται στο -16 από την πρώτη θέση και την Μπόντο/Γκλιμτ και το πρωτάθλημα έχει χαθεί οριστικά. Μεγάλος στόχος η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ειδικά από τη στιγμή που η Φερεντσβάρος είναι ένας αντίπαλος στα μέτρα της.

Ο κόουτς Μοέ πάντως τόνισε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης των δύο ομάδων είναι 50-50%, σε αντίθεση με τον φορ της Φερεντβάρος, Μπολί ο οποίος δεν άφησε καμία πιθανότητα στην Μόλντε.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Σιέσταντ (6/0), σταθερά εκτός ο δεξιός μπακ Χάραλνσαϊντ

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο και άφησε εκτός την πρωταθλήτρια Κροατίας, Ντιναμό Ζάγκρεπ, την οποία κέρδισε με 2-1 εντός έδρας. Άρχισε ιδανικά την αναμέτρηση και πήρε το προβάδισμα με προβολή του Λόβρενσιτς , ωστόσο στο 23’ ο Ουζούνι στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Ο ίδιος όμως ο φορ των Ούγγρων φρόντισε να επανορθώσει στο 65’ και με πλασέ να δώσει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Δέχτηκε πίεση στη συνέχεια αλλά κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα της.

Εντός συνόρων παραμένει αήττητη καθώς μετράει 2 νίκες και 1 ισοπαλία στο πρωτάθλημα ενώ το Σάββατο επικράτησε με 1-6 εκτός έδρας της Ρακέβε. Η διαφορά δυναμικότητας άλλωστε ήταν μεγάλη και δεν συνάντησε καμία αντίσταση. Όλες οι φετινές της αναμετρήσεις έχουν λήξει με Over.

Έχοντας αποκλείσει Σέλτικ και Ντιναμό Ζάγκρεπ είναι λογικό να έχει αποκτήσει ψυχολογία και να βλέπει ως ένα πιο χαμηλό εμπόδιο την Μόλντε. Αν την υποτιμήσει όμως θα το πληρώσει και θα χάσει την ευκαιρία να βρεθεί σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 25 χρόνια. Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην χώρα της, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για τα παιχνίδια με τη Μόλντε.

«Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν όλοι τη σημασία του παιχνιδιού. Χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση αλλά πρέπει να σεβόμαστε τη Μόλντε και τους παίκτες της. Θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος σε ένα δύσκολο παιχνίδι», σημείωσε ο κόουτς Ρεμπρόφ.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε ο στόπερ Κοβάσεβιτς (3/0) και θα απουσιάσει. Αυτή είναι και η μοναδική απουσία των Ούγγρων.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μόλντε παρουσιάζεται ως το φαβορί της αναμέτρησης κυρίως λόγω της ετοιμότητας της αλλά η Φερεντσβάρος μέχρι στιγμής έχει κάνει ήδη δύο εκπλήξεις στα προκριματικά. Αμφίρροπο παιχνίδι και σίγουρα δεν είναι εύκολο να "βγει" κάποιο σημείο. Δύσκολα θα ρισκάρει κάποια από τις δύο στο πρώτο παιχνίδι, με το under να έχει τον πρώτο λόγο.

FACTS

  • Η ομάδα Φερεντσβάρος νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.60 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Φερεντσβάρος, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.83 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μόλντε νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.87 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +9.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.33% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες