1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μίντιλαντ - Αϊντχόφεν

Προϊστορία

10/8/2021 ΜίντιλαντΑϊντχόφεν 0 - 1
3/8/2021 ΑϊντχόφενΜίντιλαντ 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 49,420 10.8%
X
€ 31,043 6.8%
2
€ 375,852 82.4%
Over
€ 13,614 32.3%
Under
€ 28,493 67.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

95 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: MCH Arena
  • Χωρητικότητα: 11432
  • Θεατές: 6288
Τυπική διαδικασία για τους Ολλανδούς

Τυπική διαδικασία για τους Ολλανδούς

Η Μίντιλαντ φιλοξενεί την Αϊντχόφεν στη Δανία, στον επαναληπτικό του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Α’ Αγώνας: Αϊντχόφεν - Μίντιλαντ 3-0

Τι ισχύει: Αγώνας ρεβάνς για την τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Σπαρτάκ Μόσχας - Μπενφίκα.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα είχε δύσκολο έργο στην Ολλανδία, στο πρώτο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν πριν από μία εβδομάδα. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων πληγωμένη κι από τα πολλά προβλήματα που την ταλαιπώρησαν. Δεν άντεξε και ηττήθηκε «καθαρά» με 3-0, γεγονός που καθιστά πάρα πολύ δύσκολο το έργο της ενόψει του επαναληπτικού στην έδρα της. Δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μίας τέτοιας αναμέτρησης και δέχθηκε πίεση από το ξεκίνημα. Άντεξε μέχρι το 19’ και στη συνέχεια υπήρξε... κατηφόρα. Σε αυτό το λεπτό ο Μαντουέκε με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μάριο Γκέτσε μέσα από την περιοχή να σκοράρει για το 2-0. Στο 32’ ο Γκάκπο σε κενή εστία διαμόρφωσε το 3-0. Είχε πλέον καταρρεύσει και ήταν έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων της. Στάθηκε τυχερή στην επανάληδη διότι οι γηπεδούχοι έχασαν περισσότερες από πέντε κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα.

Πλέον το έργο της Μίντιλαντ είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς θα ψάξει για μία επική ανατροπή. Έβγαλε πάντως μία αντίδραση την περασμένη Παρασκευή. Νίκησε εντός έδρας για το πρωτάθλημα Δανίας τη Βέιλε 4-1. Ένα αντίστοιχο σκορ επικράτησης απέναντι στην Αϊντχόφεν θα έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει σχεδόν ανέφικτο. Παρ’ όλα αυτά είναι δεδομένο ότι θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για το «θαύμα».

Ο τεχνικός του συλλόγου Μπο Χένρικσεν υπογράμμισε: «Το ποδόσφαιρο είναι απλό, οι άνθρωποι είναι απλοί. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθούσαμε να κάνουμε τους παίκτες να πιστέψουν ότι μπορούσαμε να καλύψουμε τη διαφορά. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να έχουμε θετική νοοτροπία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα πρωτίστως για εμάς αλλά στη συνέχεια για ολόκληρο το ποδόσφαιρο της Δανίας. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να δούμε αν μπορούμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Πρέπει να τολμήσουμε και να πιστέψουμε ότι είναι δυνατό να τα καταφέρουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες ο αμυντικός Ζουνίνιο. Στα «πιτς» ο αμυντικός χαφ Καγιούστε και ο επιθετικός Καμπά.



ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Αν φανταζόταν έναν ονειρικό τρόπο για την έναρξη της σεζόν, θα ήταν ακριβώς αυτός. Έχει ήδη κάνει το βήμα πρόκρισης για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας στον πρώτο αγώνα με 3-0 μπροστά στους εκστασιασμένους οπαδούς της. Κι όλα αυτά πετυχαίνοντας τρία γκολ από το 19’ μέχρι το 32’. Το πρώτο ήρθε από το νέο παιδί-θαύμα της Μαντουέκε, ενώ ακολούθησε ένα τέρμα του Γκέτσε κι άλλο ένα από τον Γκάκπο. Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο σπατάλησε πληθώρα μεγάλων ευκαιριών για να έστελνε το σκορ σε... αστρονομικά νούμερα. Παρ’ όλα αυτά χρειάζεται να κάνει τα απολύτως απαραίτητα στη Δανία προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ και παράλληλα να εξασφαλίσει ότι αν δεν βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τουλάχιστον θα βρεθεί σε αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Αϊντχόφεν πάντως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε και το περασμένο Σάββατο. Αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Άγιαξ στο πλαίσιο του Σούπερ Καπ Ολλανδίας. Αν και θεωρητικά ήταν το αουτσάιντερ, όχι μόνο ανέτρεψε τα προγνωστικά, αλλά διέλυσε τον «Αίαντα» με 4-0 σ’ έναν πρωτοφανή θρίαμβο που της χάρισε το πρώτο της τρόπαιο στη σεζόν. Ο Μαντουέκε στο 2’ και το 29’ της έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων. Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα στο 40’, με τον Ταλιαφίκο να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα. Δεν χρειάστηκε καν να φορτσάρει για να ολοκληρώσει την εμφατική επικράτησή της. Το τρίτο γκολ ήρθε από τον Φερτέσεν στο 76’ και στο 89’ ο Γκέτσε έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» για το 0-4. Όλα τα επίσημα φετινά ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

«Είμαστε πλέον πιο αξιόπιστοι και πολύ καλύτεροι από πέρσι. Το δείξαμε στον αγώνα του Σούπερ Καπ με τον Άγιαξ. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και αρκετά πράγματα για να βελτιώσουμε. Θεωρώ ότι ο Μαντουέκε δεν πρέπει να φύγει ακόμα από την ομάδα. Νιώθει καλά εδώ και παίζει εξαιρετικά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για όλους. Σε δύο χρόνια μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα στην ομάδα. Τώρα έχουμε τη Μίντιλαντ και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πετύχουμε το στόχο μας» σχολίασε ο κόουτς της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο σέντερ μπακ Μποσκαλί. Εκτός και ο μέσος Τόμας λόγω προβλήματος στον αστράγαλο. Στα μέσα Σεπτεμβρίου αναμένεται να επιστρέφει ο στράικερ Μαξιμιλιάνο Ρομέρο. Σταθερά εκτός ο δεξιός μπακ Ντάμφρις ο οποίος θα πάρει μεταγραφή, δεν υπολογίζεται ούτε ο εξτρέμ Ιχατάρεν μετά από πειθαρχικό παράπτωμα.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με ταξίδι αναψυχής μοιάζει αυτό στη Δανία για την Αϊντχόφεν. Άλλωστε η νίκη με 3-0 στον πρώτο αγώνα, δεν έχει αφήσει περιθώρια ανατροπής στη Μίντιλαντ. Οι Ολλανδοί έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και η ψυχολογία τους είναι στα ύψη, καθώς θριάμβευσαν και κόντρα στον Άγιαξ για το Σούπερ Καπ Ολλανδίας. Οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένοι να επιτεθούν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, αναζητώντας το θαύμα. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι είναι εξαιρετικοί στις αντεπιθέσεις. Το Over αποτελεί μία καλή επιλογή και θα το προτιμήσουμε.

FACTS

  • Η ομάδα Αϊντχόφεν νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Αϊντχόφεν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.27 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Αϊντχόφεν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο akis55, με το υψηλότερο yield +4.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες