3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μίλαν - Σέλτικ

Προϊστορία

3/12/2020 ΜίλανΣέλτικ 4 - 2
22/10/2020 ΣέλτικΜίλαν 1 - 3
26/11/2013 ΣέλτικΜίλαν 0 - 3
18/9/2013 ΜίλανΣέλτικ 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 719,256 93.1%
X
€ 28,195 3.7%
2
€ 24,712 3.2%
Over
€ 13,194 48.5%
Under
€ 14,025 51.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

145 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: San Siro
  • Χωρητικότητα: 80018
Η Μίλαν το κίνητρο, σε κρίση η Σέλτικ

Η Μίλαν το κίνητρο, σε κρίση η Σέλτικ

Η Μίλαν υποδέχεται την Σέλτικ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι Σκωτσέζοι έχουν ήδη αποκλειστεί και δεν βρίσκονται και σε καλή κατάσταση.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΜΙΛΑΝ

Την προηγούμενη Πέμπτη ταξίδεψε στην Γαλλία ψάχνοντας ρεβάνς απέναντι στη Λιλ αλλά τελικά έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ακίνδυνη στο πρώτο μέρος, χρειάστηκε τις αποκρούσεις του Ντοναρούμα για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και με το ξεκίνημα της επανάληψης στην πρώτη ουσιαστική της ευκαιρία στο παιχνίδι άνοιξε το σκορ με τον Καστιγιέχο μετά από πάσα μισό γκολ του Ρέμπιτς. Δέχτηκε την ισοφάριση στο 65’, δεν αντέδρασε στη συνέχεια και έδειξε να βολεύεται με τον βαθμό.

Την Κυριακή βέβαια επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Φιορεντίνα και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της Σέριε Α’. Μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι ,προηγήθηκε με κεφαλιά του Ρομανιόλι στο 17’ αλλά τέσσερα λεπτά μετά χρειάστηκε τη βοήθεια του δοκαριού για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Αφού δεν δέχτηκε την ισοφάριση, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κεσιέ στο 28’ και λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι όμως ο Ιβοριανός μέσος νικήθηκε από τον Ντραγκόφκσι σε νέο πέναλτι που επιχείρησε. Δεν ανησύχησε ιδιαίτερα στην επανάληψη και έφτασε σε μία ακόμη νίκη.

Απέδειξε ότι και χωρίς τον Ιμπραχίμοβιτς στην σύνθεση της μπορεί να συνεχίσει την θετική της πορεία. Έχει χτίσει πλέον χαρακτήρα νικητή, ο Πιόλι δικαιώνει μέχρι στιγμής την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, έστω και καθυστερημένα, και η Μίλαν φιγουράρει στην κορυφή της Σέριε Α’ με 23 βαθμούς, στο + 5 από την 2η Ίντερ.

Απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη και σε κακή κατάσταση Σέλτικ θέλει τη νίκη καθώς αν επικρατήσει και η Λιλ της Σπάρτα Πράγας θα εξασφαλίσει την πρόκριση της στους «32» της διοργάνωσης. Την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σαμπντόρια.

«Έβλεπα την ομάδα από την τηλεόραση και ομολογώ ότι όλα φαίνονται πιο εύκολα από εκεί. Στο γήπεδο είμαι πιο ήρεμος, σπίτι μου ήμουν νευρικός. Έχουμε αντιμετωπίσει δυνατές ομάδες που μας
δεν μας έδιναν πολύ χώρο, όμως έχουμε μάθει να είμαστε πιο συμπαγείς. Έχουμε βελτιωθεί»
, τόνισε ο κόουτς Πιόλι.

Αγωνιστικά Νέα: Ο κόουτς Πιόλι και ο βοηθός του Μουρέλι, ξεπέρασαν τον κορωνοϊό και θα βρεθούν κανονικά στον πάγκο της ομάδας. Σταθερά εκτός οι φορ Ιμπραχίμοβιτς (6/10) και Λεάο (6/2).

ΣΕΛΤΙΚ

Έδωσε συνέχεια στις κακές της εμφανίσεις, ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 από την Σπάρτα Πράγας την προηγούμενη αγωνιστική και αποκλείστηκε και μαθηματικά από το Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί να προηγήθηκε με τον Έντουαρντ στο 15’ όμως στη συνέχεια δέχτηκε πίεση και είδε την αντίπαλο της να πετυχαίνει δύο γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου (26’, 38’). Στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοση της, άφησε όμως κενά στην άμυνα της και η Σπάρτα τα εκμεταλλεύτηκε πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα στο 80’ και στο 94’.

Η κατηφόρα της βέβαια συνεχίστηκε και εντός συνόρων καθώς την Κυριακή υποδέχτηκε την Ρος Κάουντι για τον Λιγκ Καπ και γνώρισε την ήττα αποκλεισμό με 2-0. Μπορεί να είχε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, έμεινε πίσω στο σκορ όμως στο 39’ από το σημείο του πέναλτι και αμέσως μετά είχε δοκάρι σε πλασέ του Αγιέτι. Έκλεισε την αντίπαλο της στα καρέ της στην επανάληψη αλλά από στημένη φάση στο 84’ δέχτηκε και το δεύτερο τέρμα και αποχώρησε απογοητευμένη από το γήπεδο.

Το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ, το -11 από την κορυφή και την Ρέιντζερς δεν χωνεύεται εύκολα και ο Νιλ Λένον μοιάζει ανήμπορος να αλλάξει την κατάσταση από τον πάγκο. Οι οπαδοί ζητούν την απομάκρυνση του αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι η Σέλτικ μπορεί να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

«Θα καταλάβαινα αν είχα απολυθεί την Κυριακή αλλά αυτή η διοίκηση δεν συνηθίζει να παίρνει τέτοιες αποφάσεις. Είχαμε αρκετές επιτυχίες μαζί, περνάμε μία δύσκολη περίοδo και δεν με εγκαταλείπουν τώρα. Καταλαβαίνω βέβαια τον προβληματισμό των φιλάθλων», επισήμανε ο κόουτς Λένον.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμούμ ο εξτρέμ Φόρεστ (7/2), οι στόπερ Ζουλιέν (5/1) και Ντάφι (9/2) και ο εξτρέμ Ελιονούσι (12/4)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μίλαν έχει τον πρώτο λόγο αλλά και το κίνητρο στο παιχνίδι για να πάρει τη νίκη. Βρίσκεται σε καλή φόρμα και απέναντι σε αυτήν την Σέλτικ είναι λογικό να είναι το απόλυτο φαβορί, Οι Σκωτσέζοι από την άλλη στο μόνο που έχουν να ελπίζουν είναι σε μία καλή εμφάνιση καθώς ο Λένον θέλει να φτιάξει το κακό κλίμα στην ομάδα. Δεν πείθει μέχρι στιγμής ότι μπορεί να τα καταφέρει, θα πάμε με το No Goal.

FACTS

  • Η ομάδα Μίλαν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Η ομάδα Σέλτικ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Σέλτικ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  1 Μίλαν 6 13 4 1 1 12:7
  4 Σέλτικ 6 4 1 1 4 10:19
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες