1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαρσέιγ - Βασιλεία

10/3/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 932
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 778 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βασιλεία - Μαρσέιγ στις 17/3/2022

Προϊστορία

17/3/2022 ΒασιλείαΜαρσέιγ 1 - 2
10/3/2022 ΜαρσέιγΒασιλεία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 204,981 86.2%
X
€ 17,640 7.4%
2
€ 15,247 6.4%
Over
€ 15,892 76.0%
Under
€ 5,030 24.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

163 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

2

9

Σουτ εκτός εστίας

3

69%

Κατοχή μπάλας

31%

0

Οφσάιντ

3

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

2

2

Αλλαγές

3

11

Φάουλ

9

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Orange Velodrome
  • Χωρητικότητα: 67394
  • Θεατές: 22992
Δεν πείθει ότι θα «καθαρίσει» άνετα η Μαρσέιγ

Δεν πείθει ότι θα «καθαρίσει» άνετα η Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Βασιλεία στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πρόκριση επί της Καραμπάκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τερματίσει στην κορυφή του ομίλου τους και δεν χρειάστηκε να λάβουν μέρος στα πλέι οφ.

Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Θα ακολουθήσει η ρεβάνς στην έδρα της Βασιλείας στις 17/3. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

ΜΑΡΣΕΪΓ

Βρέθηκε στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ μετά την τρίτη θέση που κατέλαβε στον όμιλό της στο Γιουρόπα Λιγκ. Έπρεπε να αποδείξει την ποιοτική διαφορά ανάμεσα σ’ εκείνη και την Καραμπάκ και το έκανε δίχως ιδιαίτερο κόπο. Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο «Βελοντρόμ» δεν ενθουσίασε αλλά επικράτησε με 3-1 και πήρε πολύ σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Μίλικ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με δύο γκολ, όμως το κρίσιμο τέρμα σημειώθηκε από τον Παγέτ στις καθυστερήσεις. Στη ρεβάνς δεν είχε διάθεση για αστεία. Έπαιξε έξυπνα και «χτύπησε» στους κενούς χώρους που άφηναν οι αντίπαλοί της. Ο Γκέιγ έδωσε από νωρίς προβάδισμα πρόκρισης και δύο γκολ προς το φινάλε του ματς από τους Γκεντουζί και Ντε Λα Φουέντε «έγραψαν» το 3-0 και «σφράγισαν» την εμφατική της πρόκριση.

Η Μαρσέιγ θέλει να φτάσει μακριά στη νεοσύστατη διοργάνωση και για να τα καταφέρει θα πρέπει να συνεχίσει να παρουσιάζεται σοβαρή όπως έκανε και στον προηγούμενο γύρο. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα διεθνή ματς της ήταν Over. Στο γαλλικό πρωτάθλημα πάντως οι «Φωκαείς» παραπαίουν τον τελευταίο καιρό και υπάρχει έντονος προβληματισμός στο εσωτερικό τους. Έχασαν (0-1) την προηγούμενη Κυριακή στο «Βελοντρόμ» από τη Μονακό κι έπεσαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κινδυνεύοντας σοβαρά να χάσουν το εισιτήριο που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της προσεχούς σεζόν. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έβαλε ακόμα μεγαλύτερη πίεση ενόψει των ευρωπαϊκών της αγώνων.

Ο τεχνικός του συλλόγου Χόρχε Σαμπάολι τόνισε: «Είμαι χαρούμενος για τις δύσκολες στιγμές που περνάμε διότι μου επιτρέπουν να μάθω πράγματα. Η ομάδα διαθέτει τα εργαλεία για να βρει τις απαραίτητες λύσεις. Πρέπει να είσαι αποφασισμένος. Μας λείπει η αποτελεσματικότητα στα τελευταία μέτρα του γηπέδου. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε και η πίεση είναι μεγάλη στους παίκτες μας. Πρέπει να παίξουμε χωρίς φόβο».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο αμυντικός χαφ Γκέιγ (17/0). Παρόντες ο στόπερ Αλβάρο (6/0) και ο εξτρέμ Ουντέρ (22/7). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο εξτρέμ Ενρίκε (16/0).



ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Αν και η σεζόν είναι ταραχώδης, η παρουσία της στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ ήταν εξαιρετική. Η κληρωτίδα την έφερε στο όγδοο γκρουπ κι έπρεπε να συγκρουστεί με την Καραμπάκ από το Αζερμπαϊτζάν, την Ομόνοια από την Κύπρο και την Καϊράτ Αλμάτι από το Καζακστάν. Δεν είχε διάθεση για αστεία και προκρίθηκε άνετα. Ξεκίνησε με «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Καραμπάκ και στη συνέχεια νίκησε στην Ελβετία την Καϊράτ (4-2) και την Ομόνοια (3-1). Στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας απέσπασε ισοπαλία 1-1 και στη συνέχεια πέρασε διά πυρός και σιδήρου από το Αλμάτι με 3-2. Στην τελευταία «στροφή» αντιμετώπισε εντός έδρας την Καραμπάκ και τη νίκησε εύκολα κι άνετα με 3-0, πετυχαίνοντας το στόχο της.

Αυτό το αποτέλεσμα τη βοήθησε να φτάσει στους 14 βαθμούς και να τερματίσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παίρνοντας απευθείας το εισιτήριο για τους «16» της νεοσύστατης διοργάνωσης. Αποτελεί το αουτσάιντερ κόντρα στη Μαρσέιγ αλλά «κουβαλάει» μπόλικες εμπειρίες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της στο τουρνουά ολοκληρώθηκαν Over, ενώ τέσσερα ολοκληρώθηκαν κι αμφίσκορα. Στο τελευταίο της παιχνίδι για τη Σούπερ Λιγκ της Ελβετίας νίκησε (2-0) εκτός έδρας τη Λουγκάνο και παραμένει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υστερώντας στην ισοβαθμία με τη Γιουνγκ Μπόις. Αμφότερες όμως δεν διαθέτουν ελπίδες για τον τίτλο, καθώς η Ζυρίχη έχει αποσπαστεί στην κορυφή με διαφορά 15 πόντων.

«Δεν είμαστε εδώ για να λέμε δικαιολογίες αλλά για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι η Μαρσέιγ είναι το φαβορί αλλά θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για ένα καλό αποτέλεσμα και για να προκριθούμε. Περιμένω αποφασιστικότητα από τους παίκτες μου και μία εμφάνιση που θα μας δώσει ένα καλό σκορ για τη ρεβάνς» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας και πρώην κόουτς του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ο οποίος αντικατέστησε στα τέλη Φεβρουαρίου τον Πάτρικ Ράμεν.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορούν να προσφέρουν για διάφορους λόγους οι αμυντικοί Πετρέτα (10/1), Παντούλα (-), ο μέσος Εσιάμ (-) και ο μεσοεπιθετικός κι αρχηγός Στόκερ (20/4). Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του αμυντικού Πελμάρντ (23/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το ξεκάθαρο φαβορί του συγκεκριμένου ζευγαριού του Κόνφερενς Λιγκ θεωρείται η Μαρσέιγ. Κι αυτό διότι οι «Φωκαείς» διαθέτουν ένα ποιοτικό σύνολο το οποίο στοχεύει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στη νεοσύστατη διοργάνωση. Από την άλλη η Βασιλεία έχει δώσει τα ηνία στον πρώην προπονητή του Βόλου Γκιγιέρμο Αμπασκάλ και θα προσπαθήσει δίχως άγχος να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους Γάλλους και να μείνει ζωντανή ενόψει του επαναληπτικού στην Ελβετία. Το αμφίσκορο έχει τύχη με βάση την αμυντική παρουσία των δύο ομάδων και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

FACTS

  • Στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες της ομάδας Βασιλεία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.44 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
17/3/2022
Βασιλεία
Μαρσέιγ
1 - 2
10/3/2022
Μαρσέιγ
Βασιλεία
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kifinas, με το υψηλότερο yield +13.22% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες