1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βασιλεία - Μαρσέιγ

Προϊστορία

17/3/2022 ΒασιλείαΜαρσέιγ 1 - 2
10/3/2022 ΜαρσέιγΒασιλεία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,860 13.8%
X
€ 10,128 17.8%
2
€ 38,783 68.3%
Over
€ 13,450 38.9%
Under
€ 21,117 61.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

141 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

8

0

Σουτ εκτός εστίας

3

43%

Κατοχή μπάλας

57%

5

Οφσάιντ

1

5

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

8

5

Αλλαγές

4

19

Φάουλ

12

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: St. Jakob Park
  • Χωρητικότητα: 38512
  • Θεατές: 22081
Πιο ποιοτική η Μαρσέιγ, θα έχει την ευκαιρία της η Βασιλεία

Πιο ποιοτική η Μαρσέιγ, θα έχει την ευκαιρία της η Βασιλεία

Η Βασιλεία θα κοντραριστεί με τη Μαρσέιγ σε αγώνα ρεβάνς στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έμειναν «ζωντανοί» μετά το πρώτο ματς και θα ψάξουν την ανατροπή, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να «καθαρίσουν» την πρόκριση δίχως περιπέτειες.

Τι ισχύει: Επαναληπτικό παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί, η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Α’ Αγώνας: Μαρσέιγ - Βασιλεία 2-1

ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι έψαχνε υπέρβαση την περασμένη Πέμπτη στο «Βελοντρόμ» κόντρα στη Μαρσέιγ για να έμενε ζωντανή στη «μάχη» της πρόκρισης στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Μπορεί να έχασε, αλλά το 2-1 την αφήνει μέσα στο «κόλπο». Δέχτηκε «σφυροκόπημα» από το ξεκίνημα του αγώνα και σώθηκε από το δοκάρι στο 12’ σε πλασέ του Ουντέρ. Στο 19’ καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος της και ο Μίλικ το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0. Παρέμεινε σε παθητικό ρόλο μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου απειλώντας μόλις μία φορά. Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι και στο 68’ είδε τους γηπεδούχους να βρίσκουν και δεύτερο τέρμα ξανά με τον Μίλικ ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την περιοχή. Αντέδρασε και στο 80’ μείωσε για το τελικό 2-1 με τον Εσπόζιτο, σ’ ένα γκολ το οποίο πιθανότατα να μην μετρούσε για οφσάιντ, αν υπήρχε VAR στη διοργάνωση.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φετινή ήττα για τη Βασιλεία στο νεοσύστατο τουρνουά και η πρώτη έπειτα από έξι αγώνες στους οποίους δεν είχε φύγει με σκυμμένο το κεφάλι. Πρόκειται για ένα σύνολο που αρέσκεται να παίζει επιθετικά και δεν είναι τυχαίο ότι τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της στο Κόνφερενς Λιγκ ολοκληρώθηκαν Over. Στο τελευταίο της παιχνίδι πρωταθλήματος νίκησε εντός έδρας τη Σερβέτ με 2-0 και βρίσκεται μόνη της στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας 12 πόντους από την πρωτοπόρο Ζυρίχη.

Ο τεχνικός του συλλόγου Γκιγιέρμο Αμπασκάλ υποστήριξε: «Στην έδρα μας θα πρέπει να παίξουμε πιο απλά και ειδικά στην επίθεση όταν θα έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Η μοίρα μας είναι στα πόδια μας και δεν ψάχνουμε κάποιο θαύμα. Είναι ανθρώπινο αυτό που πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να αναγνωρίζεις την αξία της ομάδας που έχεις απέναντί σου. Είναι πολύ σημαντικό. Θα πρέπει να σταθούμε ξανά στο ύψος μας απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα όπως είναι η Μαρσέιγ».

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν στα «πιτς» οι αμυντικοί Πετρέτα (10/1), Παντούλα (-), ο μέσος Εσιάμ (-) όχι και ο μεσοεπιθετικός κι αρχηγός Στόκερ (20/4).



ΜΑΡΣΕΪΓ

Έπρεπε να αποδείξει ότι δικαίως αποτελούσε το μεγάλο φαβορί στο ζευγάρι με τη Βασιλεία. Κυριάρχησε απόλυτα αλλά νίκησε με 2-1, αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Ξεκίνησε φουριόζα την αναμέτρηση αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο εύκολο το έργο της. Στάθηκε άτυχη στο 12’, με το σουτ του Ουντέρ να σταματάει στο δοκάρι της εστίας της. Επτά λεπτά αργότερα όμως άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίλικ. Πίεσε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δίχως να φτάσει σε δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη συνέχισε με το πόδι πατημένο στο... γκάζι. Στο 68’ ο Μίλκ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ της έδωσε σημαντικό προβάδισμα με 2-0. Δεν το κράτησε για πολύ, μια και στο 80’ ο Εσπόζιτο βρέθηκε αμαρκάριστος εντός περιοχής και διαμόρφωσε το 2-1, σε μία φάση που ενδεχομένως να υπήρχε οφσάιντ. Κινδύνευσε ακόμα και με την ισοφάριση αλλά ο Μανταντά έσωσε την εστία του στο 85’, μετά από κακό γύρισμα του Ρονζιέ με το κεφάλι και κράτησε το τελικό 2-1.

Η Μαρσέιγ πανηγύρισε την τρίτη της διαδοχική επιτυχία στο Κόνφερενς Λιγκ και φαίνεται προς το παρόν ότι της ταιριάζει η νεοσύστατη διοργάνωση. Είχαν προηγηθεί οι δύο νίκες κόντρα στην Καραμπάγκ στον προηγούμενο γύρο. Συνολικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετράει πια τέσσερα σερί θετικά αποτελέσματα. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε πάντως και στον αγώνα πρωταθλήματος με την Μπρεστ εκτός έδρας. Κέρδισε εύκολα με 4-1 και στέκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τη Νις.

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστεί ιδιαίτερη σωματική δύναμη και είμαστε καλά προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Θα ακολουθήσουμε τη στρατηγική μας. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Μπρεστ και η εμφάνισή μας ήταν εξαιρετική. Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε κάτι ανάλογο και κόντρα στη Βασιλεία» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Χόρχε Σαμπάολι.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο σταρ κι αρχηγός Παγέτ (24/9). Αντίθετα εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο αμυντικός χαφ Γκέιγ (17/0). Τραυματίας ο αναπληρωματικός στόπερ Αλβάρο (6/0). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο εξτρέμ Ενρίκε (16/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης έμεινε η Βασιλεία, μετά την οριακή ήττα στο «Βελοντρόμ» από τη Μαρσέιγ. Η τελευταία για να εξασφαλίσει την πρόκριση θα πρέπει να μην ηττηθεί επί ελβετικού εδάφους. Με βάση τα όσα έχει δείξει μέχρι τώρα με τον κόουτς Σαμπάολι στον πάγκο της, θα παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς προσπαθώντας να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της, κάτι που αν συμβεί, θα της δώσει την πρόκριση. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι δεν χρειάζεται να ρισκάρουν υπερβολικά καθώς τους αρκεί νίκη μ’ ένα γκολ διαφορά για να οδηγηθεί το ματς στην παράταση. Περιμένουμε «σφιχτό» παιχνίδι και θα ποντάρουμε το Under σε άκρως ελκυστική απόδοση.

FACTS

  • Η ομάδα Μαρσέιγ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.52 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
17/3/2022
Βασιλεία
Μαρσέιγ
1 - 2
10/3/2022
Μαρσέιγ
Βασιλεία
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο lazge64, με το υψηλότερο yield +6.33% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες