2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάλμε - Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Προϊστορία

24/9/2020 ΜάλμεΛοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 5 - 0
27/6/2017 ΜάλμεΛοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 99,578 72.7%
X
€ 23,609 17.2%
2
€ 13,849 10.1%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

179 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Eleda Stadion
  • Χωρητικότητα: 24000
Φαβορί οι Σουηδοί, απειλητικοί οι Κροάτες

Φαβορί οι Σουηδοί, απειλητικοί οι Κροάτες

Η Μάλμε από τη Σουηδία υποδέχεται τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ από την Κροατία, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πρόκριση επί της ουγγρικής Χόνβεντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αποκλείστηκαν στη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ραπίντ Βιέννης.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση εντός έδρας με τη νικήτρια του ζευγαριού της Γρανάδα με τη Λοκομοτίβ Τιφλίδας.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΜΑΛΜΕ

Το φετινό της ταξίδι έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς, καθώς άρχισε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τον πρώτο προκριματικό γύρο, όταν φιλοξένησε στα τέλη Αυγούστου την πολωνική Κρακόβια και κατόρθωσε να κάμψει την αντίστασή της με το «καθαρό» 2-0, χάρη σε τέρματα του Τζο Μπέργκετ στα πρώτα δευτερόλεπτα και του Ρικς στο 44’. Η κληρωτίδα την έφερε αντιμέτωπη στη συνέχεια με την ιστορική Χόνβεντ από την Ουγγαρία. Χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Βουδαπέστη, όμως στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων κι επέστρεψε στη βάση της, έχοντας στις αποσκευές της μία μεγάλη πρόκριση. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 42’, ο έμπειρος στράικερ Όλα Τοϊβόνεν ήταν εκείνος που άνοιξε το δρόμο. Τέσσερα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα, ο Ισλανδός εξτρέμ Τρίστασον «σφράγισε» το διπλό. Πλέον θα πρέπει να υποτάξει και τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ από την Κροατία.

Παράλληλα με την προσπάθειά της για διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, καλπάζει και προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σουηδίας. Στην Άλσβενσκαν μοιάζει πάντως μπερδεμένη, έχοντας συμπληρώσει τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια δίχως ήττα, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Έχει συγκεντρώσει 41 βαθμούς έπειτα από 21 αγωνιστικές κι απέχει έξι πόντους από τη δεύτερη Χάκεν που έχει ένα ματς λιγότερο. Οι πέντε από τους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της ολοκληρώθηκαν Under.

Ο Δανός τεχνικός του κλαμπ και παλαίμαχος σέντερ φορ Γιον Νταλ Τόμασον υποστήριξε: «Δεν θα πρέπει κανείς να μπερδεύει τα μήλα με τα αχλάδια. Η ομάδα στο πρωτάθλημα δεν έχει νικήσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, όμως στην Ευρώπη έχει πάρει δύο προκρίσεις. Είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μου και περιμένω να έχουν καλή εικόνα στο ματς με τη Λοκομοτίβα».

Αγωνιστικά Νέα: Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Δανού μέσου και ηγέτη της ομάδας Άντερς Κρίστιανσον ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό. Όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι.



ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Το φετινό καλοκαίρι δοκίμασε για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παρθενικό παιχνίδι της για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση αποδείχτηκε και το τελευταίο της, αφού ηττήθηκε 1-0 από τη Ραπίντ Βιέννης εντός έδρας. Αν κι έπαιζε στο γήπεδό της, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Το μοναδικό γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση σημειώθηκε από τον Καρά στο 32ο λεπτό. Είχε πολύ χρόνο μπροστά της για να αναζητήσει το τέρμα της ισοφάρισης, όμως οι Αυστριακοί ήταν ανώτεροι και μπόρεσαν να πάρουν το διπλό και μαζί την πρόκριση. Πλέον έχει πολύ δύσκολο έργο για τον τρίτο γύρο της προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, αφού η Μάλμε είναι πιο έμπειρη και πιο ποιοτική, ενώ αυτήν την φορά θα πρέπει να ταξιδέψει εκείνη στο «σπίτι» των αντιπάλων και να προσπαθήσει για το διπλό.

Η πορεία της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα Κροατίας κρίνεται αποκαρδιωτική έπειτα από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Κι αυτό διότι έχει συγκεντρώσει όλους κι όλους τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, προσπερνώντας μόνο την ουραγό Ίστρα 1961. Έχει νικήσει μόλις έναν αγώνα, ενώ διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της λίγκας. Απέχει ήδη εννιά πόντους από τη συμπολίτισσα Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία στην πρεμιέρα της σεζόν τη διέλυσε με 6-0. Αναμφίβολα δεν μοιάζει να είναι προτεραιότητα το Γιουρόπα Λιγκ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

«Δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα μας, όμως πάντοτε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι διαφορετικά και στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το ίδιο. Η Μάλμε είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος τον οποίο όμως δεν φοβόμαστε και θα διεκδικήσουμε με τις πιθανότητες που μας αναλογούν μία σημαντική πρόκριση» ήταν τα λόγια του κόουτς της ομάδας Γκόραν Τόμιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Γιον Νταλ Τόμασον προσπαθεί να αλλάξει τη νοοτροπία της Μάλμε και ζητάει περισσότερα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του στον τομέα της τακτικής. Κάπως έτσι οι Σουηδοί έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν δύο προκρίσεις έως τώρα, χωρίς μάλιστα να έχει παραβιαστεί η εστία τους, κάτι σπάνιο, αν ανατρέξει κανείς στο παρελθόν τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από την άλλη η Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ έκανε πρεμιέρα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως το εμπόδιο της Ραπίντ Βιέννης αποδείχτηκε ανυπέρβλητο. Οι γηπεδούχοι κοιτούν πρώτα την άμυνά τους και θα προτιμήσουμε το No Goal, με τον άσο να είναι εξαιρετικά χαμηλός.

FACTS

  • Η ομάδα Μάλμε δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.09 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.95 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.09 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μάλμε, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.10 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ - Τελ. αγώνες
4/5/2024
Οσίγιεκ
Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
28/4/2024
Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
Ριέκα
21/4/2024
Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 1
13/4/2024
Βαραζντίν
Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
0 - 2
6/4/2024
Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
ΗΝΚ Γκόριτσα
1 - 1
3/4/2024
Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
Ριέκα
0 - 1
29/3/2024
Ίστρα
Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
0 - 0
16/3/2024
Χάιντουκ Σπλιτ
Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
1 - 2
9/3/2024
Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
Ρούντες
3 - 0
2/3/2024
Σλάβεν Μπελούπο
Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
2 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: 1
  • » Ο JAKE_1924, με το υψηλότερο yield +13.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες