4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάλι - Ακτή Ελεφαντοστού

Προϊστορία

3/2/2024 ΜάλιΑκτή Ελεφαντοστού 1 - 2*
8/7/2019 ΜάλιΑκτή Ελεφαντοστού 0 - 1
6/10/2017 ΜάλιΑκτή Ελεφαντοστού 0 - 0
8/10/2016 Ακτή ΕλεφαντοστούΜάλι 3 - 1
4/2/2016 ΜάλιΑκτή Ελεφαντοστού 1 - 0
24/1/2015 Ακτή ΕλεφαντοστούΜάλι 1 - 1
8/2/2012 ΜάλιΑκτή Ελεφαντοστού 0 - 1
8/2/2011 Ακτή ΕλεφαντοστούΜάλι 1 - 0
29/1/2008 Ακτή ΕλεφαντοστούΜάλι 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 38,891 33.1%
X
€ 44,894 38.2%
2
€ 33,880 28.8%
Over
€ 5,323 19.1%
Under
€ 22,598 80.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

58 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

3

4

Σουτ εκτός εστίας

4

62%

Κατοχή μπάλας

38%

2

Οφσάιντ

2

1

Αποκρούσεις

3

3

Κίτρινες κάρτες

2

1

Κόκκινες κάρτες

2

10

Κόρνερ

2

30

Φάουλ

18

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade de la Paix
  • Χωρητικότητα: 40000
  • Θεατές: 39836
Οι «ελέφαντες» την έδρα, το Μάλι τον χαρακτήρα

Οι «ελέφαντες» την έδρα, το Μάλι τον χαρακτήρα

Το Μάλι αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, Ακτή Ελεφαντοστού σε νοκ άουτ ματς για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι. Όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη Λ.Δ Κονγκό στα ημιτελικά.

Νίκησε 2-1 τη Μπουρκίνα Φάσο και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά με περισσότερο άγχος όμως απ' ότι φάνηκε αρχικά στο ματς. Προηγήθηκε μόλις στο 3' με αυτογκόλ του Ταπσομπά και εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ ψάχνοντας άμεσα ένα δεύτερο γκολ, το οποίο όμως δεν βρήκε στο πρώτο μέρος καθώς έδειξε αστοχία και παρορμητικότητα στη τελική προσπάθεια. Στο ξεκίνημα της επανάληψης όμως ο Σιναγιόκο πλάσαρε ψύχραιμα σε τετ-α-τετ που βρέθηκε και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το άγχος φάβηκε να καταλαμβάνει τους παίκτες του Μάλι πάντως στο 57' όταν και δέχθηκε τη μείωση με πέναλτι και στη συνέχεια χρειάστηκε σε δύο περιπτώσεις τον γκολκίπερ Κόφι, ενώ στο 90' η εστία της παραβιάστηκε αλλά το VAR ακύρωσε το τέρμα ως οριακό οφσάιντ και η λήξη βρήκε τους παίκτες τους ανακουφισμένους.

Το Μάλι συνέχισε έτσι την αήττητη πορεία του στη διοργάνωση, αφού νωρίτερα είχε τερματίσει πρώτο στον 5ο όμιλο με 5 βαθμούς κόντρα σε Νότια Αφρική, Ναμίμπια και Τυνησία. Θεωρείται ένα από τα λεγόμενα «δυνατά αουτσάιντερ» για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ έχει το απόλυτο στις πέντε -μέχρι τώρα- παρουσίες του στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με την τελευταία εξ αυτών να καταγράφεται πάντως το 2013.

«Είναι ένα ιστορικό ματς με πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες σε όλη τη χώρα. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και αποφασισμένοι να μην πάμε ακόμα "σπίτι" μας» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Έρικ Τσέλε, που έχει γεννηθεί στην Ακτή Ελεφαντοστού και το ματς έχει ιδιαίτερο συναισθηματικό χαρακτήρα για αυτόν.

Αγωνιστικά νέα: Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή τόσο του κομβικού μέσου Χαϊνταρά όσο και του χρήσιμου επιθετικού Ντουμπιά, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντουμπιά (Αφρίκ Φούτμπολ Ελίτ), Τ. Ντιαρά (Γιανγκ Άφρικανς), Ι. Ντιαβαρά (ΑΙΚ Στοκχόλμης)

Αμυντικοί: Α. Ντάντε (Στουρμ Γκρατς), Κ. Κουγιατέ (Μονπελιέ), Φ. Σακό (Μονπελιέ), Χ. Τραορέ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Μ. Φοφανά (Αμιάν), Μ. Ντιαρά (Τουλούζ), Σ. Νιακατέ (Μπράγκα)

Μέσοι: Χαϊνταρά (Λειψία), Α. Τραορέ (Γουλβς), Σαμασέκου (Χόφενχαϊμ), Κ. Ντουμπιά (Μπρεστ), Λ. Κουλιμπαλί (Σαλερνιτάνα), Μο. Καμαρά (Μονακό), Μπισουμά (Τότεναμ), Αν. Τραορέ (Χαλ), Α. Ντιένγκ (Αλ Αχλί Κάιρο)

Επιθετικοί: Σ. Ντουκουρέ (Λοριάν), Μπ. Τραορέ (Μοναστίρ), Γ. Νιακατέ (Μπανίγιας), Ν. Ντόργκελες (Σάλτσμπουργκ), Κοΐτα (Σάλτσμπουργκ), Σιναγιοκό (Οσέρ), Φ. Ντιαμπατέ (Λωζάνη), Μ. Ντούμπια (Αλ Ανταλάχ).Πήρε σπουδαία πρόκριση επί της κατόχου του τροπαίου, Σενεγάλης, με την οποία ανδείχθηκε ισόπαλη 1-1,μετά τη κανονική διάρκεια και την παράταση και επικράτησε έτσι στα πέναλτι με 5-4. Αν και βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ μόλις στο 4' και για μεγάλο χρονικό διάστημα έδειξε «εγκλωβισμένη» από την αντίπαλό της, στο φινάλε βγήκε στην επίθεση δεχόμενη και «σπρώξιμο» από τους φιλάθλους της που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο, και έφτασε έτσι στην ισοφάριση στο 86' με πέναλτι του Κεσί. Στην παράταση επέλεξε να περιμένει την αντίπαλό της, δίνοντας μέτρα στο γήπεδο, με τις φάσεις να είναι ελάχιστες, αλλά στη μεγαλύτερη εξ αυτών τον Φοφανά να πραγματοποιεί σπουδαία εξ επαφής επέμβαση κρατώντας την ισοπαλία.

Το ματς οδηγήθηκε έτσι στη διαδικασία των πέναλτι όπου ευστόχησαν όλοι από την πλευρά της, ενώ οι Σενεγαλέζοι αστόχησαν στο τρίτο δικό τους κι έτσι οι «ελέφαντες» βρέθηκαν στα προημιτελικά ξανά μετά το 2019.

Ξαφνικά λοιπόν όλοι στο «στρατόπεδο» της οικοδέσποινας κάνουν λόγο για τον τίτλο, που είχε κατακτήσει και πριν 9 χρόνια. Το κλίμα έχει αντιστραφεί εντελώς σε σχέση το πως ήταν στην ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, όταν οι ήττες από Νιγηρία (0-1) και Ισημερινή Γουινέα (0-4) είχαν φέρει «σφοδρή» κριτική, αλλά η Ακτή συνεχίζει να έχει προβλήματα, ιδιαίτερα στην επίθεση, αφού σκοράρει με μεγάλη δυσκολία, έχοντας βρει δίχτυα μόλις τρεις φορές στη διοργάνωση.

«Ναι είμαστε χαρούμενοι αλλά δεν μπορούμε να ενθουσιαστούμε παραπάνω, αφού το ματς με τη Σενεγάλη αποτελεί παρελθόν. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να διατηρήσουμε τη νοοτροπία που μας ωθεί να παλεύουμε κάθε ματς ως το τέλος. Μόνο έτσι θα φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Εμέρς Φαέ.

Αγωνιστικά νέα: Χωρίς προβλήματα και απουσίες.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αλί Σανγκαρέ (Σεκουχούνε), Γ. Φοφανά (Ανζέ), Αγιάγι (ΑΣΕΚ Μιμόσας)

Αμυντικοί: Οριέ (Νότιγχαμ), Κονάν (Αλ Φάιχα), Κοσουνού (Λεβερκούζεν), Μπολί (Νότιγχαμ), Σινγκό (Μονακό), Εντικά (Ρόμα), Ντιομαντέ (Σπόρτινγκ), Ι. Ντιαλό (Χάιντουκ)

Μέσοι: Γκραντέλ (Σίβασπορ), Κεσιέ (Αλ Αχλί), Μισέλ Σερί (Χαλ), Σανγκαρέ (Νότιγχαμ) Μπογκά (Νις), Σ. Φοφανά (Αλ Νασρ), Ντιακιτέ (Ρεμς), Τ. Μπαμπά (Θέλτα), Ντούμπια (Αλ Αχίλ), Λαζαρέ (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ)

Επιθετικοί: Πεπέ (Τράμπζονσπορ), Αντινγκρά (Μπράιτον), Κουαμέ (Φιορεντίνα), Αλέ (Ντόρτμουντ), Φιλίπ Κρασό (Ερυθρός Αστέρας), Κονατέ (Σάλτσμπουργκ).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η οικοδέσποινα Ακτή έδειξε πως δεν μπορεί να υποτιμηθεί και πήρα και ψυχολογία βγάζοντας νοκ άουτ την κάτοχο του τίτλου Σενεγάλη, ωστόσο τα αγωνιστικά της προβλήματα είναι πολύ εμφανή. Το Μάλι είναι πιο «δεμένο» σύνολο και θεωρώ πως μόνο και μόνο λόγω έδρα δίνετα σε τιμές αουτσάιντερ, οπότε θα επιλέξω τη διπλή ευκαιρία υπέρ του, αφού δεν θεωρώ πως θα «λυγίσει» τουλάχιστον στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας.

FACTS

  • Η ομάδα Μάλι νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.25 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο bojan13 με το υψηλότερο yield +9.70% έπαιξε: X
  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +15.52% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: 1
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.43% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες