3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάλι - Μαυριτανία

20/1/2022 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 915
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 841 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μάλι - Μαυριτανία στις 23/3/2024

Προϊστορία

23/3/2024 ΜάλιΜαυριτανία 2 - 0
24/1/2023 ΜαυριτανίαΜάλι 1 - 0
18/8/2022 ΜαυριτανίαΜάλι 1 - 1
15/8/2022 ΜαυριτανίαΜάλι 1 - 0
20/1/2022 ΜάλιΜαυριτανία 2 - 0
24/6/2019 ΜάλιΜαυριτανία 4 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 190,941 93.5%
X
€ 9,067 4.4%
2
€ 4,233 2.1%
Over
€ 10,288 44.3%
Under
€ 12,923 55.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

89 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

3

8

Σουτ εκτός εστίας

3

66%

Κατοχή μπάλας

34%

2

Οφσάιντ

0

5

Κόρνερ

3

22

Φάουλ

18

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Japoma
  • Χωρητικότητα: 50000
Πάνε για την πρωτιά οι τυπικά γηπεδούχοι, «σάκος του μποξ» η Μαυριτανία

Πάνε για την πρωτιά οι τυπικά γηπεδούχοι, «σάκος του μποξ» η Μαυριτανία

Το Μάλι και η Μαυριτανία συγκρούονται σε γειτονικό ντέρμπι στην πόλη Ντουάλα για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Οι τυπικά γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Γκάμπια, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι διασύρθηκαν από την Τυνησία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΜΑΛΙ

Μετά την επεισοδιακή νίκη επί της Τυνησίας στην πρεμιέρα, έψαχνε δεύτερο «τρίποντο» κόντρα στην πρωτάρα Γκάμπια. Φλέρταρε με την επιτυχία ωστόσο παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν «έπιασε» καλή απόδοση και κινδύνευσε πολύ σοβαρά σε δύο περιπτώσεις να μείνει πίσω στο σκορ. Ο Μπάροου εκτέλεσε ένα φάουλ με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της. Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Τζάλοου να στείλει την μπάλα στο δοκάρι, ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκε αισθητά και ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι. Πλησίασε στο γκολ σε δύο περιπτώσεις. Μετά από χρήση VAR κέρδισε πέναλτι στο 79’ και ο Κονέ το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα οι αντίπαλοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι κι εκ νέου βοήθεια του VAR. Ο Μπάροου το εκτέλεσε σωστά και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Το Μάλι παραμένει αήττητο μετά από τις δύο πρώτες αναμετρήσεις του στη φάση των ομίλων του Κόπα Άφρικα. Έχει μαζέψει 4 βαθμούς και συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ με την Γκάμπια. Θα ψάξει τη νίκη που θα το φέρει πιο κοντά στην πρωτιά και σε πιο εύκολη διασταύρωση στους «16» της διοργάνωσης. Και τα δύο ματς του έως τώρα στο τουρνουά ήταν Under.

Ο τεχνικός των τυπικά γηπεδούχων Μοχάμεντ Μαγκασούμπα υπογράμμισε: «Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο κόντρα στη Μαυριτανία η οποία έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Το γενικότερο πλαίσιο του ματς κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα. Οι παίκτες μου είναι ανταγωνιστικοί και ξέρουν καλά ότι τίποτα δεν είναι γραμμένο πριν συμβεί σ’ ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο επιθετικός Ελ Μπιλάλ Τουρέ, θα λείψει λόγω τιμωρίας ο εξτρέμ Τζενέπο.

Η αποστολή του Μάλι:

Τερματοφύλακες: Μουνκορό (Μαζέμπε), Ντιαρά (Γιανγκ Άφρικανς), Ντιαβαρά (Μάλμε)

Αμυντικοί: Χ. Τραορέ (Ρεν), Τσ. Τραορέ (Ναντ), Κουγιατέ (Μετς), Αϊνταρά (Λανς), Σισακό (Σταντάρ Λιέγης), Κουλιμπαλί (Ντιζόν), Φοφανά (Αμιέν), Σακό (Γκιμαράες), Σαμακέ (Χορόγια)

Μέσοι: Α. Αϊνταρά (Λειψία), Ντουμπιά (Ρεμς), Σαμασέκου (Χόφενχαϊμ), Λ. Κουλιμπαλί (Σαλερνιτάνα), Αντάμα Τραορέ (Σερίφ Τιρασπόλ), Ντιενέπο (Σαουθάμπτον), Μπισούμα (Μπράιτον), Αντάμα Νος Τραορέ (Χατάισπορ), Ντιένγκ (Αλ Αχλί), Μ. Καμαρά (Σάλτσμπουργκ), Κουαμέ (Τρουά), Χ. Τραορέ (Γκιρεσούνσπορ)

Επιθετικοί: Ελ Μπιλάλ Τουρέ (Ρεμς), Κ. Κουλιμπαλί (Ναντ), Κονέ (Σάρπσμποργκ), Σιναγιόκο (Οσέρ)



ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι έψαχνε υπέρβαση στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής κόντρα στην ισχυρή και πληγωμένη Τυνησία. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών και διασύρθηκε με 4-0, χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση. Έμοιαζε εκτός τόπου και χρόνου από το ξεκίνημα και δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο 4’ ο Μαθλούθι με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ και στο 9’ ο Καζρί ανενόχλητος μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 2-0. Ήθελε απλώς να περιοριστεί η «ζημιά» στη συνέχεια και δεν δέχτηκε άλλο τέρμα μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο 64’ οι Τυνήσιοι «έκρυψαν την μπάλα» και ο Καζρί πλάσαρε άνετα για το 3-0. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τζατζίρι με ωραίο πλασέ να διαμορφώσει το τελικό 4-0. Μερικά λεπτά πριν το φινάλε στάθηκε τυχερή καθώς οι αντίπαλοι αστόχησαν σε πέναλτι.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για τη Μαυριτανία η οποία αποτελεί χωρίς την παραμικρή αμφιβολία μία από τις χειρότερες ομάδες του φετινού Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Αν και ήλπιζε σε διάκριση, με τις εμφανίσεις της δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις κόντρα στο Μάλι. Δεν έχει μαζέψει ακόμα κάποιον πόντο και είναι ουραγός του γκρουπ. Παράλληλα και στα δύο της ματς δεν βρήκε δίχτυα κι αμφότερα ολοκληρώθηκαν No Goal.

«Είμαστε απογοητευμένοι για τις ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια, ειδικότερα σ’ εκείνο με την Γκάμπια. Αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Το Μάλι είναι μία σπουδαία ομάδα και μεταξύ των φαβορί της διοργάνωσης. Ο στόχος μας είναι να παίξουμε στα ίσα το ματς και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε κομμάτι της Μαυριτανίας και θέλουμε να αφήσουμε μία καλή εντύπωση για τους εαυτούς μας» σχολίασε ο κόουτς των τυπικά φιλοξενούμενων, Ντιντιέ Γκόμες Ντα Ρόσα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραχθεί πλήρης.

Η αποστολή της Μαυριτανίας:

Τερματοφύλακες: Ντιόπ (Νουαντχίμπου), Εντιαγέ (Νουακτσότ Κινγκς), Ελ Μοχτάρ (Ντουάνες)

Αμυντικοί: Μπα (Αλ Αχλί Τρίπολη), Ντιαρά (Γκολ FC), Χουεϊμπίμ (Αλ Ζαουρά), Ντεμπά (ελεύθερος), Καραμόκο (Νανσί), Αμπέντ (Βαλενσιέν), Αμπντεραχμάν (Φρανς Μπορέν), Τιάμ (Μπουλόν)

Μέσοι: Γιαλί (ελεύθερος), Φοφανά (Κλουζ), Κουλιμπαλί (Λε Μαν), Κ. Καμαρά (Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ), Εντιαγέ (Γκολ FC), Εθμάν (Ας Βίτα), Μουσίν (Νουαντχίμπου), Μαχμούντ (Ίστρα 1961), Σουίντ (Νουαντχίμπου), Λεκβέιρι (Ντουάν)

Επιθετικοί: Α. Καμαρά (Άρης), Τατζί (Νουαντχίμπου), Ο. Καμαρά (Μπερόε), Α. Μπα (Μπερκάν), Ντουκαρά (Γκιρεσούνσπορ), Τιάμ (Κονκόρντ), Πάπε Μπα (Χάβρη)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Μάλι έχει παρουσιαστεί απόλυτα σοβαρό μέχρι στιγμής κι έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο γειτονικό ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόπα Άφρικα κόντρα στη Μαυριτανία. Οι τυπικά γηπεδούχοι διαθέτουν μία αρκετά καλή ομάδα που ονειρεύεται μία μεγάλη πορεία μέχρι το τέλος του τουρνουά. Στον αντίποδα οι τυπικά φιλοξενούμενοι διεκδικούν το βραβείο της χειρότερης ομάδας της διοργάνωσης κι έχουν απογοητεύσει πλήρως με την εικόνα τους και τα αποτελέσματά τους. Δύσκολα θα αντέξουν την πίεση των αντιπάλων τους και θα πάμε με το Over.

FACTS

  • Η ομάδα Μαυριτανία δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 6ος όμιλος
  1 Μάλι 3 7 2 1 0 4:1
  4 Μαυριτανία 3 0 0 0 3 0:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο nikmar, με το υψηλότερο yield +15.87% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες