2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λούτον - Μπλάκμπερν

22/7/2020 21:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 672
3 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1386 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπλάκμπερν - Λούτον στις 1/5/2023

1ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 10' Armstrong Adam
  2. 28' Carter Hayden (αυτογκόλ)
  3. 35' Johnson Bradley (αυτογκόλ)
  4. 37' Travis Lewis

2ο Ημίχρονο 3 - 2

  1. 60' Collins James (πέναλτι)
  2. 65' Cornick Harry
  3. 75' Gallagher Sam
  4. 83' Carter-vickers Cameron
  5. 88' Hylton Danny
  6. 90' Berry Luke

      Προϊστορία

      1/5/2023 ΜπλάκμπερνΛούτον 1 - 1
      17/9/2022 ΛούτονΜπλάκμπερν 2 - 0
      29/1/2022 ΛούτονΜπλάκμπερν 0 - 0
      11/9/2021 ΜπλάκμπερνΛούτον 2 - 2
      30/1/2021 ΜπλάκμπερνΛούτον 1 - 0
      21/11/2020 ΛούτονΜπλάκμπερν 1 - 1
      22/7/2020 ΛούτονΜπλάκμπερν 3 - 2
      28/9/2019 ΜπλάκμπερνΛούτον 1 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 55,394 58.4%
      X
      € 15,539 16.4%
      2
      € 23,919 25.2%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      68 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Kenilworth Road
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 10336
      «Καίγονται» οι γηπεδούχοι

      «Καίγονται» οι γηπεδούχοι

      Η Λούτον υποδέχεται την Μπλάκμπερν στο πλαίσιο της 46ης και τελευταίας αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διπλό στην έδρα της Χαλ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαμψαν στο «σπίτι» τους την αντίσταση της Ρέντινγκ.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΛΟΥΤΟΝ

      Ταξίδεψε στο Γιόρκσαϊρ για να παίξει τελικό παραμονής με τη Χαλ. Πέτυχε το στόχο της πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο διπλό (0-1). Δεν μπήκε δυνατά στο ματς και δέχτηκε πίεση στα πρώτα λεπτά από τους γηπεδούχους οι οποίοι ήταν ανώτεροι. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να είχε μείνει πίσω στο σκορ όμως στάθηκε τυχερή και οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη όμως η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην. Η Λούτον πήρε τον έλεγχο και δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, αδυνατώντας όμως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Χαλ η οποία ήταν διαρκώς σε θέση άμυνας. Μετά από πέντε μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, ο Λούα Λούα στο 85’ κατάφερε με υπέροχη ατομική ενέργεια και συρτό σουτ να χαρίσει στην ομάδα του μία πολύτιμη νίκη.

      Αυτό το «τρίποντο» επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία του κλαμπ τις τελευταίες εβδομάδες. «Τρέχει» ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα και μένει να φανεί αν θα είναι αρκετό για να σωθεί. Έχει συγκεντρώσει 48 βαθμούς και βρίσκεται στην 22η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με την Τσάρλτον. Αν φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την τελευταία, τότε θα σωθεί. Αν νικήσει η ίδια αλλά και η Τσάρλτον, τότε θα ελπίζει σε ήττα μίας εκ των Μπέρμιγχαμ, Μίντλεσμπρο για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Τα εννιά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Νέιθαν Τζόουνς -ο οποίος ανέλαβε την ομάδα στη διακοπή προκειμένου να τη σώσει- υποστήριξε: «Οι παίκτες μου γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία που θα έχει να παραμείνει η ομάδα στην Τσάμπιονσιπ και να μην βρεθεί στην τρίτη κατηγορία. Τους ενδιαφέρει και προσωπικά, δεν είναι μόνο η αλλαγή που θα υπάρξει στα οικονομικά του συλλόγου. Δεν χρειάζεται καν να αναφερθεί αυτό. Ως προπονητής, ό,τι ζητάω από τους ποδοσφαιριστές μου προσπαθούν να το κάνουν. Δεν έχω παράπονο. Έτσι και τώρα θα κάνουμε το καλύτερο απέναντι στην Μπλάκμπερν».

      Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος ο επιθετικός Μπράουν (25/1) ο οποίος έλειψε και στο προηγούμενο. Λείπουν πάρα πολύ καιρό και δεν επηρεάζουν ο αριστερός μπακ Γκάλογουεϊ (3/0) και ο ανασταλτικός μέσος Ο’ Κέιν (0/0).



      ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

      Φιλοξένησε στο «Ίγουντ Παρκ» τη Ρέντινγκ και μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, κατάφερε να πάρει μία νίκη γοήτρου με 4-3. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα με διαγώνιο σουτ του Μπρέρετον στο 3’. Τρία λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Άρμστρονγκ ο οποίος σκόραρε για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουίφτ, με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Στο 56’ ο Ρόθγουελ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ρέντινγκ για το 3-1. Η Μπλάκμπερν όμως χαλάρωσε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε και το «πλήρωσε». Αρχικά ο Μπάλντοκ μείωσε στο 64’ για τους φιλοξενούμενους, ενώ τέσσερα λεπτά μετά, ο Μεϊτέ ισοφάρισε σε 3-3. Οι Ρόβερς δεν το έβαλαν κάτω όμως και με μία κεφαλιά του Γκάλαχερ στο 87’, πήραν το «τρίποντο».

      Με αυτόν τον τρόπο άφησαν αμέσως πίσω τους την εκτός έδρας ήττα που είχε προηγηθεί στο «Ντεν» από τη Μίλγουολ. Η συγκομιδή των 63 βαθμών φέρνει τον σύλλογο στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να έχει κάποιο στόχο στο φινάλε της σεζόν, αφού δεν κατάφερε να μείνει σε τροχιά εισόδου στα πλέι οφ. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

      «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίθεσή μας, πιστεύω ότι κάναμε καλή σεζόν σε αυτό το κομμάτι και είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών μου από τη μέση και μπροστά. Τώρα θέλουμε να κλείσουμε με όμορφο τρόπο μία δύσκολη σεζόν» ήταν τα λόγια του προπονητή του κλαμπ, Τόνι Μόμπρεϊ.

      Αγωνιστικά Νέα: Εδώ και καιρό ταλαιπωρείται από τα ίδια προβλήματα. Δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Μπελ (21/0) και Ουίλιαμς (17/3), ο μέσος Έβανς (13/1) και ο μεσοεπιθετικός Ντακ (22/9). Ίσως προφυλαχθούν αφού το ματς είναι αδιάφορο ο κεντρικός αμυντικός Αντεραμπάγιο (34/3) και ο στράικερ Σάμουελ (15/2).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Λούτον έχει τεράστια ανάγκη τους βαθμούς για να πετύχει τη σωτηρία της, έστω και την ύστατη στιγμή. Μάλιστα προέρχεται από τεράστιο διπλό στην έδρα της Χαλ, που την κράτησε ζωντανή στο κυνήγι της αποφυγής του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά η Μπλάκμπερν είναι αδιάφορη, αφού βρίσκεται στην 10η θέση και περιμένει απλά το φινάλε της σεζόν για να ξεκινήσει τη νέα της προσπάθεια. Ο άσος θα μπορούσε να βρίσκεται λίγο ψηλότερα, όμως το κίνητρο των γηπεδούχων είναι τεράστιο. Θα τον εμπιστευτούμε όμως θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Λούτον, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονσιπ).
        Σημείο: Under με απόδοση 2.08 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μπλάκμπερν έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μπλάκμπερν έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονσιπ.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.30 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες