2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λουντογκόρετς - Μπαλκάνι

Προϊστορία

19/7/2023 ΛουντογκόρετςΜπαλκάνι 4 - 0
11/7/2023 ΜπαλκάνιΛουντογκόρετς 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 324,065 93.8%
X
€ 12,532 3.6%
2
€ 8,870 2.6%
Over
€ 19,294 62.2%
Under
€ 11,738 37.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

168 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

2

4

Σουτ εκτός εστίας

4

48%

Κατοχή μπάλας

52%

2

Οφσάιντ

1

4

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

0

13

Φάουλ

11

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Huvepharma Arena
  • Χωρητικότητα: 11000
  • Θεατές: 5353
Στο «καναβάτσο» η Λουντογκόρετς

Στο «καναβάτσο» η Λουντογκόρετς

Η Λουντογκόρετς υποδέχεται τη Μπαλκάνι στη ρεβάνς του πρώτου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι ισχύει: Ρεβάνς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ολίμπια Λιουμπλιάνας - Βαλμιέρα στον δεύτερο προκριματικό γύρο, ενώ όποια αποκλειστεί θα μεταπηδήσει στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Α' Ματς: Μπαλκάνι - Λουντογκόρετς 2-0

Έπεσε θύμα έκπληξης στην Πρίστινα, αφού ηττήθηκε με 2-0 από τη Μπαλκάνι. Μπήκε «νωθρά» και καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους απειλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις δεχόμενη τελικά το γκολ στο 45'+1', ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης αιφνιδιάστηκε εκ νέου και βρέθηκε με δύο τέρματα πίσω στο σκορ στο 55'. Στο τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού πήρε την πρωτοβουλία και πίεσε, αλλά στη μεγαλύτερη ευκαιρία της για ένα γκολ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι στο 85' και τελικά έως το φινάλε δεν άλλαξε κάτι.

Η Λουντογκόρετς είχε ιδιαίτερα προβληματική εικόνα και η κακή της κατάσταση επιβεβαιώθηκε και την Κυριακή (16/7), αφού παρά το ροτέισιον -λόγω της ευρωπαϊκής ρεβάνς- η εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Λέφσκι Κρούμοβγκραντ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Βουλγαρίας έφερε «γκρίνια» και έντονη κριτική προς τον προπονητή της ομάδας.

«Δεν ήμαστε καλοί στο πρώτο ματς, αλλά συνεχίζω να έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Ένα γκολ νωρίς θα μας βοηθήσει και πιστεύω πως πρέπει να πιέσουμε πολύ από την πρώτη στιγμή για αυτό. Θα είναι δύσκολο, αλλά θεωρώ πως όλα εξαρτώνται ακόμα από εμάς» δήλωσε ο κόουτς Πετέφ, που σε περίπτωση αποκλεισμού πιθανώς να δει τις εξελίξεις να τον αγγίζουν πολύ άμεσα.

Αγωνιστικά νέα: Εξέτισαν κι επιστρέφουν ο βασικός στόπερ Βερντόν και ο επίσης βασικός μέσος Πιοτρόβσκι. Από εκεί και πέρα νοκ άουτ λόγω τραυματισμών παραμένουν ο αρχηγός-μπακ Νεντιάλκοφ, ο επίσης βασικός μπακ Γκρούπερ, ο στόπερ Αλμέιδα. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο νεοφερμένος μπακ Χέιστερ.Η υποδειγματική της εμφάνιση συνδυάστηκε με «καθαρή» και πανάξια νίκη 2-0, επιβεβαιώνοντας όσους την θεωρούσαν πολύ επικίνδυνη για τη Λουντογκόρετς. Η Μπαλκάνι, παρ' οτι δεν αγωνίστηκε στη φυσική της έδρα καθώς δεν πληροί τα κριτήρια της UEFA, δεν είχε πρόβλημα να κυριαρχήσει τον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας αρκετές φάσεις και ανοίγοντας τελικά το σκορ με τον Κορένιτζα στο 45'+1', ενώ στο 55' διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ζίμπα. Στη συνέχει οπισθοχώρησε σταδιακά «γλιτώνοντας» από το δοκάρι στο 85' αλλά κρατώντας τελικά τη μεγάλη νίκη.

Η Μπαλκάνι, που ξεκινά τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Κοσόβου στις 13/8, για δεύτερη σερί σεζόν αποδεικνύει πως δεν κατεβαίνει για... τουρισμό στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Στο περσινό της ντεμπούτο στη διοργάνωση εξάλλου είχε αποκλειστεί στον πρώτο γύρο από τη Ζαλγκίρις Βίλνιους, αλλά εν συνεχεία έγραψε ιστορία στο Κόνφερενς Λιγκ όπου απέκλεισε κατά σειρά τις Λα Φιορίτα, Κλάκσβικ και Σκούπι και εξασφάλισε μία θέση στους ομίλους της διοργάνωσης, ούσα η πρώτη ομάδα από το Κόσοβο που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Εκεί πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα σε Σίβασπορ, Σλάβια Πράγας και Κλουζ, τερματίζοντας όμως τελευταία στον όμιλο αν και κατάφερε να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς.

Ο κόουτς Ντάγια, που κάνει πού καλή δουλειά, δήλωσε ενόψει της ρεβάνς με τους Βούλγαρους: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα φυσικά, αλλά για εμάς είναι απλά το δεύτερο μέρος του ματς που ξεκίνησε στην Πρόστινα. Αν χρειαστεί να αμυνθούμε θα το κάνουμε, αλλά ως ομάδα, όχι με πανικό».

Αγωνιστικά νέα: Χωρίς προβλήματα και απουσίες στο ματς.

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μεγάλη ανατροπή χρειάζεται η Λουντογκόρετς αν θέλει να συνεχίσει στη διοργάνωση. Σε αντίθεση με τη Μπαλκάνι πάντως οι Βούλγαροι δεν πείθουν, αλλά είναι τέτοια η ευρωπαϊκή τους εμπειρία που δεν μπορούν να υποτιμηθούν. Θεωρώ πάντως πως θα επιτεθούν από το ξεκίνημα και η Μπαλκάνι ξέρει να παίζει σωστά στις αντεπιθέσεις, οπότε θα πάω με το αμφίσκορο, αφού κανένα σημείο δεν φαίνεται ασφαλής επιλογή.

FACTS

  • Η ομάδα Μπαλκάνι ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.32 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λουντογκόρετς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λουντογκόρετς νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.32 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μπαλκάνι, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.02 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Anarxos με το υψηλότερο yield +1.60% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο GeorgeGCA, με το υψηλότερο yield +13.05% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο Anarxos, με το υψηλότερο yield +8.75% στο σημείο Ημ.2 έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες