Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λάτσιο - Μπάγερν Μονάχου

23/2/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 772
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1168 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπάγερν Μονάχου - Λάτσιο στις 5/3/2024

Προϊστορία

5/3/2024 Μπάγερν ΜονάχουΛάτσιο 3 - 0
14/2/2024 ΛάτσιοΜπάγερν Μονάχου 1 - 0
17/3/2021 Μπάγερν ΜονάχουΛάτσιο 2 - 1
23/2/2021 ΛάτσιοΜπάγερν Μονάχου 1 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 286,020 6.4%
X
€ 275,484 6.2%
2
€ 3,875,243 87.3%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

291 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico, Rome
  • Χωρητικότητα: 70634
Με ψυχολογία η Λάτσιο, αντίδραση ψάχνει η Μπάγερν

Με ψυχολογία η Λάτσιο, αντίδραση ψάχνει η Μπάγερν

Η Λάτσιο υποδέχεται στην Ρώμη την Μπάγερν Μονάχου για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

* Πρώτη αναμέτρηση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ακολουθεί η ρεβάνς. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ.

* Κεκλεισμένων των θυρών

ΛΑΤΣΙΟ

Με την ψυχή στο στόμα πήρε την πρόκριση από τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς την τελευταία αγωνιστική ήρθε ισόπαλη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπριζ. Δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στους Βέλγους και στο τέλος κινδύνεψε να χάσει το παιχνίδι, κάτι που θα σήμαινε και τον αποκλεισμό της.

Στο πρωτάθημα επέστρεψε στις νίκες την Κυριακή καθώς επικράτησε με 1-0 της Σαμπντόρια και βρίσκεται σταθερά μέσα στην μάχη της 4αδας. Ο Λουίς Αλμπέρτο με ωραίο πλασέ στο 24’ της έδωσε το προβάδισμα το οποίο και φρόντισε να διατηρήσει σωστά στην συνέχεια. Δεν μπόρεσε να βρει και δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη περισσότερο οπισθοχώρησε θέλοντας να κρατήσει το μηδέν και τελικά πήρε την νίκη που έψαχνε πριν την Μπάγερν.

Όσο περνούσε η ώρα στην αναμέτρηση τόσο ταξίδευε το μυαλό της στο σημερινό παιχνίδι και από την μία είναι λογικό καθώς μετά από χρόνια της εμφανίζεται ξανά μία τέτοια πρόκληση. Αυτή ήταν η 7η νίκη στα 8 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα για το σύνολο του Ιντζάγκι το οποίο βρήκε ρυθμό την κατάλληλη στιγμή. Ισοβαθμεί με την Αταλάντα στην 5η θέση και βρίσκεται μόλις στο -1 από την 4η Ρόμα.

Σίγουρα μία διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους στόχους για τον Ιντζάγκι, η είσοδος όμως στην 4αδα είναι το δικό της «πρωτάθλημα» για φέτος. Το Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπολόνια.

«Το αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι είναι το αποκορύφωμα από πέντε χρόνια δουλειάς μαζί με ένα φανταστικό γκρουπ. Θα παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορούμε και θα προσπαθήσουμε να το χαρούμε. Περισσότερο από τις αδυναμίες τους, θέλουμε να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας », τόνισε ο κόουτς Ιντζάγκι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν οι στόπερ Λουίζ Φελίπε (10/0) και Ράντου (18/0), ο κίπερ Στρακόσα (6/0). Ο στόπερ Μουζάκιο και ο μέσος Λούλιτς μπήκαν στην ευρωπαϊκή λίστα.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Δεν συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα στον όμιλο της με Ατλέτικο Μαδρίτης, Σάλτσμπουργκ και Λοκομοτίβ Μόσχας και πετυχαίνοντας 5 νίκες και μία ισοπαλία πήρε εύκολα την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Στο πρωτάθλημα ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο καθώς μετά την ισοπαλία με την Αρμίνια ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης το Σάββατο. Για άλλη μία φορά αμυντικά έδειξε το συνηθισμένο μέτριο πρόσωπο της και μέχρι το 31’ είχε δεχτεί δύο γκολ χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα. Μπήκε και πάλι στο παιχνίδι στο 53’ έπειτα από ωραία ενέργεια του Σανέ και πλασέ του Λεβαντόφσκι όμως παρά την μεγάλη πίεση που άσκησε στην αντίπαλο της στην επανάληψη, δεν μπόρεσε να βρει ξανά τον δρόμο προς στα δίχτυα.

Η αλήθεια είναι ότι σε όσους παρακολουθούν στενά τελευταία τα παιχνίδια της δεν προκάλεσε έκπληξη η ήττα από την Άιντραχτ η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση μέσα στο 2021. Η Μπάγερν σκοράρει κατά ριπάς αλλά με την αμυντική της συμπεριφορά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Η Λειψία την πλησίασε στους 2 βαθμούς και το πρωτάθλημα απέκτησε και πάλι νέο ενδιαφέρον.

Ο Φλικ βλέπει τους ίδιους σχεδόν παίκτες να παίζουν συνεχόμενα από την περσινή χρονιά και η αλήθεια είναι ότι η φετινή Μπάγερν δεν τρομάζει. Παραμένει όμως μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην Ευρώπη.

«Έχουμε μία ιδέα για το πως θέλουμε να παίξουμε. Θέλουμε να αρχίσουμε να το δείχνουμε από την αρχή των παιχνιδιών. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Είναι ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια και περιμένω να έχουμε ιδιαίτερο κίνητρο σαν ομάδα» σχολίασε ο κόουτς Φλικ.

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετές και πάλι οι απουσίες για την Μπάγερν καθώς ετός έμειναν ο μπακ Παβάρ (15/0), οι εξτρέμ Ντούγκλας Κόστα (11/1) και Γκνάμπρι (18/5) στόπερ Νιανζού (1/0), ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Νίμπελ, ο μέσος Τολισό (14/1) και ο φορ Μίλερ (20/10). Ο στόπερ Ζίλε (15/1), είναι αμφίβολος, αν αγωνιστεί θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Στην Ρώμη περιμένουν με ανυπομονησία το σημερινό παιχνίδι και πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση. Η αλήθεια είναι πως η Μπάγερν Μονάχου δεν βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση αλλά και πάλι παραμένει ποιοτικότερη ομάδα από τους «λατσιάλι». Οι απουσίες της βέβαια κάνουν το διπλό σε αυτές τις τιμές να φαίνεται χαμηλό και όπως χαμηλό είναι και το αμφίσκορο. Αν δεν κλειστεί η Λάτσιο θα δούμε ωραίο παιχνίδι και θα πάμε με το 4-6 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Λάτσιο νίκησε στους τελευταίους 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.85 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.80 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο gemini, με το υψηλότερο yield +2.42% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες