9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λάτσιο - Κλαμπ Μπριζ

Προϊστορία

8/12/2020 ΛάτσιοΚλαμπ Μπριζ 2 - 2
28/10/2020 Κλαμπ ΜπριζΛάτσιο 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,316,249 79.7%
X
€ 179,803 10.9%
2
€ 154,596 9.4%
Over
€ 60,908 63.5%
Under
€ 35,044 36.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

215 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico, Rome
  • Χωρητικότητα: 70634
Τελικός πρόκρισης

Τελικός πρόκρισης

Η Λάτσιο υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκεί ο βαθμός στους γηπεδούχους για την πρόκριση, μόνο νίκη θέλουν οι φιλοξενούμενοι.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΛΑΤΣΙΟ

Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ντόρτμουντ και έχει τώρα το πλεονέκτημα για πρόκριση έναντι στη Μπριζ. Δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο στο πρώτο μέρος και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 44’. Ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη και έψαξε την ισοφάριση, την οποία τελικά βρήκε με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιμόμπιλε στο 67’, σε μία παράβαση βέβαια που δόθηκε αρκετά εύκολα υπέρ της. Στα τελευταία λεπτά μάλιστα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη αλλά το δοκάρι και ο Μπούρκι της στέρησαν το δεύτερο γκολ.

Το Σάββατο ήταν άκρως αποτελεσματική απέναντι στην Σπέτσια και χωρίς να πιάσει καλή απόδοση πήρε την εκτός έδρας νίκη με 1-2. Ο Ρέινα και το δοκάρι την έσωσαν στο 3’ για να έρθει στο 15’ ο Ιμόμπιλε σε μία ωραία αντεπίθεση να της δώσει το προβάδισμα. Είδε για 2η φορά μέσα στο πρώτο 25λεπτο την Σπέτσια να πετυχαίνει το δοκάρι και στο 33’ ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2. Αυτή ήταν και όλη η επιθετική της παρουσία στην αναμέτρηση καθώς από εκεί και έπειτα δεν απείλησε καθόλου, δέχτηκε την μείωση του σκορ στο στο 64’ αλλά δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα στη συνέχεια.

Ευχαριστημένη με τη νίκη όχι όμως και με την εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο που της έβαλε δύσκολα. Ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, στο -3 από την πρώτη 4αδα. Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα παρουσιάστηκε τόσο κυνική, το θετικό είναι ότι πήρε τη νίκη.

Τα πράγματα απέναντι στην Μπριζ είναι απλά καθώς της αρκεί η ισοπαλία για να πάρει την πρόκριση, ενώ σε περίπτωση νίκης της και ήττα της Ντόρτμουντμ η ίδια θα περάσει ως 1η.

«Το γεγονός ότι χρειαζόμαστε μόνο την ισοπαλία δεν θα μας επηρεάσει. Έχουμε στο μυαλό μας τι είδους παιχνιδιού θέλουμε να παίξουμε . Θα ζητήσω από τους παίκτες μου να παίξουν με ελεύθερο μυαλό, με την γνώση ότι και τη δύναμη ότι μπορούν να κερδίσουν την Μπριζ», τόνισε ο κόουτς Ιντζάγκι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο μέσος Λούλιτς και ο φορ Μουρίκι (4/0) για ακόμη ένα παιχνίδι.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση απέναντι στην Ζενίτ την προηγούμενη αγωνιστική και εξασφάλισε αρχικά την πρόκριση της στο Europa League. Δεν απειλήθηκε σημαντικά στο πρώτο μέρος και μετά από ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας άνοιξε το σκορ με σουτ του Ντε Κετελάρε μέσα από την περιοχή στο 33’. Είχε τον έλεγχο και στο 2ο μέρος, βρήκε και 2ο τέρμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βανάκεν στο 58’ και λίγο αργότερα ο Λανγκ με ωραίο βολέ σφράγισε τη νίκη. Είδε την αντίπαλο της να έχει δοκάρι στο 80’ αλλά δεν ανησύχησε.

Δυσκολεύτηκε αρκετά το Σάββατο απέναντι στην Σεντ Τρούιντεν αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη και βρίσκεται στο κυνήγι της Μπριζ. Παρά την υπεροχή και τις ευκαιρίες της στο πρώτο μέρος, δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και χρειάστηκε ένα πλασέ του Οκερέκε στο 57’ για να ανοίξει το σκορ. Ο Νιγηριανός φορ είχε μπει μόλις τρία λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι και αποτέλεσε όπως φάνηκε την χρυσή αλλαγή του Κλεμέντ.

Το θετικό είναι ότι έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στους «32» του Europa League και θα παίξει απέναντι στην Λάτσιο για ένα εισιτήριο στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλει μόνο τη νίκη βέβαια μέσα στη Ρώμη,πράγμα που θα αποτελέσει υπέρβαση αν το καταφέρει. Γενικά για 2η συνεχόμενη χρονιά έχει δείξει καλό πρόσωπο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Όλοι οι αντίπαλοι μας στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν 5 αλλαγές στα πρωταθλήματα τους. Αυτό γίνεται παντού με εξαίρεση την Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ένα αληθινό μειονέκτημα για εμάς. Θα ήταν καλό αν υπήρχαν οι ίδιοι κανόνες σε όλη την Ευρώπη, τώρα απλά αυξάνεται ο κίνδυνος τραυματισμών για τις ομάδες του Βελγίου», σημείωσε ο κόουτς Κλεμέντ μετά το παιχνίδι με την Σεντ Τρούιντεν.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Ριτς (12/1), ενώ είναι έτοιμος και ο εξτρέμ Ντιατά (12/6), με την αποστολή να είναι πρακτικά πλήρης.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μπριζ ξέρει ότι πρέπει να επιτεθεί καθώς θέλει μόνο τη νίκη για να πάρει την πρόκριση, ωστόσο ήδη η πορεία της είναι επιτυχημένη. Η Λάτσιο έχει το πλεονέκτημα, παίζει για δύο αποτελέσματα αλλά θα ρισκάρει αν πάει απλά για ένα 0-0. Οι Βέλγοι έχουν ψυχολογία και θα βγουν μπροστά, οπότε θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Λάτσιο δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Κλαμπ Μπριζ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Κλαμπ Μπριζ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  2 Λάτσιο 6 10 2 4 0 11:7
  3 Κλαμπ Μπριζ 6 8 2 2 2 8:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
8/12/2020
Λάτσιο
Κλαμπ Μπριζ
2 - 2
28/10/2020
Κλαμπ Μπριζ
Λάτσιο
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dimetris79, με το υψηλότερο yield +2.94% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες