1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λα Φιορίτα - Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 20,687 21.1%
X
€ 21,398 21.8%
2
€ 55,852 57.0%
Over
€ 5,673 28.6%
Under
€ 14,133 71.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

81 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

8

9

Σουτ εκτός εστίας

8

45%

Κατοχή μπάλας

55%

2

Οφσάιντ

3

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

2

4

Αλλαγές

5

19

Φάουλ

19

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Vikin
  • Χωρητικότητα: 2800
  • Θεατές: 39
Φαβορί υπάρχει και είναι η Ίντερ

Φαβορί υπάρχει και είναι η Ίντερ

Η Λα Φιορίτα συγκρούεται στο Ρέικιαβικ με την Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες, στο πλαίσιο του προ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι τυπικά γηπεδούχοι αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο Σαν Μαρίνο, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι τερμάτισαν πρώτοι στη λίγκα της Ανδόρας.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ ημιτελικός σε ουδέτερο γήπεδο στην Ισλανδία, για την προ προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα περάσει θα παίξει την Παρασκευή (24/6) στον τελικό με τη νικήτρια του ζευγαριού της Λεβάντια Ταλίν με τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ. Η ομάδα που θα κερδίσει και τα δύο ματς θα βρεθεί στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι υπόλοιπες τρίτες θα μεταπηδήσουν στο μονοπάτι των πρωταθλητών του δευτέρου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Την περσινή σεζόν έδωσε τη δική της πολύ μεγάλη «μάχη» με αντίπαλο την Τρε Πένε για την κατάκτηση του τίτλου. Κατόρθωσε να κόψει οριακά πρώτη το νήμα, καθώς τερμάτισε με 60 βαθμούς κι άφησε πίσω της μόλις έναν πόντο την ομάδα που την καταδίωκε. Το μεγάλο της «όπλο» ήταν η αμυντική συμπεριφορά, μια και η εστία της παραβιάστηκε μόλις 16 φορές σε 28 αναμετρήσεις κι επί της ουσίας αυτός ήταν ο λόγος που ήταν πρώτη στην κανονική περίοδο. Στα πλέι οφ ξεκίνησε από τα προημιτελικά κι απέκλεισε δύσκολα με μία νίκη (2-0) και μία ήττα (1-0) τη Φιορεντίνο. Στα ημιτελικά κέρδισε δύο φορές την Τρε Φιόρι και στο μεγάλο τελικό για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας, τέθηκε αντιμέτωπη με την Τρε Πένε. Με γκολ των Ρινάλντι και Πανκότι θριάμβευσε «καθαρά» και δίκαια 1-0 και πήρε τον τίτλο.

Η Λα Φιορίτα στέφθηκε πρωταθλήτρια Σαν Μαρίνο για έκτη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 2018. Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αποτελεί μία σταθερή δύναμη του ποδοσφαίρου της χώρας κι έχει δοκιμάσει την τύχη της έντεκα φορές στις διεθνείς διοργανώσεις, δίχως να έχει γευτεί ακόμα τη χαρά κάποιας πρόκρισης. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει νικήσει ούτε μία φορά και σε συνολικά είκοσι αναμετρήσεις, έχει αποσπάσει όλες κι όλες δύο ισοπαλίες. Καταλαβαίνει κανείς ότι στη μεγάλη σκηνή αποτελεί ένα μέγεθος που δεν είναι υπολογίσιμο.

Στην άκρη του πάγκου της κάθεται ο Όσκαρ Λαζάνι ο οποίος αντικατέστησε τον πλήρως επιτυχημένο Γιούρι Ταμπουρίνι. Είναι χαρακτηριστικό ότι αποτελούσε μέλος του επιτελείου του τελευταίου κι εν συνεχεία πήρε το χρίσμα για να αναλάβει εκείνος τα ηνία της ομάδας κι ευελπιστεί ότι θα την οδηγήσει και σε ευρωπαϊκές επιτυχίες, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν για διάφορους λόγους οι κομβικοί μέσοι Τζαφεράνι (-), Λουναντέι (-), ο επιτελικός χαφ Πανκότι (-) και οι αμυντικοί Σάντι (-), Μπρίγκι (-) και Γκασπερόνι (-).

Τείνει να εξελιχθεί στην απόλυτη κυρίαρχο του ποδοσφαίρου της Ανδόρας. Στην περσινή σεζόν δεν έκανε επίδειξη δύναμης αλλά κατόρθωσε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τελείωσε την κανονική περίοδο με διαφορά τριών βαθμών από τη Σάντα Κολόμα. Στηρίχθηκε κατά κύριο λόγο στην άμυνα της, μια και οι αντίπαλοι σκόραραν στην εστία της μόλις σε 15 περιπτώσεις. Και στα πλέι οφ παρουσιάστηκε εξίσου σοβαρή και δεν είχε διάθεση για αστεία. Υπερασπίστηκε το προβάδισμα των τριών πόντων μέχρι το φινάλε της σεζόν και δεν επέτρεψε ποτέ στη μεγάλη της αντίπαλο να την προσπεράσει, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν σε καμία περίπτωση αψεγάδιαστη η πορεία της. Πάντως εκτός από την άμυνα βρήκε τις λύσεις κι επιθετικά όποτε χρειάστηκε και τελικά διέθετε το πιο παραγωγικό σύνολο, βρίσκοντας το δρόμο για τα δίχτυα 54 φορές.

Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα της Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες και είναι φανερό πια ότι χτίζει τη δική της δυναστεία στη χώρα. Έπειτα από 31 χρόνια από την ίδρυσή της, η Ίντερ έχει καταφέρει πλέον να κυριαρχεί και θα λάβει μέρος και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για τρίτο διαδοχικό καλοκαίρι, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να πάρει την πρόκριση για τον πρώτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Πάντως μέχρι στιγμής σε έξι διεθνείς αναμετρήσεις στην ιστορία της, έχει υποστεί τέσσερις ήττες αλλά πανηγύρισε και δύο νίκες.

Παραμένει στο «τιμόνι» της ο Ότχερ Κανάλς ο οποίος αποτελεί τον «αρχιτέκτονα» της ομάδας που εξελίσσεται σε μεγάλη δύναμη της χώρας. Θεωρείτα και είναι δίχως αμφιβολία ο σπουδαιότερος προπονητής στην ιστορία του κλαμπ.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει σπάσει το χέρι του και δεν υπολογίζεται ο γκολκίπερ Γκόμες (-). Εκτός και ο αμυντικός Μπος (-).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Από θέση ισχύος ξεκινάει η Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες στον ημιτελικό αγώνα της προ προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Λα Φιορίτα. Οι πρωταθλητές Ανδόρας διαθέτουν δίχως αμφιβολία ένα πιο ποιοτικό σύνολο και γι’ αυτόν το λόγο θεωρούνται και το φαβορί. Στον αντίποδα οι τυπικά γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν για τη μεγάλη έκπληξη, χωρίς πάντως να έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες για να τα καταφέρουν. Οριακά αποδεκτές οι τιμές στις οποίες προσφέρεται το «διπλό» και θα το στηρίξουμε θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας Λα Φιορίτα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.61 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.02 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λα Φιορίτα νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 7.15 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 3.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες - Τελ. αγώνες
5/5/2024
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Καρόι
28/4/2024
Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
2 - 0
21/4/2024
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Εσπεράνσα Ντ' Ανδόρρα
4 - 0
14/4/2024
Πας Ντε Λα Κάσα
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
0 - 1
7/4/2024
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Ατλέτικ Αμέρικα
2 - 0
10/3/2024
Ορντίνο
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
0 - 1
2/3/2024
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Σάντα Κολόμα
1 - 2
25/2/2024
Σάντα Κολόμα
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
0 - 1
17/2/2024
Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
2 - 1
11/2/2024
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Ορντίνο
2 - 0
Αναμετρήσεις Ομάδων
21/6/2022
Λα Φιορίτα
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο VELESTINO, με το υψηλότερο yield +4.81% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες