4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κρασνοντάρ - Ρεν

2/12/2020 19:55
1 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 22' Nzonzi Steven
  2. 23' Ramirez Cristian
  3. 28' Wanderson

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 53' Lea Siliki James
  2. 71' Berg Marcus

      Προϊστορία

      2/12/2020 ΚρασνοντάρΡεν 1 - 0
      20/10/2020 ΡενΚρασνοντάρ 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 215,641 57.2%
      X
      € 82,082 21.8%
      2
      € 79,369 21.0%
      Over
      € 15,325 31.0%
      Under
      € 34,118 69.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 19:55

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      176 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Krasnodar Stadium, Krasnodar
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 34291
      Τελικός για την 3η θέση

      Τελικός για την 3η θέση

      Κράσνονταρ και Ρεν αναμετρούνται στην Ρωσία σε παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού για την 3η θέση και την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

      * Με περίπου 10.500 θεατές (30% της χωρητικότητας του γηπέδου)

      ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

      «Άγγιξε» το βαθμό στο εντός έδρας με την Σεβίλλη, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 2-1, με γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, και αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 4’ από μακρινό σουτ και κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις με το 0-2. Η ίδια είχε δοκάρι και χαμένο τετ-α-τετ για το 1-1, εκμεταλλευόμενη λάθη στην αντίπαλη άμυνα και τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 56’ με τον Άντερσον. Κράτησε το 1-1 ως το 90+5’ όπου δέχτηκε το δεύτερο τέρμα. Θα μπορούσε πάντως να απαντήσει στην επόμενη φάση, αφού το σουτ του Άρι εντός περιοχής κόπηκε σωτήρια από την αντίπαλη άμυνα.

      Έχει μόλις ένα βαθμό στον όμιλο μετά το 1-1 που απέσπασε στην έδρα της Ρεν στην πρεμιέρα και το σημερινό με τη γαλλική ομάδα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την 3η θέση και το εισιτήριο για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

      Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Χίμκι. Ήταν η πιο απειλητική ομάδα αλλά στο 67’ αμύνθηκε κάκιστα σε εκτέλεση κόρνερ και δέχτηκε το γκολ. Δεν κατάφερε να απαντήσει κι έτσι γνώρισε 5η ήττα στα 7 τελευταία. Βρίσκεται μόλις στην 10η θέση και στο -8 από την τετράδα. Γενικότερα, διανύει τη χειρότερη της περίοδο από όταν ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία, μετρώντας 7 ήττες στα 8 τελευταία σ’ όλες τις διοργανώσεις. Προφανώς η συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της έχει στοιχίσει ,αφού δεν έχει το ρόστερ για να ανταπεξέλθει και στις δύο διοργανώσεις.

      Υπάρχει έντονη γκρίνια από κόσμο και Τύπο για τον τεχνικό Μουσάεφ, ο οποίος πάντως στηρίζεται από τη διοίκηση. Την ίδια ώρα φαίνεται ότι υπάρχουν και προβλήματα στα εσωτερικά τους, αφού η κάμερα έπιασε τους Κάιο και Γκαζίνσκι να τα λένε σε έντονο ύφος κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σεβίλλη!

      Εν όψει του σημερινού τελικού ο Μουσάεφ δήλωσε: «Το παιχνίδι με την Ρεν είναι «κλειδί» για το ποιος θα συνεχίσει στην Ευρώπη. Όλες μας οι ενέργειες αφοσιώνονται σε αυτό το παιχνίδι. Δεν έχουμε χρόνο να ζούμε στο χθες, έχουμε ήδη ξεχάσει τα παιχνίδια με Σεβίλλη και Χίμκι. Εάν ασχολείσαι με τον αθλητισμό, πάντα θα έχεις δύσκολες καταστάσεις. Όλες μας οι σκέψεις αφορούν την Ρεν και πως θα πάρουμε το παιχνίδι».

      Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι έχουν επιστρέφει οι βασικοί παίκτες στην επίθεση. Θα λείψει ξανά λόγω κορωνοϊού ο βασικός γκολκίπερ Σαφόνοβ (13/0), ενώ εξαιρετικά αμφίβολος δίνεται ο μέσος Βιλένα (11/1). Παραμένει εκτός ο βασικός δεξιός μπακ Πετρόβ (9/2).

      ΡΕΝ

      Έφτασε δευτερόλεπτα μακριά στο να πάρει το βαθμό στο εντός έδρας με την Τσέλσι αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Κακή στο ξεκίνημα, βρέθηκε πίσω στο 22’ αλλά στο δεύτερο μέρος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η αντίπαλος της οπισθοχώρησε και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85’ με τον Γκιρασί. Ωστόσο στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ξανά μπροστά και πέτυχαν το νικητήριο γκολ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

      Παραμένει μόνο με το βαθμό της πρεμιέρας απέναντι στην Κράσνονταρ και το σημερινό έχει χαρακτήρα τελικού για την 3η θέση και την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

      Την Παρασκευή «κόλλησε» στο 1-1 με το Στρασβούργο εκτός έδρας, παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 39’. Κακή στο ξεκίνημα, βρέθηκε πίσω στο 23’ αλλά μετά την αποβολή κυριάρχησε. Ισοφάρισε στο 59’ με τον Ουνού και είχε φάσεις και δοκάρι για να ολοκληρώσει την ανατροπή, όμως δε βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα. Έχει μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία στο πρωτάθλημα (1-3-3) και βρίσκεται στην 7η θέση και στο -4 από την τριάδα.

      Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της, Στεφάν δήλωσε: «Ο σύλλογος θα προχωρήσει ότι και να συμβεί. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως δεν θα κρίνει απαραίτητα την πρόκριση. Μια ισοπαλία και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Θα πάμε εκεί με μεγάλη αποφασιστικότητα, μεγάλη θέληση και αρκετό κίνητρο. Θα παίξουμε μπροστά σε 10 χιλιάδες οπαδούς. Είναι τυχεροί που έχουν κόσμο στο γήπεδο αλλά και για εμάς θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, έχουν όλες τις δυνάμεις τους, ειδικά στην επίθεση. Ξέρουμε ότι πρέπει να πραγματοποιήσουμε μια σπουδαία εμφάνιση».

      Αγωνιστικά Νέα: Ταξίδεψε με προβλήματα στην Ρωσία, καθώς ο επιθετικός Γκιρασί (11/3) που έχει βάλει και τα 2 γκολ της στον όμιλο, τραυματίστηκε στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός για έξι εβδομάδες, ενώ ο βασικός στόπερ Αγκέρ και ο επιθετικός Τεριέ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και δεν είναι διαθέσιμοι. Παραμένουν εκτός ο στόπερ Ρουγκάνι (1/0) και ο μέσος Μάρτιν (7/0), εξέτισε και επιστρέφει ο μπακ Ντάλμπερ (3/0).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την 3η θέση στον όμιλο. Και οι δύο ομάδες δε βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, όντας σαφώς επηρεασμένες από τα διαδοχικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η Κράσνονταρ έχει το πλεονέκτημα του κόσμου (πάνω από 10 χιλιάδες θα είναι στο γήπεδο) αλλά και το προβάδισμα σε ισοβαθμία μετά το 1-1 της Βρετάνης. Ωστόσο δεν την περιμένουμε να κλειστεί αφού είναι φύσει επιθετική ομάδα και θα κυνηγήσει το γκολ και τη νίκη. Από την άλλη, η Ρεν κατεβαίνει με σημαντικές απουσίες σε άμυνα και επίθεση. Οι γηπεδούχοι έχουν πείσει περισσότερο με τις εμφανίσεις τους στον όμιλο, έχουν επιστροφές βασικών παικτών στην επίθεση σε σχέση με το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και θα τους δώσουμε τον πρώτο λόγο με τον άσο στο 2.65.

      FACTS

      • Η ομάδα Ρεν δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X
      • Η ομάδα Κρασνοντάρ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2
      • Η ομάδα Κρασνοντάρ έχασε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2
      • Η ομάδα Ρεν έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1
      • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Κρασνοντάρ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
        Σημείο: Over
      • Η ομάδα Ρεν έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      5ος Όμιλος
        3 Κρασνοντάρ 6 5 1 2 3 6:11
        4 Ρεν 6 1 0 1 5 3:11
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      2/12/2020
      Κρασνοντάρ
      Ρεν
      1 - 0
      20/10/2020
      Ρεν
      Κρασνοντάρ
      1 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: 1
      • » Ο bobbysands, με το υψηλότερο yield +17.19% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες