8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κάζα Πία - Εστρέλα Αμαδόρα

8/10/2023 17:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 538
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 203 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Εστρέλα Αμαδόρα - Κάζα Πία στις 8/3/2024

Προϊστορία

8/3/2024 Εστρέλα ΑμαδόραΚάζα Πία 3 - 1
8/10/2023 Κάζα ΠίαΕστρέλα Αμαδόρα 0 - 1
23/4/2022 Κάζα ΠίαΕστρέλα Αμαδόρα 3 - 0
13/12/2021 Εστρέλα ΑμαδόραΚάζα Πία 1 - 0

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

28 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

6

2

Σουτ εκτός εστίας

2

49%

Κατοχή μπάλας

51%

3

Οφσάιντ

2

5

Αποκρούσεις

2

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

6

6

Σέντρες

14

4

Αλλαγές

5

16

Φάουλ

8

0

Ασίστ

1

0

Αντεπιθέσεις

2

17

Πλάγια Άουτ

19

10

Εκτελέσεις Φάουλ

19

8

Ελεύθερα Λακτίσματα

8

7

Προσπάθειες Για Γκολ

12

3

«Κομμένα» Σουτ

4

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Municipal de Rio Maior
  • Χωρητικότητα: 8500
  • Θεατές: 2861
Παιχνίδι λεπτομερειών στα προάστια της Λισαβόνας

Παιχνίδι λεπτομερειών στα προάστια της Λισαβόνας

Η Κάζα Πία φιλοξενεί την Εστρέλα Αμαδόρα για την 8η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Ζιλ Βιθέντε, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός έδρας από την Μπράγκα.

Την περασμένη Δευτέρα αναγκάστηκε να μεταβεί στην πόλη Μπαρσέλος προκειμένου να μετρήσει τις δυνάμεις της εκτός έδρας με τη Ζιλ Βιθέντε σ’ ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών και ηττήθηκε 2-0. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο του αγώνα και δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες στα «καρέ» των γηπεδούχων. Παρ’ όλα αυτά αμυνόταν αρκετά καλά. Τα πάντα άλλαξαν στο 57’, με τον Πάμπλο Ρομπέρτο να αντικρίζει δύο κίτρινες κάρτες σε πέντε λεπτά και να την αφήνει με δέκα ποδοσφαιριστές. Σαν να μην έφτανε αυτό, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζε Κάρλος με πανέμορφο σουτ παραβίασε την εστία της για το 1-0. Δεν είχε κουράγιο να αντιδράσει και στο 78’ ο Ντεπού πέτυχε το 2-0. Αποδέχθηκε τη μοίρα της και προσπάθησε να περιορίσει τη «ζημιά», δίχως να αλλάξει το παραμικρό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Κάζα Πία είδε το σερί των τεσσάρων αγώνων δίχως αποτυχία να διακόπτεται. Βέβαια στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είχε συλλέξει μόνο ένα «τρίποντο» και είχε αναδειχθεί ισόπαλη σε τρεις περιπτώσεις. Οι «χήνες» έχουν μαζέψει 9 βαθμούς και στέκονται περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ως προσόν τους ότι δεν «λυγίζουν» εύκολα και ως μειονέκτημα ότι δεν μπορούν να κερδίσουν κι άνετα εκτός από σπάνιες περιπτώσεις. Αρέσκονται να παίζουν αμυντικά και δεν αποτελεί σύμπτωση ότι τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Under.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Φιλίπε Μαρτίνς υπογράμμισε: «Δεν πρόκειται να ψάχνω δικαιολογίες όταν χάνουμε παιχνίδια και είναι κάτι που δεν κάνω ποτέ. Πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τη Ζιλ Βιθέντε χάσαμε επειδή οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι και είναι καλό να το παραδεχόμαστε όταν συμβαίνει. Μας έμεινε απογοήτευση διότι δεν καταφέραμε να παίξουμε όπως θα θέλαμε και ήταν κάτι άσχημο για εμάς. Περιμένω βελτίωση με την Εστρέλα».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε και θα εκτίσει την ποινή του ο μέσος Πάμπλο Ρομπέρτο (7/2). Χτύπησε στο προηγούμενο ο επιθετικός Φερνάντο (6/0) κι εκτός απροόπτου δεν υπολογίζεται, όπως και ο εξτρέμ Ζαζά (3/0). Μακροχρόνιοι απόντες ο μέσος Μπρίτο (-) και ο εξτρέμ Κίκι Σίλβα (-).

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία ποδοσφαιρική υπέρβαση στην προηγούμενη «στροφή», καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την ποιοτική και ισχυρή Μπράγκα. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε αλλά δεν αποδείχθηκε αρκετό και ηττήθηκε (2-4). Ήταν νωθρό το ξεκίνημά της στο παιχνίδι και είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 12’ με τον Τζαλό. Δεν έβγαλε σπουδαία αντίδραση όμως δεν άλλαξε κάτι έως το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος δέχθηκε ακόμα δύο τέρματα από τον Τζαλό στο 49’ κι από τον Μπανζά στο 68’ για το 0-3. Τότε ήταν που «ξύπνησε» και πέτυχε το 1-3 με πλασέ του Κίκας μέσα από την περιοχή στο 75’, πριν πλησιάσει ακόμα περισσότερο στο 79’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαν Φιλίπε ο οποίος πέτυχε το 2-3. «Άγγιξε» την ισοφάριση με τον Εντούρ στο 86’ αλλά στις καθυστερήσεις ο Ρικάρντο Όρτα σκόραρε και την έριξε οριστικά στο καναβάτσο διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Με αυτόν τον τρόπο η Εστρέλα Αμαδόρα συμπλήρωσε ένα καρέ αγώνων στους οποίους δεν έχει καταφέρει να χαμογελάσει. Μάλιστα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει γνωρίσει δύο ήττες κι έχει αναδειχθεί ισόπαλη σε ισάριθμες περιπτώσεις. Η συγκομιδή των 5 πόντων φέρνει τους νεοφώτιστους στα χαμηλά «στρώματα» της κατάταξης και είναι δεδομένο για τους «τρικολόρ» ότι η μοναδική τους επιδίωξη είναι η εξασφάλιση της παραμονής στα «μεγάλα σαλόνια». Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν παίζουν ρόλο μόνο τα αποτελέσματα και ότι η ομάδα μας κάνει κάποια καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη που κάναμε με την Μπράγκα όμως απέναντι σε αντίπαλο που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ παραλίγο να πάρουμε ισοπαλία και ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εμάς» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Σέρτζιο Βιέιρα.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο μπακ Μανσούρ (4/0). Θα λείψουν ο τερματοφύλακας Μπριγίδο (7/0), ο χαφ Βίτο (2/0) και ο μεσοεπιθετικός Κορδέιρο (7/2). Μόνιμα εκτός ο εξτρέμ Ενρίκε (-).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κάζα Πία δεν αποτελεί μία ομάδα που νικάει εύκολα στα παιχνίδια της αλλά συνήθως δεν χάνει κιόλας εύκολα. Θεωρητικά έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση με την Εστρέλα Αμαδόρα. Η τελευταία ως νεοφώτιστη έχει καλές και κακές στιγμές έως τώρα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Το αρνητικό για εκείνη είναι ότι δεν λειτουργεί καλά στα μετόπισθεν. Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν είναι ομάδα η οποία παίζει πολύ επιθετικά. Η πρώτη μας σκέψη ήταν ο «άσος» αλλά περιμένουμε πολύ «σφιχτό» ματς και θα ποντάρουμε ότι θα σημειωθεί μάξιμουμ ένα γκολ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Κάζα Πία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Εστρέλα Αμαδόρα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  9 Κάζα Πία 31 35 9 8 14 33:44
  15 Εστρέλα Αμαδόρα 30 29 6 11 13 32:46
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Nebula, με το υψηλότερο yield +9.39% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες