3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιράν - Κατάρ

Προϊστορία

7/2/2024 ΙράνΚατάρ 2 - 3
17/10/2023 ΚατάρΙράν 0 - 4
31/12/2018 ΚατάρΙράν 1 - 2
23/3/2017 ΚατάρΙράν 0 - 1
1/9/2016 ΙράνΚατάρ 2 - 0
15/1/2015 ΚατάρΙράν 0 - 1
4/6/2013 ΚατάρΙράν 0 - 1
12/6/2012 ΙράνΚατάρ 0 - 0
29/2/2012 ΙράνΚατάρ 2 - 2
6/9/2011 ΚατάρΙράν 1 - 1
28/12/2010 ΚατάρΙράν 0 - 0
28/12/2009 ΚατάρΙράν 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 817,815 85.4%
X
€ 58,184 6.1%
2
€ 81,812 8.5%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

128 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Al Thumama Stadium
  • Χωρητικότητα: 44400
  • Θεατές: 40342
Ιστορική σύγκρουση με φόντο την κούπα

Ιστορική σύγκρουση με φόντο την κούπα

Το Ιράν αντιμετωπίζει το Κατάρ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ασίας.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ασίας. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί έπειτα η διαδικασία των πέναλτι. Όποια προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό την Ιορδανία.

Έκανε την υπέρβαση και προκρίθηκε στα ημιτελικά «λυγίζοντας» με 2-1 την Ιαπωνία σε μία ιστορική στιγμή η οποία ήρθε με ανατροπή. Οι Ιρανοί ξεκίνησαν νωθρά και είχαν προβλήματα στην κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας «πληρώνοντάς» τελικά στο 28' όταν η εστία τους παραβιάστηκε, ενώ σε όλο το πρώτο ημίχρονο συνολικά έμοιαζαν... χαμένοι και αγχωμένοι. Στη επανάληψη όμως μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με το μαχαίρι στα... δόντια και μετά από δέκα λεπτά συνεχούς πίεσης έφτασαν στην ισοφάριση με τον Μοχέμπι στο 55'. Το παιχνίδι κύλησε ισορροπημένα έως το φινάλε με τους Ιάπωνες να ελέγχουν τον ρυθμό, ωστόσο ενώ όλα έδειχναν παράταση ο Καναανιζαντεγκάν κέρδισε πέναλτι στο 90'+6' το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάχανμπανκς χαρίζοντας τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του.

Τα «λιοντάρια της Περσίας» επέστρεψαν έτσι στα ημιτελικά και ονειρεύονται την πρώτη τους συμμετοχή σε τελικό και κατάκτηση του τροπαίου ταυτόχρονα, μετά το μακρινό 1976! Η συνολική τους εικόνα πείθει πως μπορούν μετά από έξι αποτυχημένες προσπάθειες σε ημιτελικούς να τα καταφέρουν επιτέλους, αφού μέσα σε όλα μετρούν πλέον 18 ματς αήττητοι (φιλικά κι επίσημα) με ρεκόρ 15-3-0.

«Για κάποιους παίκτες μου είναι η τελευταία ευκαιρία να γράψουν ιστορία με τη φανέλα της εθνικής. Το πιστεύω και βλέπω πως το πιστεύουν όλοι πως ήρθε η σειρά μας ξανά μετά από σχεδόν μισό αιώνα» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αμίρ Γκαλενόι.

Αγωνιστικά νέα: Εξέτισε κι επιστρέφει ο ηγέτης της επιθετικής γραμμής Ταρεμί. Νοκ άουτ για το υπόλοιπο της διοργάνωσης οι αμυντικοί Μοχαράμι και Χοσεϊνί.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Α. Μπεϊρανβάντ (Περσέπολις), Π. Νιαζμάντ (Σεπαχάν), Χ. Χοσεΐνι (Εστεγκλάλ).

Αμυντικοί: Σ. Μοχαράμι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ε. Χατζισαφί (ΑΕΚ), Σ. Καλιζαντέχ (Τράκτορ), Μ. Μοχαμάντι (ΑΕΚ), Χ. Κανανιζαντεγκάν (Περσέπολις), Μ. Χοσεΐνι (Καϊσέρισπορ), Ρ. Ρεζαεϊάν (Σεπαχάν), Α. Γιουσέφι (Σεπαχάν), Σ. Φαλάχ (Γκολ Γκοχάρ).

Μέσοι: Σ. Εζατολάχι (Βέιλε), Α. Τζαχανμπάκς (Φέγενορντ), Ο. Εμπραχίμι (Αλ Σαμάλ), Σ. Γκόντος (Μπρέντφορντ), Ρ. Τσεζμί (Εστεγκλάλ), Μ. Τοράμπι (Περσέπολις), Α. Γκολιζαντέχ (Λεχ Πόζναν), Μ. Μοχέμπι (Ροστόφ).

Επιθετικοί: Μ. Ταρεμί (Πόρτο), Κ. Ανσαριφάρντ (Ομόνοια), Ρ. Ασάντι (Σεπαχάν), Μ. Γκαγιέντι (Ιτιχάντ Κάλμπα), Σ. Αζμούν (Ρόμα), Σ. Μογκανλού (Σεπαχάν).Οι οικοδεσπότες βρήκαν τρόπο και πήραν την πρόκριση επί Ουζμπεκιστάν μετά από ένα δραματικό ματς, που ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1 μετά την κανονική διάρκεια και την παράταση και κρ΄θηικε τελικά στα πέναλτι. Οι Καταριανοί προηγήθηκαν στο 27' με τον Αλ Χάιντος, μετά από λάθος του αντίπαλου κίπερ, αλλά στο 59' η άμυνά τους αδράνησε και δέχθηκαν την ισοφάριση. Το Κατάρ πήρε εκ νέου την πρωτοβουλία αλλά δεν δημιούργησε κάποια μεγάλη ευκαιρία παρά την πίεση που άσκησε στην υπόλοιποι διάρκεια και στο εξτρά μισάωρο και το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι οι Αλμόεζ Αλί και Αλί Αλμάχντι αστόχησαν στις εκτελέσεις τους, όμως ο γκολκίπερ Μπαρσάμ απέκρουσε τρεις εκτελέσεις των Ουζμπέκων και έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά με σκορ 3-2.

Το Κατάρ μετά τον περίπατο στον όμιλο «ζορίστηκε» πάντως στα νοκ άουτ, αφού χρειάστηκε να πετύχει ανατροπή επί της Παλαιστίνης (2-1) και έφτασε μέχρι τα πέναλτι για να προκριθεί επί του Ουζμπεκιστάν. Παρ' όλα αυτά βρήκε τρόπο να φτάσει ως εδώ και να διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση στον τελικό, έχοντας ως στόχο τη δεύτερη σερί κατάκτηση του τροπάιου μετά από εκείνη του 2019 και τη μονιμοποίησή του ανάμεσα στις υπολογίσιμες δυνάμεις του ασιατικού ποδοσφαίρου.

«Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία και την αξία του να βρεθούμε σε έναν δεύτερο σερί τελικό Κυπέλλου Ασίας. Οι Ιρανοί "διψούν" για μία επιτυχία, αλλά εμείς δεν έχουμε χορτάσει ακόμα» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάρκεθ που αντικατέστησε τον Κάρλος Κεϊρόζ λίγο πριν ξεκινήσει η διοργάνωση.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίας ο αμυντικός Χομάμ, ενώ τιμωρημένοι είναι ο μπακ Κορέια και ο επιθετικός Μουνίρ Μαζέντ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μ. Μπαρσάμ (Αλ Σαντ), Σ. Αλ Σιμπ (Αλ Σαντ), Σ. Ζακάρια (Αλ Ντουχαΐλ)

Αμυντικοί: Μ. Κουκί (Αλ Σαντ), Ρ. Ρο (Αλ Σαντ), Τ. Σαλμάν (Αλ Σαντ), Μ. Αλ Ραουί (Αλ Ραγιάν), Α. Αλί Μουχτάρ (Αλ Ουάκρα), Χ. Αχμέντ (Αλ Γκαράφα), Σ. Αλ-Μπρακέ (Αλ Ντουχαΐλ), Λ. Μέντες (Αλ Ουάκρα)

Μέσοι: Χ. Αλ Χάιντος (Αλ Σαντ), Α. Χατέμ (Αλ Ραγιάν), Α. Ασανταλά (Αλ Σαντ), Μ. Ουάντ (Αλ Σαντ), Α. Φατεχί (Αλ Αραμπί), Μ. Μεσχάλ (Αλ Σαντ), Γ. Γκαμπέρ (Αλ Αραμπί), Κ. Μοχάμεντ (Αλ Ντουχαΐλ)

Επιθετικοί: Α. Αλί (Αλ Ντουχαΐλ), Α. Αφίφ (Αλ Σαντ), Ι. Μοχάμαντ (Αλ Ντουχαΐλ), Α. Αλαελντίν (Αλ Γκαράφα), Γ. Αμπντουρισάγκ (Αλ Σαντ), Κ. Μουνίρ (Αλ Ουάκρα), Α. Αλ Γκανεχί (Αλ Γκαράφα).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ματς, όχι μόνο γιατί είναι ένας ημιτελικός, αλλά διότι το Κατάρ καλείται να αποδείξει πως δεν η κατάκτηση του τροπαίου το 2019 δεν ήταν απλά μία παρένθεση στη μακρά ποδοσφαιρική του ανυποληψία, ενώ το Ιράν θέλει επιτέλους να φτάσει ως το τέλος για πρώτη φορά μετά το 1976. Αμφότερες οι ομάδες έχουν δείξει χαρακτήρα μέχρι τώρα προσπερνώντας όλα τα εμπόδια και αναμένεται ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, στο οποίο θεωρώ πως δεν θα λείψουν τα γκολ, αφού οι επιθετικές τους γραμμές λειτουργούν άψογα μέχρι στιγμής, βρίσκοντας δίχτυα σε όλα τα ματς με τους Ταρεμί, από πλευράς Ιράν και Αφίφι από το Κατάρ να «πυροβολούν». Δεν θα «μπλέξουμε» λοιπόν με σημεία και θα πάμε με το υψηλότατο αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Κατάρ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.07 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ιράν νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ιράν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.40 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κατάρ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Κύπελλο Ασίας.
    Σημείο: 2 με απόδοση 5.25 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο jorge, με το υψηλότερο yield +28.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Ασίας] έπαιξε: Over
  • » Ο imixrona, με το υψηλότερο yield +2.01% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες