11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ίντερ - Μπάγερ Λεβερκούζεν

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 2,390,809 77.3%
X
€ 348,275 11.3%
2
€ 355,364 11.5%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

396 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Merkur Spiel-Arena
  • Χωρητικότητα: 54600
Πιο πειστικοί οι «νερατζούρι»

Πιο πειστικοί οι «νερατζούρι»

Η Ίντερ θα κοντραριστεί με τη Λεβερκούζεν -σε ουδέτερο έδαφος- στο γήπεδο της Φορτούνα Ντίσελντορφ, σε μονό αγώνα για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Οι τυπικά γηπεδούχοι απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο τη Χετάφε, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι τη Ρέιντζερς.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Όποια προκριθεί θα παίξει στα ημιτελικά με το νικητή του ζευγαριού της Σαχτάρ με τη Βασιλεία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΙΝΤΕΡ

Την περασμένη Τετάρτη αντιμετώπισε σε μονή αναμέτρηση στον Γκελσενκίρχεν την Χετάφε, για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Έκανε το καθήκον της και προκρίθηκε με το «καθαρό» 2-0, χωρίς όμως να ενθουσιάσει με την απόδοσή της. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν εξαιρετικά νωθρή και κινδύνευσε σοβαρά σε δύο περιπτώσεις. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 33’ με μία υπέροχη σεντερφορίσια κίνηση του Λουκάκου και δυνατό διαγώνιο σουτ. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και οι φάσεις δεν ήταν πολλές. Στο 75’ είδε τους αντιπάλους της να κερδίζουν πέναλτι μετά από χρήση του VAR, λόγω χεριού του Γοδίν μέσα στη μεγάλη περιοχή. Στάθηκε όμως τυχερή καθώς ο Μολίνα έστειλε την μπάλα άουτ, βλέποντας τον Χαντάνοβιτς να πέφτει στη σωστή γωνία. Στο 80’ μπήκε στο γήπεδο ο Έρικσεν και τρία λεπτά αργότερα, ο Δανός χαφ των «νερατζούρι», εκμεταλλεύτηκε κακό διώξιμο της αντίπαλης άμυνας και διαμόρφωσε το 2-0. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε και πήρε την πρόκριση.

Ο στόχος του κλαμπ είναι να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ ούτως ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τη 2η θέση στη Σέριε Α και τον αποκλεισμό στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα το μέλλον του Κόντε στον πάγκο κρίνεται αβέβαιο με βάση τις φήμες που κυκλοφορούν. Και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει πάντως για το Γιουρόπα Λιγκ, η Ίντερ ήταν αποτελεσματική κι έχει νικήσει σε όλα. Μάλιστα και στα τρία ματς πέτυχε δύο γκολ. Τα δύο από αυτά ήταν No Goal και Under.

Ο κόουτς της ομάδας Αντόνιο Κόντε υποστήριξε: «Η Λεβερκούζεν είναι διαφορετική ομάδα από τη Χετάφε. Θα πρέπει να βρούμε τα μειονεκτήματά τους και να χτυπήσουμε σε αυτά. Η επιθετική μας γραμμή έχει χημεία και είμαι πολύ χαρούμενος για τον Λουκάκου και όχι μόνο αυτόν. Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διαδρομής. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα κι αν φτάσουμε μέχρι τον τελικό θα είναι ωραίο. Ωστόσο αν έχουμε κάνει τα πάντα και να χάσουμε, θα είναι κάτι που θα μπορούμε να το αποδεχτούμε».

Αγωνιστικά Νέα: Ένα και μοναδικό πρόβλημα αφορά τον τραυματία μέσο Βεσίνο (20/2). Όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι.



ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Έπρεπε απλά να προφυλάξει το υπέρ της 3-1 από τον πρώτο αγώνα στο «Άιμπροξ» κόντρα στη Ρέιντζερς και το έκανε με ιδιαίτερη άνεση, φτάνοντας και σε δεύτερη νίκη κόντρα στους Σκωτσέζους, αυτήν την φορά με το «φτωχό» αλλά αρκετό 1-0 και παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Ήταν ανώτερη και στα ενενήντα λεπτά της αναμέτρησης και θα μπορούσε να έχει φτάσει σε πολύ πιο άνετο σκορ. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν απειλήθηκε ούτε μία φορά, ενώ δημιούργησε τέσσερις σπουδαίες φάσεις. Η κορυφαία όλων στο 17’, όταν ο Χάβερτζ εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» ο οποίος σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό της συνάντησης, ο Αρανγκίθ έκανε υπέροχη πάσα στον Ντιαμπί κι αυτός με το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό του γκολ άνοιξε το σκορ. Έριξε τους ρυθμούς και διατήρησε άνετα το προβάδισμα, αφού κινδύνευσε μόνο μία φορά σε ολόκληρο το παιχνίδι, φτάνοντας στη νίκη.

Έχοντας πάρει την πρόκριση με εμφατικό τρόπο κόντρα στην Πόρτο κι απέναντι στη Ρέιντζερς δείχνει έτοιμη να φτάσει πολύ ψηλά κι αποτελεί επικίνδυνο αντίπαλο για την Ίντερ. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ νίκησε με το ίδιο σκορ (3-1), ωστόσο με τους «νερατζούρι» δεν θα έχει την ευκαιρία να παίξει δύο αγώνες και τα πάντα θα κριθούν σε μία νοκ άουτ αναμέτρηση. Τα τρία από τα τέσσερα ματς ήταν αμφίσκορα και Over, μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε ο τελευταίος αγώνας της.

«Η Ίντερ είναι μία από τις αγαπημένες ομάδες στο θεσμό. Είναι καλή ομάδα, δεν τερμάτισε τυχαία στη δεύτερη θέση της Σέριε Α, ενώ το απέδειξε και κόντρα στη Χετάφε. Θέλουμε πάντως να πάρουμε την πρόκριση και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτόν το στόχο. Όλα είναι πιθανά σ’ ένα νοκ άουτ παιχνίδι και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό» ήταν τα λόγια του Ολλανδού τεχνικού των «ασπριίνων», Πέτερ Μπος.

Αγωνιστικά Νέα: Μία νέα αλλά κομβική απουσία, καθώς συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός χαφ κι αρχηγός Αρανγκίθ (27/1) και δεν υπολογίζεται. Σημαντικές οι επιστροφές του μέσου Ντεμίρμπαϊ (17/0) αλλά και του πλάγιου μπακ Βάιζερ (13/0) οι οποίοι εξέτισαν. Παραμένουν στα «πιτς» ο μέσος Αμίρι (30/1) που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό και ο τραυματίας μεσοεπιθετικός Παουλίνιο (13/3).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ίντερ διαθέτει δεδομένα πιο ισχυρό σύνολο από τη Λεβερκούζεν η οποία πάντως είναι αρκετά επικίνδυνη εφόσον κάποιος την υποτιμήσει. Οι «νερατζούρι» μετά την αποτυχημένη τους σεζόν εντός συνόρων, είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσουν να «γλυκάνουν» λίγο τον κόσμο τους. Ο Αντόνιο Κόντε θέλει πάρα πολύ να οδηγήσει την ομάδα μέχρι την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ και το κίνητρο είναι τεράστιο. Θα εμπιστευτούμε την Ίντερ και θα ποντάρουμε στη νίκη της, σε αποδόσεις κοντά στο διπλασιασμό.

FACTS

  • Η ομάδα Ίντερ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.26 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ίντερ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.92 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ίντερ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.45 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ίντερ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.25 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Τελ. αγώνες
18/5/2024
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Άουγκσμπουργκ
12/5/2024
Μπόχουμ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
9/5/2024
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Ρόμα
2 - 2
5/5/2024
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Μπάγερ Λεβερκούζεν
1 - 5
2/5/2024
Ρόμα
Μπάγερ Λεβερκούζεν
0 - 2
27/4/2024
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Στουτγκάρδη
2 - 2
21/4/2024
Ντόρτμουντ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
1 - 1
18/4/2024
Γουέστ Χαμ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
1 - 1
14/4/2024
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Βέρντερ Βρέμης
5 - 0
11/4/2024
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Γουέστ Χαμ
2 - 0
Αναμετρήσεις Ομάδων
10/8/2020
Ίντερ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: 1
  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.35% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 0-1 Goal
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.17% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες