3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπασακσεχίρ - Λειψία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 57,764 4.4%
X
€ 53,646 4.1%
2
€ 1,196,813 91.5%
Over
€ 41,891 50.9%
Under
€ 40,406 49.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

187 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Basaksehir Fatih Terim Stadyumu
  • Χωρητικότητα: 17801
Πονηρή έξοδος για τους «κόκκινους ταύρους»

Πονηρή έξοδος για τους «κόκκινους ταύρους»

Η Μπασακσεχίρ υποδέχεται τη Λειψία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ογδόου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διασυρμό στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εκτός έδρας από την Παρί Σεν Ζερμέν.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδεψε στην Αγγλία ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γνώριζε εκ των προτέρων τη δυσκολία του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική και ηττήθηκε με το «βαρύ» αλλά δίκαιο 4-1. Δέχτηκε έντονη πίεση από τα πρώτα λεπτά και δεν κατάφερε να ανταποκριθεί. Στο 7’ έμεινε πίσω στο σκορ από «κεραυνό» του Μπρούνο Φερνάντες, ενώ δώδεκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος του γκολκίπερ της. Στο 35’ είδε τους γηπεδούχους να φτάνουν και σε τρίτο τέρμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ράσφορντ. Στην επανάληψη μπόρεσε να βελτιώσει την εικόνα της και να ανεβάσει την απόδοσή της. Μείωσε με ωραία εκτέλεση φάουλ του Τούρουτς στο 75’, ενώ είχε δοκάρι με τον Βίστσα. Τελικά στις καθυστερήσεις «πλήρωσε» την απροσεξία της και σε αντεπίθεση ο Τζέιμς διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Το Σάββατο (28/11) έπαιξε εντός έδρας με την Ντενίζλισπορ κι «αυτοκτόνησε», καθώς προηγήθηκε 3-0 αλλά αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3, δεχόμενη δύο τέρματα στις καθυστερήσεις.

Αυτή ήταν η τρίτη της ήττα σε τέσσερις αγώνες, στην παρθενική της συμμετοχή στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχει χάσει τις μαθηματικές της ελπίδες όχι μόνο για την 3η θέση που οδηγεί στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει συγκεντρώσει 3 βαθμούς και είναι τελευταία. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρωθήκαν Over κι αμφίσκορα.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Τουρκίας Οκάν Μπουρούκ τόνισε: «Έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι που θα κρίνει την πορεία μας, στην πρώτη συμμετοχή μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε πόσο καλή είναι η αντίπαλός μας. Εμπιστεύομαι όμως τους ποδοσφαιριστές μου. Έχουν δώσει τα πάντα για να νικήσουν στα τέσσερα πρώτα ματς. Θα δώσουμε τα πάντα, έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές κι αυτό το γνωρίζουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Έχει προσβληθεί από τον Covid-19 και θα λείψει ξανά ο μέσος Άλεκσιτς (7/1), ενώ είναι τραυματίας ως γνωστόν και ο αμυντικός ο Καϊσάρα (5/0). Νίκησε τον κορωνοϊό ο τερματοφύλακας Γκιουνόκ (7/0) και θα δώσει το «παρών». Εκτός για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς δεν είναι στη λίστα οι αμυντικοί Σερτέλ (1/0), Ταγκίρ (0/0), Ουτσάρ, αλλά και οι μέσοι Ντεμίρ (2/0), Φρέι (4/0).



ΛΕΙΨΙΑ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εκτός έδρας με την Παρί Σεν Ζερμέν, σ’ ένα παιχνίδι που έπαιζε για δύο αποτελέσματα, καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης θα αποκτούσε τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση. Δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε (1-0), χωρίς να είναι κατώτερη από την αντίπαλό της. Ξεκίνησε πολύ άσχημα το ματς κι από ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα του Σάμπιτζερ μέσα στην περιοχή, οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν έχασαν την ευκαιρία κι άνοιξαν το σκορ στο 11’ με τον Νεϊμάρ να εκτελεί εύστοχα από την άσπρη βούλα. Βγήκε μπροστά και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να φτάσει στην ισοφάριση. Είδε την περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ να «ταμπουρώνεται» προκειμένου να προστατέψει το υπέρ της αποτέλεσμα. Έπαιξε πολύ επιθετικά και πίεσε μέχρι τέλους, χωρίς να κατορθώσει να βρει το γκολ της ισοφάρισης και μοιραία έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο. Για την Μπουντεσλίγκα, νίκησε εντός έδρας την Αρμίνια Μπίλεφελντ με 2-1, χωρίς να εντυπωσιάσει και παρέμεινε στη 2η θέση.

Η Λειψία είναι μέχρι τώρα ομάδα έδρας στη φετινή διοργάνωση, καθώς έχει επικρατήσει σε δύο παιχνίδια που διεξήχθησαν επί γερμανικού εδάφους, ενώ έχασε χωρίς καν να σκοράρει τόσο στην Αγγλία από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και στη Γαλλία από την Παρί. Η συγκομιδή των 6 βαθμών τη φέρνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με την προηγούμενη αντίπαλό της. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

«Δεν θα προσεγγίσουμε αυτό το παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ διαφορετικά από τα υπόλοιπα. Βασικά, θέλουμε να νικάμε σε όλους τους αγώνες μας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχει το πρέπει σε κάθε ματς, ακριβώς επειδή είναι μικρός ο αριθμός των παιχνιδιών. Θα χρειαστεί να έχουμε κορυφαία απόδοση. Δείξαμε κόντρα στην Παρί ότι είμαστε ικανοί γι’ αυτό. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς εδώ στην Τουρκία» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Γιούλιαν Νάιγκελσμαν.

Αγωνιστικά Νέα: Τα γνωστά προβλήματα. Δεν είναι διαθέσιμοι ο τραυματίας στόπερ Κλόστερμαν (3/0), ο μπακ Χένρικς (7/0) και ο χαφ Λάιμερ (0/0). Στα «πιτς» και ο επιθετικός Χουάνγκ (5/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μπασακσεχίρ στην παρθενική της συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει πετύχει πολλά πράγματα. Ωστόσο έχει δείξει ότι στα παιχνίδια που δίνει στο γήπεδό της είναι ανταγωνιστική. Από την Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ θριάμβευσε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παράλληλα διαθέτει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για κάποια από τις τρεις πρώτες θέσεις κι αυτό είναι σημαντικό όσον αφορά το κίνητρο που θα έχει. Δεδομένα πιο ποιοτική η Λειψία, αλλά οι τιμές του διπλού μας ωθούν στο ρίσκο και στην κόντρα. Θα ποντάρουμε τη διπλή ευκαιρία του άσου ή της ισοπαλίας.

FACTS

  • Στους τελευταίους 7 αγώνες της ομάδας Μπασακσεχίρ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  2 Λειψία 6 12 4 0 2 11:12
  4 Μπασακσεχίρ 6 3 1 0 5 7:18
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
2/12/2020
Μπασακσεχίρ
Λειψία
3 - 4
20/10/2020
Λειψία
Μπασακσεχίρ
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο bobbysands, με το υψηλότερο yield +17.19% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες