Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ζιμπάμπουε - Γουινέα

Προϊστορία

18/1/2022 ΖιμπάμπουεΓουινέα 2 - 1
4/9/2016 ΓουινέαΖιμπάμπουε 1 - 0
6/9/2015 ΖιμπάμπουεΓουινέα 1 - 1
16/6/2013 ΓουινέαΖιμπάμπουε 2 - 0
3/6/2012 ΖιμπάμπουεΓουινέα 0 - 1
7/9/2008 ΖιμπάμπουεΓουινέα 0 - 0
1/6/2008 ΓουινέαΖιμπάμπουε 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 90,128 39.2%
X
€ 22,663 9.8%
2
€ 117,387 51.0%
Over
€ 19,640 26.7%
Under
€ 53,928 73.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

78 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

4

5

Σουτ εκτός εστίας

9

36%

Κατοχή μπάλας

64%

1

Οφσάιντ

4

1

Κόρνερ

8

16

Φάουλ

18

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Ahmadou Ahidjo
  • Χωρητικότητα: 52000
Αποκλείστηκε η Ζιμπάμπουε, κυνηγάει την πρωτιά η Γουινέα

Αποκλείστηκε η Ζιμπάμπουε, κυνηγάει την πρωτιά η Γουινέα

Η Γουινέα που βρίσκεται σχεδόν με τα δύο πόδια στους «16» της διοργάνωσης, αντιμετωπίζει την Ζιμπάμπουε, η οποία έχει αποκλειστεί στη συνέχεια και δεν έχει ελπίδες ούτε για την 3η θέση.

* Στη φάση των ομίλων προκρίνονται οι πρώτες 2 ομάδες της βαθμολογίας και οι 4 καλύτερες τρίτες

ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ

Αν και προηγήθηκε στο σκορ κόντρα στο Μαλάουι, γνώρισε την ήττα με 2-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ήταν η πιο απειλητική ομάδα στο πρώτο μέρος και πήρε το προβάδισμα στο 38’ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Γουάντι, όμως πλήρωσε τα τραγικά λάθη στην άμυνα της και δέχτηκε την ανατροπή (43’, 58’). Στα εναπομείναντα λεπτά δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην αντίπαλο της και γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα, που έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα πρόκρισης.

Στους παίκτες έριξε το φταίξιμο ο τεχνικός της Μαπέζα: «Είχαμε ένα καλό πλάνο παιχνιδιού αλλά οι παίκτες ποτέ δεν ακολούθησαν τις οδηγίες. Νιώθω απογοητευμένος αλλά πήραμε σημαντικά μαθήματα και είχαμε αρκετά θετικά και στα δύο παιχνίδια».

Χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές στον όμιλο, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε στο 90+7’ από την Σενεγάλη (1-0) και ως εκ τούτου δεν έχει μαθηματικές ελπίδες ούτε για την τρίτη θέση που ενδεχομένως οδηγούσε στα νοκ-άουτ.

Πηγαίνει βαθμολογικά αδιάφορη στο σημερινό, πάντως ο τεχνικός της Μαπέζα έθεσε ως στόχο τη νίκη: «Από τα δύο πρώτα παιχνίδια υπάρχουν αρκετά θετικά πράγματα που εάν τα λάβουμε υπόψη, υπάρχει η ευκαιρία να μαζέψουμε βαθμούς απέναντι στην Γουινέα. Προετοιμάζουμε τους παίκτες ψυχολογικά ώστε να ξεχάσουν τι συνέβη στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Στόχος είναι η νίκη», ανέφερε ο τεχνικός της, ο οποίος αγνοεί ακόμα τη νίκη μετά από επτά παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας.

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσαν κάρτες και θα λείψουν ο στόπερ Χαντέμπε (Χιούστον) και ο αμυντικός μέσος Ματζόνγκουε (Πλάτινουμ). Κατά τα άλλα δεν προέκυψαν προβλήματα σύμφωνα με τον Μαπέζα. Υπενθυμίζεται πως λείπουν από την αποστολή για το τουρνουά οι δύο βασικοί μέσοι Μουνέτσι (Ρέιμς) και Νακάμπα (Άστον Βίλα), οι αμυντικοί Νταρίκβα (Γουίγκαν και Γκάλογουέι (Πλίμουθ) και ο έμπειρος εξτρέμ Μπίλιατ (Κάιζερ Τσιφς), ο οποίος ένα μήνα πριν την έναρξη του τουρνουά γνωστοποίησε την απόφαση του να αποσυρθεί από την Εθνική.

Η αποστολή


Τερματοφύλακες: Σούμπα (Ενκάνα), Μαπίσα (Ζαμόρα), Μάρι (Πλάτινουμ)

Αμυντικοί: Μπασέρα (Σούπερσπορτ Γιουν.), Χαντέμπε (Χιούστον), Μουντίμου (Τορπέντο Κουσαίντι), Κάνγκουα (Αζάμ), Μουντούχουα (Χαϊλάντερς), Τακουάρα (Ενγκέζι Πλ.), Τσιμουέμουε (Ενκάνα), Ζεμούρα (Μπόρνμουθ), Μορούιρα (Πλάτινουμ)

Μέσοι: Μαχάτσι (Σούπερσπορτ Γιουν.), Καμουσόκο (Ζέσκο), Ματζόνγκουε (Πλάτινουμ), Τιγκέρε (Αζάμ), Γουάντι (JDR Σταρς), Μπένιου (Βέστρι)

Επιθετικοί: Μουσόνα (Αλ Τάι), Καντεγουέρε (Λυών), Ντούμπε (Αζάμ), Μόγιο (Χάμιλτον), Μούσκουε (Λούτον).ΓΟΥΙΝΕΑ

Απέσπασε ισοπαλία 0-0 στο ντέρμπι κορυφής με την Σενεγάλη και παραμένει ζωντανή για την πρωτιά. Καλά στημένη στο γήπεδο, υποχρέωσε την αντίπαλο της σε φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 31’ είχε σημαντική στιγμή για να προηγηθεί. Πιέστηκε αρκετά στην επανάληψη και χρειάστηκε μια μεγάλη επέμβαση του γκολκίπερ της στο 56’ όμως κράτησε το μηδέν ως το φινάλε.

Μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός της, Ντιαβαρά δήλωσε: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το παιχνίδι που έκαναν οι παίκτες μου. Είχαμε καλές στιγμές, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά μας έλειπε η ψυχραιμία μπροστά στην εστία τους. Τα τελειώματα ήταν το πρόβλημα για εμάς σήμερα, διαφορετικά είχαμε πολλές ευκαιρίες. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με στόχο να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος».

Μετά από δύο αγωνιστικές ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με την Σενεγάλη στους 4 βαθμούς, ενώ έναν βαθμό λιγότερο έχει το 3ο Μαλάουι. Στα αξιοσημείωτα πως δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στη διοργάνωση. Ουσιαστικά θέλει ένα βαθμό για να «κλειδώσει» την πρόκριση στους «16», αν και μπορεί να τερματίσει στην πρώτη δυάδα ακόμα και με ήττα (αν δεν κερδίσει το Μαλάουι στο άλλο ματς ή αν κερδίσει και η ήττα της Σενεγάλης είναι με περισσότερα γκολ από τη δική της). Με νίκη θα βγει σίγουρα πρώτη εάν χάσει βαθμούς η Σενεγάλη, αν κερδίσουν και οι δύο τότε η πρωτιά θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων (+1 και οι δύο).

«Το γκρουπ είναι ενωμένο, συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Επαναλαμβάνω ότι βρισκόμαστε σε περίοδο ανασυγκρότησης», δήλωσε εν όψει του σημερινού ο Ντιαβαρά, θέτοντας ως στόχο τη νίκη.

Αγωνιστικά Νέα: Ανακοίνωσε δύο κρούσματα κορωνοϊού, το ένα σε παίκτη, με τον φορ Γκιλαβογκί (Παρί) να είναι σε καραντίνα. Δεν έπαιξε στο προηγούμενο λόγω του τραυματισμού του στην πρεμιέρα ο επιθετικός χαφ Αγκιμπού (Ολυμπιακός), μένει να φανεί αν θα βρεθεί στην αποστολή για το σημερινό.

Η αποστολή


Τερματοφύλακες: Αλί Κεϊτά (Έστερσουντ), Μ. Καμαρά (Ορόγια), Ι. Κονέ (Χιμπέρνιανς)

Αμυντικοί: Ι. Σιλά (Τουλούζ), Α. Σισέ (Κοτσαέλισπορ), Ι. Κοντέ (Νιόρ), Μοχ. Αλί Καμαρά (Γιούνγκ Μπόις), Ντίρεσταμ (Σάρπσμποργκ), Ο. Καντέ (Παρί), Σοβ (Σεντ Ειτέν), Π. Κονατέ (Μπότεφ Πλόβντιβ), Σίμπι (Γουακρίγια), Φ. Καμαρά (Ορόγια)

Μέσοι: Ι. Κοντέ (Μπνέι Σαχνίν), Ν. Κεϊτά (Λίβερπουλ), Α. Ντιαβαρά (Ρόμα), Μ. Σιλά (Ορόγια), Μ. Κανέ (Νεφτσί), Ι. Σισέ (Σεράινγκ), Αγκιμπού (Ολυμπιακός), Μ. Κονατέ (Σιντ Τρούιντεν), Μορίμπα (Λειψία)

Επιθετικοί: Σουμάχ (Κουβέιτ ΣΚ), Χ. Καντέ (Καϊράτ), Κάμπα (Λέουβεν), Μπάγιο (Κλερμόν), Γκιλαβογκί (Παρί), Ντιαλό (Γκρενόμπλ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Ζιμπάμπουε έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια, ενώ η Γουινέα θέλει νίκη -κι αν είναι δυνατόν με πολλά γκολ- στη μάχη που δίνει για την πρωτιά στον όμιλο. Σαφώς πιο ποιοτική από τη Ζιμπάμπουε η ομάδα του Ντιαβαρά, μάλιστα η αντίπαλος της δεν πηγαίνει με καλό κλίμα στο σημερινό, με τον τεχνικό της Μαπέζα να κατηγορεί τους παίκτες μετά την ήττα από το Μαλάουι. Δύσκολα θα βρίσκονταν πιο πάνω το «διπλό», για όσους αρέσκονται σε αυτές τις αποδόσεις.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ζιμπάμπουε, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.52 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 2ος όμιλος
  2 Γουινέα 3 4 1 1 1 2:2
  4 Ζιμπάμπουε 3 3 1 0 2 3:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ARXHGOS με το υψηλότερο yield +0.73% έπαιξε: Over
  • » Ο nikmar, με το υψηλότερο yield +15.87% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: 2
  • » Ο ARXHGOS, με το υψηλότερο yield +3.80% στο σημείο Over έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες