6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εστορίλ - Εστρέλα Αμαδόρα

Προϊστορία

4/2/2024 ΕστορίλΕστρέλα Αμαδόρα 1 - 0
25/8/2023 Εστρέλα ΑμαδόραΕστορίλ 2 - 1

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

63 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

6

4

Σουτ εκτός εστίας

3

60%

Κατοχή μπάλας

40%

1

Οφσάιντ

6

6

Αποκρούσεις

4

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

1

16

Σέντρες

6

4

Αλλαγές

5

16

Φάουλ

10

0

Ασίστ

0

1

Αντεπιθέσεις

0

24

Πλάγια Άουτ

22

16

Εκτελέσεις Φάουλ

17

7

Ελεύθερα Λακτίσματα

6

10

Προσπάθειες Για Γκολ

11

1

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Sergio Vieira

20  Rodrigo Pinho Tavares Ronaldo Αλλαγή 54'

8 Leo Jaba

22  Leo Cordeiro Sa Pedro Αλλαγή 78'

6  Aloisio Bucca Leonel Αλλαγή 78'

29  Kikas Nanu Αλλαγή 55'

75 Nilton Varela

27 Hevertton Santos

28 Ruben Lima

5 Pedro Mendes

2  Johnstone Omurwa Silva Andre Αλλαγή 66'

30 Bruno Brigido

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Antonio Coimbra da Mota
  • Χωρητικότητα: 5100
  • Θεατές: 3486
Θα κριθεί στις λεπτομέρειες

Θα κριθεί στις λεπτομέρειες

Η Εστορίλ θα κοντραριστεί με την Εστρέλα Αμαδόρα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Ρίο Άβε, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός έδρας από την Μπενφίκα.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την ανάγκασε μεσοβδόμαδα να ταξιδέψει στη Βίλα ντο Κόντε ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Ρίο Άβε. Απέδειξε ότι δεν τα παρατάει ποτέ κι απέσπασε ισοπαλία 1-1. Παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο λόγω έντονης βροχής που είχε προηγηθεί, ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Απείλησε τέσσερις φορές στο πρώτο μέρος και κινδύνευσε σοβαρά μόνο σε μία περίπτωση. Από το... πουθενά στο 56’ είδε τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα. Ο γκολκίπερ Μαρσέλο Κάρνε έκανε γκάφα μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Μπόατενγκ δεν συγχώρησε ανοίγοντας το σκορ. Άργησε να αντιδράσει αλλά το έκανε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Πρώτα απείλησε στο 81’ και στο 85’ ο Ταβάρες ισοφάρισε. Έψαξε και την ανατροπή όμως έχασε μία μεγάλη ευκαιρία και το 1-1 δεν παρέμεινε.

Με αυτόν τον τρόπο η Εστορίλ έδειξε να αφήνει πίσω της τη χαμένη ιστορική ευκαιρία στον τελικό του Λιγκ Καπ όπου ηττήθηκε στα πέναλτι από την Μπράγκα, όμως δεν μπόρεσε και να χαμογελάσει και συμπλήρωσε ένα καρέ αναμετρήσεων δίχως «τρίποντο», έχοντας υποστεί τρεις ήττες στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Τα «καναρίνια» έχουν συγκεντρώσει 18 βαθμούς και βρίσκονται στα χαμηλά «στρώματα» του βαθμολογικού πίνακα, υστερώντας στην ισοβαθμία με την προσεχή τους αντίπαλο Εστρέλα Αμαδόρα. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς τους στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

Ο τεχνικός του συλλόγου Βάσκο Σεάμπρα υποστήριξε: «Το ρίσκο που πήραμε στο τέλος του αγώνα με τη Ρίο Άβε ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει και είναι αλήθεια ότι δικαιωθήκαμε για τις κινήσεις μας. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε ακόμα και να έχουμε κερδίσει αλλά είναι σημαντικό να μην χάνεις όταν δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα πολύ σημαντικό ματς με την Εστρέλα και πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο εξτρέμ Γκόμες (18/4). Μόνιμα εκτός ο αμυντικός Καμπάκο (6/0). Λογικά προλαβαίνει ο μέσος Χόλσγκροουβ (15/2).

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία μεγάλη υπέρβαση την περασμένη Δευτέρα, καθώς κλήθηκε να μετρήσει τις δυνάμεις της εντός έδρας με την πρωταθλήτρια και πανίσχυρη Μπενφίκα. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε αλλά δεν απέφυγε τη «βαριά» ήττα (1-4). Για σχεδόν ένα ημίχρονο ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο χορτάρι κι εντυπωσίασε. Ανησύχησε μόνο μία φορά και στο 28’ άνοιξε το σκορ με διπλή προσπάθεια του άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά. Στο 40’ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Εντό και τελικά το «πλήρωσε» λίγο αργότερα. Στο 44’ ο Καμπράλ με ανάποδο «ψαλίδι» και δύο λεπτά μετά ο Ράφα Σίλβα «έγραψαν» από το... πουθενά το 1-2. Στην επανάληψη δεν είχε κουράγιο να αντιδράσει και παραδόθηκε. Στο 52’ ο Οταμέντι πήρε το «ριμπάουντ» από δοκάρι του Καμπράλ και πέτυχε το 1-3 και στις καθυστερήσεις ο Μάρκος Λεονάρντο διαμόρφωσε το τελικό 1-4, ενώ τελείωσε τον αγώνα με δέκα λόγω αποβολής του Εντό στο 71’.

Η Εστρέλα Αμαδόρα δέχτηκε δεύτερη διαδοχική «σφαλιάρα» και μάλιστα στα δύο τελευταία παιχνίδια της έχει δει την εστία της να παραβιάζεται επτά φορές, αντιμετωπίζοντας αμυντικά προβλήματα. Παράλληλα συμπλήρωσε μισή ντουζίνα αναμετρήσεων χωρίς «τρίποντο». Η συγκομιδή των 18 πόντων φέρνει τους «τρικολόρ» στα πολύ χαμηλά «πατώματα» της κατάταξης και δεν χωράει αμφιβολία ότι ανήκουν στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς των νεοφώτιστων ήταν αμφίσκορα.

«Είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και δεν χωράει αμφιβολία γι’ αυτό. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας και πιστεύω ότι έρχονται καλύτερες ημέρες. Ελπίζουμε ότι θα σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Με την Μπενφίκα παίξαμε καλά, ηττηθήκαμε δίκαια αλλά ήταν πολύ “βαρύ” το σκορ για την προσπάθειά μας» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Σέρτζιο Βιέιρα.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και είναι τιμωρημένος ο εξτρέμ Εντό (10/1). Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο δεξιός μπακ Έβερτον Σάντος (15/0). Θα λείψουν ξανά ο τερματοφύλακας Φιλίπε (-), οι αμυντικοί Λόπες (9/0) και Φιλίπε (14/1). Διεθνείς με την Εθνική Αγκόλας ο βασικός στόπερ Γκασπάρ (14/1) και ο αμυντικός χαφ Κελιάνο (9/0) που συμμετείχαν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής κι από το επόμενο θα είναι παρόντες.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δύο ομάδες παρόμοιας δυναμικής και με κοινό στόχο τη σωτηρία θα συναντηθούν σε αυτόν τον αγώνα ο οποίος είναι ιδιαίτερης σημασίας. Η Εστορίλ καλείται να ξεπεράσει οριστικά το σοκ του χαμένου τελικού του Λιγκ Καπ στα πέναλτι και να τα... βάλει και με την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων. Από την άλλη η Εστρέλα Αμαδόρα είναι υποχρεωμένη να ψάξει θετικό αποτέλεσμα, έχοντας καιρό να χαμογελάσει. Το στιλ των γηπεδούχων μας... οδηγεί στο Over και θα το προτιμήσουμε θεωρώντας ότι έχει καλές πιθανότητες για να επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Εστορίλ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Εστρέλα Αμαδόρα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.28 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Εστρέλα Αμαδόρα έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 3.35 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Εστορίλ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.80 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  14 Εστορίλ 30 30 8 6 16 45:52
  15 Εστρέλα Αμαδόρα 30 29 6 11 13 32:46
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο StefG4 με το υψηλότερο yield +1.76% έπαιξε: X
  • » Ο kwvchris, με το υψηλότερο yield +25.88% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: 1X
  • » Ο StefG4, με το υψηλότερο yield +15.82% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες