10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ερυθρός Αστέρας - Μίλαν

18/2/2021 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 751
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1184 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μίλαν - Ερυθρός Αστέρας στις 25/2/2021

Προϊστορία

25/2/2021 ΜίλανΕρυθρός Αστέρας 1 - 1
18/2/2021 Ερυθρός ΑστέραςΜίλαν 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 83,047 13.5%
X
€ 80,968 13.2%
2
€ 451,338 73.3%
Over
€ 11,233 29.3%
Under
€ 27,162 70.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

226 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Rajko Mitic
  • Χωρητικότητα: 55538
Με το μυαλό και στο ντέρμπι κορυφής η Μίλαν

Με το μυαλό και στο ντέρμπι κορυφής η Μίλαν

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται στο Βελιγράδι την Μίλαν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «32» του Europa League. Ξεκίνησαν μετά την διακοπή στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, έπεσαν μετά από καιρό από την κορυφή οι φιλοξενούμενοι.

* Ο πρώτος αγώνας για τους «32» του Europa League, ακολουθεί ο επαναληπτικός σε μια εβδομάδα.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Παρουσίασε σοβαρό πρόσωπο στον όμιλο απέναντι σε Χόφενχαϊμ, Λίμπερετς και Γάνδη και είχε εξασφαλίσει πριν την τελευταία αγωνιστική την 2η θέση που την έφερε απέναντι στη Μίλαν.

Στο πρωτάθλημα μετά την διακοπή ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο πετυχαίνοντας δύο νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές. Την Κυριακή έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ραντνίτσκι και διατηρεί την διαφορά της από την 2η Παρτιζάν. Είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έψαξε το γκολ από την αρχή και τελικά το βρήκε μετά από στημένη φάση και κεφαλιά του Ίβανιτς στο 26’. Στην επανάληψη διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ της σκορ, είχε δοκάρι με τον Ίβανιτς και μέχρι το τέλος κράτησε απαραβίαστη την εστία της.

Μετράει 9 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στο +6 από την 2η Παρτιζάν, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο. Δίκαια είναι στον δρόμο για ένα ακόμη πρωτάθλημα, έχει την καλύτερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος και αποδεικνύει πως είναι η πιο σταθερή ομάδα στην χώρα.

«Ερχόμαστε σε αυτό το παιχνίδι μετά από συνεχόμενες νίκες σε κακούς αγωνιστικούς χώρους. Μπορώ να πω ότι είμαστε σε φόρμα αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω την ποιότητα της Μίλαν. Είμαι παιδί του Ερυθρού και είναι προνόμιο που τον προπονώ. Είμαι εδώ και θα δώσω τα πάντα όσο μείνω», τόνισε ο κόουτς Στάνκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής ο μέσος Νίκολιτς (19/3) και ο επίσης μέσος Κατάι (12/7).

ΜΙΛΑΝ

Στον όμιλο του Europa League γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα της φέτος και μάλιστα εντός έδρας από την Λιλ, αυτή όμως δεν ήταν ικανή να της στερήσει την πρώτη θέση όντας μάλιστα και το φαβορί.

Την Κυριακή ωστόσο παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην έδρα της Σπέτσια και γνώρισε αναπάντεχη ήττα με 2-0. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με την αντίπαλο της μάλιστα να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες. Μετά από ένα κακό ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, έμεινε πίσω στο σκορ στο 56’ και πριν προλάβει να αντιδράσει δέχτηκε και 2ο τέρμα από ένα εξαιρετικό σουτ του Μπαστόνι. Θα περίμενε κανείς να κλείσει την Σπέτσια στην άμυνα της, όμως δυσκολεύτηκε να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο επιθετικά και έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το γήπεδο.

Αυτή μπορούμε να πούμε πως ήταν η πρώτη φετινή ήττα που μπορεί να θεωρηθεί εκτός προγράμματος. Μάλιστα ήρθε στο χειρότερο δυνατό σημείο καθώς ακριβώς πριν το ντέρμπι με την Ίντερ έπεσε από την κορυφή. Στο -1 πλέον από την συμπολίτισσα της, προβλημάτισε ωστόσο με την εικόνα της και σίγουρα θα έχει και το μυαλό της στην Κυριακή. Θα δώσει βέβαια την δέουσα σημασία στο Europa League, δεν πρόκειται να αφήσει την διοργάνωση σε 2η μοίρα.

«Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην Ευρώπη, καθώς θέλουμε να εντυπωσιάσουμε και εδώ. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με ενθουσιασμό και θέληση για πρόκριση, την ίδια με αυτήν που είχαμε απέναντι στην Ρίο Άβε. Αυτό έχει σημαδέψει την αρχή της μία σημαντικής σεζόν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι», τόνισε ο κόουτς Πιόλι.

Αγωνιστικά Νέα: Επέστρεψε στην αποστολή ο στόπερ Κιάερ (14/0) όχι όμως ο μεσοεπιθετικός Ντίαζ (15/1). Δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα ο φορ Χάουγκε (14/1).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Ερυθρός Αστέρας προελαύνει στο πρωτάθλημα αλλά η Μίλαν είναι ένα επίπεδο πάνω. Σε ένα γεμάτο Μαρακανά ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, πλέον οι φιλοξενούμενοι είναι μεγάλο φαβορί. Μπορεί να έχουν το μυαλό τους και στο ντέρμπι κορυφής με την Ίντερ, αλλά θέλουν από τώρα να πάρουν σκορ πρόκρισης. Σε καλές τιμές το διπλό.

FACTS

  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας νίκησε στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.55 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μίλαν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.62 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μίλαν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.02 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο New_blackjack12, με το υψηλότερο yield +7.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες