7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Έμεν - Ντεν Χάαγκ

12/12/2020 19:45
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1247 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ντεν Χάαγκ - Έμεν στις 26/1/2024

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 6' Besuijen Vicente
  2. 42' De Boer Kees

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 55' De Leeuw Michael
  2. 72' Araujo Miguel

      Προϊστορία

      26/1/2024 Ντεν ΧάαγκΈμεν 3 - 0
      20/10/2023 ΈμενΝτεν Χάαγκ 2 - 3
      6/5/2022 ΈμενΝτεν Χάαγκ 3 - 0
      20/8/2021 Ντεν ΧάαγκΈμεν 1 - 2
      23/1/2021 Ντεν ΧάαγκΈμεν 0 - 0
      12/12/2020 ΈμενΝτεν Χάαγκ 1 - 1
      27/9/2019 ΈμενΝτεν Χάαγκ 3 - 0
      10/2/2019 ΈμενΝτεν Χάαγκ 3 - 2
      12/8/2018 Ντεν ΧάαγκΈμεν 1 - 2
      28/7/2010 ΈμενΝτεν Χάαγκ 2 - 4
      16/3/2008 ΈμενΝτεν Χάαγκ 1 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 32,521 72.4%
      X
      € 7,046 15.7%
      2
      € 5,370 12.0%
      Over
      € 4,785 73.8%
      Under
      € 1,698 26.2%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      47 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Πιθανή διακοπή ή μεγάλη καθυστέρηση
      • Χωρητικότητα: 8600
      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: De Oude Meerdijk
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      «Φωτιά» στο ντέρμπι ουραγών 

      «Φωτιά» στο ντέρμπι ουραγών 

      Η Έμεν φιλοξενεί την Ντεν Χάαγκ για την 12η αγωνιστική της Ερεντιβίζιε. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Σπάρτα Ρότερνταμ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι στην έδρα της Ουτρέχτης.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΕΜΕΝ

      Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την ανάγκασε να ταξιδέψει στο Ρότερνταμ προκειμένου να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη φορμαρισμένη Σπάρτα. Πάλεψε γενναία όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει ακόμα μία ήττα, αυτήν την φορά με 2-1. Μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και δεν δέχτηκε γκολ αμέσως, αλλά τελικά αυτό συνέβη στο 22’ με κοντινό σουτ του Ντουάρτε ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας της σε μία ανύποπτη φάση και δεν συγχώρησε. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική για την αντίπαλη εστία. Επτά λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης όμως έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Αραούχο μετά από εκτέλεση κόρνερ. Δεν το χάρηκε ιδιαίτερα, καθώς στο 58’ ο Χαρούι με φοβερό σουτ την έριξε ξανά στο καναβάτσο. Είχε τον απόλυτο έλεγχο στη συνέχεια όμως εμφάνισε μεγάλη αδυναμία στη δημιουργία φάσεων και μοιραία ηττήθηκε χωρίς και να αγχώσει τους γηπεδούχους.

      Αυτή ήταν η έκτη διαδοχική ήττα για την Έμεν η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει το πρώτο και μεγαλύτερο φαβορί για τον υποβιβασμό. Αποτελεί το μοναδικό σύνολο που ακόμα δεν έχει «σπάσει το ρόδι» και δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη. Έχει συγκεντρώσει όλους κι όλους τρεις βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας πέντε πόντους από τη Βίλεμ η οποία είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Ντικ Λούκιεν -ο οποίος κινδυνεύει με απόλυση- υπογράμμισε: «Είναι κρίμα να έχουμε τόσο μεγάλη κατοχή της μπάλας και να μην δημιουργούμε τις απαιτούμενες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Θα μπορούσαμε να μην είχαμε χάσει από τη Σπάρτα Ρότερνταμ όμως αυτός ο αγώνας ανήκει στο παρελθόν. Συνεχίζουμε τη δουλειά και πιστεύω ότι θα ανταμειφθούμε».

      Αγωνιστικά Νέα: Θα απουσιάσουν οι πλάγιοι οπισθοφύλακες Γκρανέτσκι (1/0) και Πέιν (2/0), αλλά και οι μέσοι Ντε Φος (4/1) και Κάρτι (2/0).



      ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

      Θα δώσει το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι της, μια και πριν από μερικές ημέρες επισκέφτηκε την πόλη Ουτρέχτη ούτως ώστε να αντιμετωπίσει την τοπική και ομώνυμη ομάδα. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, φεύγοντας με την ισοπαλία (1-1). Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν φανερό ότι προσπάθησε να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να βρουν ρυθμό. Μάλιστα λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει αλλά δεν σκόραρε στις δύο καλές στιγμές της στο ξεκίνημα. Κινδύνευσε πραγματικά μόνο σε δύο περιπτώσεις. Με την έναρξη της επανάληψης όμως και πιο συγκεκριμένα στο 48’, ο Χούγκμα βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και δεν αστόχησε. Δεν έχασε την ψυχραιμία της και προσπάθησε να επιτεθεί. Από το 66’ κι έπειτα έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Νταλμάου. Πίεσε χωρίς ευκαιρίες, όμως στο 85’ ο Κράμερ «πλήγωσε» την παλιά του ομάδα και με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

      Η Ντεν Χαάγκ έμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τις ήττες, καθώς είχε προηγηθεί εντός έδρας ισοπαλία με τη Χέρενφεν. Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να πάρει και ορισμένα «τρίποντα», αν θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Έχει συμπληρώσει επτά σερί αγώνες χωρίς να χαμογελάσει. Η συγκομιδή των 6 βαθμών τη φέρνει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τη Φορτούνα Σιτάρντ.

      «Η ισοπαλία σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Ουτρέχτης και ο βαθμός που πήραμε δεν ήταν άσχημος. Όμως ακόμα υπάρχει μεγάλη προσπάθεια που χρειάζεται να κάνουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας και να μην υποβιβαστούμε. Είναι κρίσιμος ο αγώνας με την Έμεν αλλά ακόμα είναι αρκετά νωρίς» σχολίασε ο προπονητής της ομάδας της Χάγης, Ρουντ Μπρόουντ.

      Αγωνιστικά Νέα: Τέσσερις «πονοκέφαλοι» για το τεχνικό επιτελείο. Απόντες ο σέντερ μπακ Πίνας (10/2), ο επίσης στόπερ Μπάιγεν (6/0) και ο πλάγιος μεσοεπιθετικός Φιλίπ (7/2). Στα «πιτς» και ο βασικός χαφ Έλμκις (9/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ως κοινό στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία και την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Έμεν παραμένει ακόμα το μοναδικό σύνολο που δεν έχει πανηγυρίσει ούτε μία νίκη και είναι ουραγός, ενώ η Ντεν Χάαγκ βρίσκεται μόλις μία θέση ψηλότερα, δίχως να έχει πετύχει κάτι ιδιαίτερο. Αμφότεροι οι αντίπαλοι παρουσιάζουν σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Δεν υπάρχει λογική στο φαβοριτισμό των γηπεδούχων, όμως δεν μας πείθουν και οι φιλοξενούμενοι. Θα στραφούμε στο Over που δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί.

      FACTS

      • Η ομάδα Έμεν δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2
      • Η ομάδα Ντεν Χάαγκ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X
      • Η ομάδα Έμεν έχασε στους τελευταίους 6 αγώνες στη διοργάνωση Ερεντιβίζιε.
        Σημείο: 2
      • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Έμεν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ερεντιβίζιε).
        Σημείο: Over
      • Η ομάδα Έμεν έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Ερεντιβίζιε.
        Σημείο: Ημ.2

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες