2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελσίνκι - Αμπερντίν

Προϊστορία

30/11/2023 ΕλσίνκιΑμπερντίν 2 - 2
5/10/2023 ΑμπερντίνΕλσίνκι 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 50,966 73.5%
X
€ 10,990 15.9%
2
€ 7,355 10.6%
Over
€ 4,357 20.7%
Under
€ 16,684 79.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

143 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

6

4

Σουτ εκτός εστίας

2

57%

Κατοχή μπάλας

43%

2

Οφσάιντ

0

4

Αποκρούσεις

4

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

6

20

Φάουλ

16

16

Εκτελέσεις Φάουλ

22

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Πιθανή διακοπή ή μεγάλη καθυστέρηση
  • Γήπεδο: Bolt Arena
  • Χωρητικότητα: 10770
  • Θεατές: 9053
Αδιάφορο βαθμολογικά ματς σε πολικές συνθήκες

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς σε πολικές συνθήκες

Ελσίνκι και Αμπερντίν αναμετρούνται στην παγωμένη φινλανδική πρωτεύουσα σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι αφού αμφότερες έχουν αποκλειστεί.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένουν εκτός συνέχειας.

* Συνθετικός χλοοτάπητας. Ο υδράργυρος προβλέπεται να πέσει στους -17 βαθμούς Κελσίου λόγω του παράγοντα αέρα-ψύχους κατά τη διάρκεια του αγώνα

* Με 1500 οπαδούς η Αμπερντίν

Εμφανίστηκε ανταγωνιστική στο εντός με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 1-0 που έβαλε οριστικό τέλος στις όποιες πιθανότητες για την πρόκριση. Σε δεύτερο ρόλο στο πρώτο μέρος, βρέθηκε πίσω στο 31’ από σουτ που δεν πιανόταν αλλά έβγαλε αντίδραση στο ξεκίνημα της επανάληψης έχοντας χαμένο τετ-α-τετ για φέρει το σκορ στα ίσα. Έμεινε ως το τέλος στη διεκδίκηση του ματς αλλά δε βρήκε άλλη μεγάλη φάση.

Έμεινε μ’ έναν βαθμό στον όμιλο, αυτόν που απέσπασε με την Αμπερντίν στην Σκωτία και υποχώρησε στον πάτο της βαθμολογίας και στο -1 από τους Σκωτσέζους, που πήραν βαθμό στην Τούμπα. Το σημερινό είναι και μια άτυπη μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Υπενθυμίζεται πως δεν έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα το οποίο ολοκληρώθηκε στις 21 Οκτωβρίου με την ίδια να κατακτά τον τίτλο για 4η σερί χρονιά και έκτη την τελευταία επταετία. Έτσι βρίσκεται σε μια αμήχανη θέση όπου παίκτες και προπονητικό επιτελείο συνεχίζουν προπονήσεις χωρίς να μπορούν να πάνε διακοπές ως το φινάλε της φάσης των ομίλων παρότι η ομάδα έχει αποκλειστεί.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της Κορκεάκουνας, αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά και το γεγονός πως το σημερινό είναι το τελευταίο εντός έδρας για φέτος: «Έχουμε προσαρμοστεί καλά. Σίγουρα, υπήρχε μια γκρίνια γιατί δεν προπονούμαστε μέσα (σ.σ. η ομάδα διαθέτει κλειστό γήπεδο για προπονήσεις) όμως το παιχνίδι παίζεται έξω, και η καιρική πρόβλεψη της Πέμπτης δεν φαίνεται τρομερά ζεστή (γέλια). Τώρα έχουμε συνηθίσει τον καιρό και το γεγονός ότι η επιφάνεια του γηπέδου γλιστράει. Εκτός από το κανονικό μας πλεονέκτημα έδρας, μπορεί να μας δώσει ένα επιπλέον πλεονέκτημα καθώς η Αμπερντίν δεν προπονήθηκε εδώ πριν από το παιχνίδι. Όλοι θέλουν να παίξουν την Πέμπτη, οπότε φυσικά όλοι θέλουν να το δείξουν και στην προπόνηση. Η διάθεση είναι καλή. Έχουμε έντονη επιθυμία να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Νιώσαμε ότι μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει την Αμπερντίν. Για πολλούς από εμάς, αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό. Τόσο οι παίκτες όσο και εγώ έχουμε μια έντονη επιθυμία να πούμε ένα θριαμβευτικό αντίο. Περίπου το 1/3 της ομάδας θα αποχωρήσει επομένως όλοι είναι συγκεντρωμένοι για να πουν ένα ωραίο αντίο στους οπαδούς». Το σημερινό είναι το τελευταίο εντός έδρας και για τον ίδιο καθώς μετά τους ομίλους θα δώσει τη σκυτάλη στον 35χρονο Φεράν Σίμπιλα ο οποίος δουλεύει ως βοηθός προπονητή της Μάλμε.

Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός φορ/πρώτος σκόρερ Ραντούλοβιτς (24/18) έχασε το προηγούμενο αλλά είναι κανονικά διαθέσιμος στο σημερινό. Εκτός κάποιοι μακροχρόνιοι που δεν επηρεάζουν.Πέτυχε δύο γκολ σε μία επίθεση απέναντι στον ΠΑΟΚ και έφυγε με σπουδαίο βαθμό γοήτρου από την Τούμπα (2-2). Προηγήθηκε στο 14’ με τον Ντακ κόντρα στη ροή, ισοφαρίστηκε όμως στο 23’ και γλίτωσε δύο φορές από το δοκάρι ως το φινάλε του ημιχρόνου. Δέχτηκε την ανατροπή στο 67’ αλλά ισοφάρισε από το… πουθενά στο 70’ χάρη σε απευθείας χτύπημα φάουλ του ΜακΓκράθ. Έκτοτε αμύνθηκε αποτελεσματικά και κράτησε το βαθμό ως το τέλος.

Έφτασε τους δύο βαθμούς στον όμιλο, μετά από αυτόν στην έδρα της με την Ελσίνκι αλλά αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το σημερινό έχει άτυπη μάχη για το ποια ομάδα θα αποφύγει την τελευταία θέση.

Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, διασύρθηκε με 6-0 από την Σέλτικ εκτός έδρας αλλά την Κυριακή απέσπασε ισοπαλία 1-1 με την Ρέιντζερς, δεχόμενη μάλιστα την ισοφάριση στο 90+4’. Προηγήθηκε στο 11’ με τον Μιόφσκι, έκτοτε δέχτηκε σφυροκόπημα και τελικά «λύγισε» στο φινάλε από πέναλτι.

Στο 2-2-2 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία, έχει μόλις τρεις νίκες σε δώδεκα αγώνες (3-4-5) και βρίσκεται στην 10η θέση και στο -4 από την εξάδα αλλά με δύο ματς λιγότερα. Την Κυριακή παίζει στην έδρα της 5ης Χιμπέρνιαν.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της, Ρόμπσον δήλωσε: «Πείτε στους 1500 οπαδούς μας που έρχονται εδώ ότι είναι αδιάφορο ματς. Δεν είναι, παίζουμε για την Αμπερντίν. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα προσθέσουμε κάποιους βαθμούς στη βαθμολογία μας και θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση για τους οπαδούς που ξόδεψαν πολλά χρήματα για να έρθουν εδώ, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να προσπαθήσουμε και να κερδίσουμε. Η απογοήτευση για μένα είναι ότι για τα επίπεδα απόδοσης που είχαμε στην Ευρώπη, δεν νομίζω ότι αξίζουμε μόνο δύο βαθμούς. Οπότε ελπίζω να βγούμε την Πέμπτη, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε μερικούς βαθμούς. βγούμε αύριο. και έκανε καλή απόδοση και πήρε μερικούς βαθμούς». Ο ίδιος τόνισε πως η Ελσίνκι είναι καλή ομάδα ενώ σε ερώτηση για τις καιρικές συνθήκες, τόνισε ότι δεν θα είναι πολύ διαφορετικά απ’ ότι έχουν συνηθίσει με τον υδράργυρο στο Αμπερντίν να ήταν επίσης υπό του μηδενός.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα, με τον εξτρέμ Μόρις (4/0) να παραμείνει στα πιτς.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς αφού αμφότερες έχουν αποκλειστεί. Σε πολύ δύσκολες συνθήκες θα διεξαχθεί ο αγώνας αφού το κρύο θα είναι αφόρητο ενώ ο συνθετικός χλοοτάπητας θα κάνει δύσκολες τις προσπάθειες των παικτών. Η Ελσίνκι, που από τις 21 Οκτωβρίου δεν έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, θέλει τη νίκη για να την αφιερώσει στον κόσμο στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της σεζόν ενώ από την άλλη η Αμπερντίν θέλει να παίξει και για τους 1500 τολμηρούς οπαδούς της που ταξίδεψαν στην φινλανδική πρωτεύουσα. Αρκετά ισοδύναμες οι δύο ομάδες όπως έδειξαν στο πρώτο ματς, θα αποφύγω το σημείο και θα πάω με το 2-3 γκολ που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα.

FACTS

  • Η ομάδα Ελσίνκι έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.40 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ελσίνκι έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 3.40 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  3 Αμπερντίν 6 6 1 3 2 10:10
  4 Ελσίνκι 6 2 0 2 4 7:17
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
30/11/2023
Ελσίνκι
Αμπερντίν
2 - 2
5/10/2023
Αμπερντίν
Ελσίνκι
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Kabanas14 με το υψηλότερο yield +0.24% έπαιξε: X
  • » Ο STAMOUEL-PAOK, με το υψηλότερο yield +12.18% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες