2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα U19 - Ισλανδία U19

10/7/2023 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 437

Προϊστορία

10/7/2023 Ελλάδα U19Ισλανδία U19 0 - 0
16/11/2019 Ελλάδα U19Ισλανδία U19 2 - 5

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 23,091 13.0%
X
€ 56,410 31.8%
2
€ 97,682 55.1%
Over
€ 11,974 40.0%
Under
€ 17,962 60.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

119 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Νίκη με γκολ θέλει η Ισλανδία, αποκλείστηκε η Ελλάδα

Νίκη με γκολ θέλει η Ισλανδία, αποκλείστηκε η Ελλάδα

Η Εθνική Νέων που αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη συνέχεια του Euro U19, αντιμετωπίζει την Ισλανδία η οποία θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τι ισχύει: Τελική φάση του Ευρωπαϊκού Νέων (Euro U19) που διεξάγεται στη Μάλτα από τις 3 μέχρι τις 16 Ιουλίου. Συμμετέχουν οκτώ ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων και από κάθε γκρουπ προκρίνονται οι δύο πρώτες.

* Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύει κατά σειρά: α) Μεταξύ τους αγώνες, β) Καλύτερη διαφορά τερμάτων, γ) Καλύτερη επίθεση.

Δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την ισχυρή Ισπανία γνωρίζοντας συντριβή με 5-0 και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Όπως και στο πρώτο ημίχρονο με την Νορβηγία παρουσίασε εικόνα κατάρρευσης και δέχτηκε τέσσερα γκολ πριν την ανάπαυλα, τα τρία εξ αυτών μάλιστα πριν το πρώτο 20λεπτο (11’, 14’, 17’, 45+1’). Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 57’ με την ίδια να συνέχισε να αμύνονταν με βάθος προκειμένου να αποφύγει ένα μεγαλύτερο σκορ.

Μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός Αναστάσιος Θέος δήλωσε: «Ξέρουμε τη δυναμικότητα της Ισπανίας. Εμείς και μόνο που είμαστε εδώ, μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Δεν είναι εδώ η Αγγλία, δεν είναι η Γερμανία, χώρες παραδοσιακές. Εμείς είχαμε πολλά χρόνια να βρεθούμε σε τέτοιο επίπεδο. Όταν παίζουμε με τέτοιες ομάδες βλέπουμε τη διαφορά στο υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι ένα πολύ καλό μάθημα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με την παρουσία μας. Σίγουρα θέλουμε δουλειά, σίγουρα όταν θα ερχόμαστε σε τέτοια γιορτή θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί αλλά αυτό θέλει μεγάλη συζήτηση».

Δεν έχει βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 5-4 από την Νορβηγία. Το παθητικό δέκα γκολ μετά από δύο παιχνίδια στον όμιλο, τα εννέα εξ αυτών στα πρώτα ημίχρονα, τα λέει όλα για την εικόνα της «γαλανόλευκης», η οποία είχε μόλις δύο τέρματα παθητικό σ’ όλη την προκριματική φάση. Θα προσπαθήσει να μετριάσει την ντροπιαστική της παρουσία στο τουρνουά απέναντι στην Ισλανδία, ψάχνοντας τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο.

«Σίγουρα στο τελευταίο παιχνίδι όπου είναι η πιο αδύναμη θεωρητικά ομάδα του ομίλου σε σχέση με Ισπανία και Νορβηγία θέλουμε να δείξουμε πιο ανταγωνιστικοί, να διεκδικήσουμε βαθμούς στον όμιλο και να φύγουμε με καλύτερη εικόνα γενικώς από τη διοργάνωση», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Υπενθυμίζεται πως προκρίθηκε ως αήττητη στα τελικά της Μάλτας. Τον Σεπτέμβριο του 2022 τερμάτισε στην πρώτη θέση του προκριματικού ομίλου νικώντας Ελβετία (2-0) και Ανδόρρα (3-0) και φέρνοντας ισοπαλία με Τσεχία (1-1). Στην Elite Round τον Μάρτιο του 2023 μάζεψε 7 βαθμούς νικώντας τις Εσθονία (3-0), Ιρλανδία (1-0) και φέρνοντας ισοπαλία με την Σλοβακία (1-1). Τερμάτισε στην κορυφή του γκρουπ μαζί με τους Σλοβάκους αλλά υπερτερούσε στη διαφορά τερμάτων, κι εξασφάλισε έτσι την πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης. Ολοκλήρωσε την προκριματική φάση με 11 γκολ ενεργητικό (σκόραρε και στα έξι παιχνίδια της) και μόλις 2 παθητικό.

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει ο μέσος Σταυρόπουλος (Ολυμπιακός).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Δημήτρης Μοναστηρλής (ΠΑΟΚ), Νικόλαος-Νέστορας Μπότης (Ίντερ)

Αμυντικοί: Δημήτρης Κεραμίτσης (Ρόμα), Χαράλαμπος Γεωργιάδης (ΠΑΟΚ), Νικόλαος Δεληγιάννης (ΠΑΟΚ), Αλέξιος Καλογερόπουλος (Ολυμπιακός), Αθανάσιος Προδρομίτης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κωττάς (ΠΑΟΚ)

Μέσοι: Ζήσης Τσίκος (ΠΑΟΚ), Ευάγγελος Νικολάου (Παναιτωλικός), Γιώργος Κυριόπουλος (Παναθηναϊκός), Χρήστος Σταυρόπουλος (Ολυμπιακός), Αναστάσιος Συμεωνίδης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Αποστολάκης (ΟΦΗ)

Επιθετικοί: Κωνσταντίνος Γκούμας (ΠΑΟΚ), Νικόλαος Σπυράκος (ΠΑΟΚ), Στέφανος Τζίμας (ΠΑΟΚ), Λάμπρος Σμυρλής (ΠΑΟΚ), Γιάννης Γκιτέρσος (ΠΑΟΚ), Αλέξης Γκολφίνος (ΑΕΚ)Έφερε ισοπαλία 1-1 με την Νορβηγία και έμεινε ζωντανή για την πρόκριση στα ημιτελικά. Ματς χωρίς ρυθμό στο πρώτο μέρος με την ίδια να είχε την μεγαλύτερη στιγμή λίγο πριν την ανάπαυλα με σουτ του Θόρκεγκλσον που έβγαλε σωτήρια ο αντίπαλος γκολκίπερ. Καλύτερη στην επανάληψη, πίεζε ασφυχτικά για το γκολ αλλά αντ’ αυτού βρέθηκε πίσω κόντρα στη ροή στο 65’ από αυστηρό πέναλτι. Δεν πτοήθηκε, βγήκε μπροστά στην αναζήτηση της ισοφάρισης και τη βρήκε στο 88’ με εκπληκτική ατομική ενέργεια του Γκούντμουντσον. Στις καθυστερήσεις η τύχη δεν της έκανε τη χάρη αφού είχε δοκάρι για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Πήρε τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο αφού στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί δύσκολα με 2-1 από την Ισπανία. Παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης αλλά για να τα ελπίζει χρειάζεται νίκη απέναντι στην Ελλάδα και παράλληλα νίκη της Ισπανίας επί της Νορβηγίας. Σ’ αυτό το σενάριο θα πιάσει τους Νορβηγούς στην 2η θέση και όλα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων όπου αυτή τη στιγμή είναι υπέρ των Νορβηγών (6-5 αντί 2-3). Ως εκ τούτου θα επιδιώξει νίκη με τουλάχιστον ένα γκολ απέναντι στην ελληνική ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως δίνει το «παρών» για παρθενική φορά σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε επίπεδο Νέων. Για να βρεθεί στα γήπεδα της Μάλτας κατέκτησε την δεύτερη θέση στον πρώτο προκριματικό γύρο, πίσω από την Γαλλία, και εν συνεχεία την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο της Elite Round, αφήνοντας εκτός συνέχειας την κάτοχο του τροπαίου την περσινή σεζόν, Αγγλία, της οποίας επικράτησε 1-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι τον Μάρτιο.

Εν όψει του αγώνα με την Ελλάδα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Όλαφουρ Ίνγκι Σκούλασον αναφέρθηκε στην ελληνική ομάδα: «Ήταν περίεργα παιχνίδια για αυτούς. Δέχθηκαν ένα γκολ στην Elite Round και ήταν μια σφιχτή ομάδα, δυνατή αμυντικά. Είχαν προβλήματα στην αρχή των αγώνων, και ειδικά στο παιχνίδι της Νορβηγίας όπου έκαναν το χειρότερο παιχνίδι τους. Οι Έλληνες δεν θα ήταν εδώ αν δεν ήταν καλοί στο ποδόσφαιρο, είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι».

Όσον αφορά το κλίμα στην ομάδα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε: «Η συγκέντρωση είναι στους εαυτούς μας. Χρειαζόμαστε ένα καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε. Η εικόνα στην ομάδα είναι καλή. Το σταφ μας βοήθησε για τη σωστή διατροφή και η ιατρική ομάδα δούλεψε πολύ καλά με τους παίκτες. Ήταν σημαντικό να αναρρώσουμε από τον αγώνα με τη Νορβηγία. Είχαμε ρεπό χθες (σ.σ. προχθές), αλλά είναι σημαντικό που τα αγόρια συναντήθηκαν με μέλη της οικογένειας τους που είναι εδώ για να μας στηρίξουν. Πρέπει να σκεφτούν κάτι άλλο πέρα από το ποδόσφαιρο για λίγο και νομίζω ότι ήταν σημαντικό για αυτούς ώστε να κρατήσουν φρέσκο το μυαλό τους».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Μπρίνιολφσον (Θορ Ακουρέιρι).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λούκας Πέτερσεν (Χοφενχάιμ), Χαλντορ Σνερ Γκεόργκσον (Φιολνίρ)

Αμυντικοί: Θορστέιν Άρον Άντονσον (Φούλαμ), Ντάνιελ Φρέιρ Κρίστιανσον (Μίντιλαντ), Άρναρ Ντάνιελ Αντάλστεινσον (Γκρότα), Χλινούρ Φρέιρ Κάρλσον (Βαλούρ), Άρναρ Νούμι Γκίσλασον (Γκρότα)

Μέσοι: Λόγκι Χραφν Ρόμπερτσον (FH Χαφναρφιόρντουρ), Σιγκουρμπέργκουρ Άκι Γιόρουντσον (Στιάρναρ), Μπιάρνι Γκιογιόν Μπρίνγιολφσον (Θορ Ακουρειρί), Γκίσλι Γκότσκαλκ Θόρνταρσον (Βίκινγκουρ), Έγκερτ Άρον Γκούντμουντσον (Στιάρναρ), Γκουντμουντούρ Μπάλντβιν Νόκβασον (Στιάρναρ), Γιοχάνες Κρίστιν Μπιάρνασον (ΚΡ Ρέικιαβικ), Άσγκειρ Γκούντμουντσον (Κοπεγχάγη), Ρόμπερτ Φρόστι Θόρκελσον (Στιάρναρ), Χαουκούρ Άντρι Χάραλντσον (ΙΑ Ακρανές), Αγκούστ Όρι Θόρστεινσον (Μπρέινταμπλικ)

Επιθετικοί: Άντολφ Ντάρι Μπίργκισον (Στιάρναρ), Μπένονι Μπρέκι Άντερσον (ΚΡ Ρέικιαβικ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού η Ελλάδα έχει αποκλειστεί, ενώ η Ισλανδία θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση. Πολύ καλή η παρουσία των Ισλανδών στη διοργάνωση, βάζοντας δύσκολα στην Ισπανία στην πρεμιέρα ενώ η ισοπαλία της δεύτερης αγωνιστικής με τους Νορβηγούς μάλλον τους αδικεί. Έτσι για να διεκδικήσουν την πρόκριση θα χρειαστούν νίκη -κι αν γίνεται με πάνω από ένα γκολ- κόντρα στην «γαλανόλευκη» ώστε να έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας με την Νορβηγία. Στον αντίποδα, η ελληνική ομάδα απογοητεύει με την εικόνα της στο τουρνουά έχοντας δέκα γκολ παθητικό σε δύο αγώνες και θα παλέψει για την τιμή των όπλων στο σημερινό. Με βάση τα όσα έχουν δείξει οι δύο ομάδες στη διοργάνωση, περιμέναμε χαμηλότερα τόσο το «διπλό (2.05) όσο και το όβερ (1.85).

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro U19
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Euro U19: 2ος Όμιλος
  3 Ισλανδία U19 3 2 0 2 1 2:3
  4 Ελλάδα U19 3 1 0 1 2 4:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.94% έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο kefalas, με το υψηλότερο yield +12.68% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro U19] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες