Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία U21 - Αυστρία U21

20/6/2019 19:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 560
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1777 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αυστρία U21 - Δανία U21 στις 22/3/2024

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 33' Maehle Joakim

2ο Ημίχρονο 3 - 1

  1. 47' Lienhart Philipp
  2. 64' Skov Robert
  3. 71' Nelsson Victor
  4. 77' Maehle Joakim
  5. 83' Jensen Mathias
  6. 88' Wind Jonas
  7. 93' Olsen Andreas

      Προϊστορία

      22/3/2024 Αυστρία U21Δανία U21 1 - 1
      20/6/2019 Δανία U21Αυστρία U21 3 - 1
      22/3/2018 Αυστρία U21Δανία U21 0 - 5
      3/3/2010 Αυστρία U21Δανία U21 3 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 120,223 42.6%
      X
      € 63,899 22.6%
      2
      € 98,378 34.8%
      Over
      € 47,738 68.3%
      Under
      € 22,158 31.7%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 19:30

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      85 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadio Friuli, Udine
      Ψάχνει αντίδραση η Δανία

      Ψάχνει αντίδραση η Δανία

      Η Δανία μετά την ήττα της πρεμιέρας ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Αυστρία για να μείνει μέσα στο κόλπο της πρόκρισης. Έκαναν την έκπληξη απέναντι στους Σέρβους οι Αυστριακοί και αν κερδίσουν σήμερα θα αποκτήσουν ισχυρό πλεονέκτημα για την είσοδο στα ημιτελικά.

      Τι ισχύει: Αγώνας για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου μαζί με την καλύτερη δεύτερη προκρίνονται στα ημιτελικά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι: 1) Αποτελέσματα στο μεταξύ τους παιχνίδι, 2) Διαφορά τερμάτων στο μεταξύ τους 3) Καλύτερη επίθεση στο μεταξύ τους 4) Συνολική διαφορά τερμάτων 5) Καλύτερη επίθεση 6) Πειθαρχικό κομμάτι 7) Καλύτερη θέση στη βαθμολογία της UEFA.

      ΔΑΝΙΑ

      Γνώριζε εξαρχής ότι είχε δύσκολο έργο απέναντι στη Γερμανία και όντως δεν μπόρεσε να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Δέχτηκε από την αρχή αρκετή πίεση και τελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27'. Δεν κατάφερε να βγάλει κάποια αντίδραση και έξι λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ρίχτερ πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Προσπάθησε να βγει μπροστά μήπως και μειώσει ττο σκορ αλλά στο 65' δέχτηκε και τρίτο τέρμα. Το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με πέναλτι του Σκοβ στο 73'.

      Δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, αντιμετώπισε όμως έναν ποιοτικά ανώτερο αντίπαλο. Πλέον καλείται να παρουσιαστεί διαφορετική απέναντι στην Αυστρία και να πάρει τη νίκη, αν θέλει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης έχει. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποχαιρετήσει από σήμερα τη διοργάνωση.

      «Υπάρχει πάντα το ψυχολογικό κομμάτι και η αντίστροφη ψυχολογία σε αυτές τις συνεντεύξεις τύπου.Συνήθως ποτέ δεν φέρνω μαζί μου παίκτες εδώ οι οποίοι δεν πρόκειται να αρχίσουν βασικοί το παιχνίδι. Ίσως όμως το κάνω για να μπερδέψω ακόμα περισσότερο τον αντίπαλο. Ποτέ δεν ξέρεις», δήλωσε ο κόουτς Φρεντέερικσεν με αφορμή την παρουσία του στόπερ Σόρενσεν στη συνέντευξη τύπου. Μοιάζει αρκετά δύσκολο να μείνει έξω ένας εκ των Ράσμουνσεν και Νέλσον που αποτελούν το βασικό αμυντικό δίδυμο εδώ και καιρό, οπότε αν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Δανία να παραταχθεί και με τρία στόπερ.

      Αγωνιστικά Νέα: Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα τις οποίες και προανήγγειλε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

      Η αποστολή της Δανίας:

      Τερματοφύλακες: Ντάνιελ Ιβερσεν (Ολνταμ), Οσκαρ Ολσεν (Λίνγκμπι), Πέτερ Γιένσεν (Νόρντζελαντ)

      Αμυντικοί: Αντρέας Πόουλσεν (Γκλάντμπαχ), Ασγκερ Σόρενσεν (Ρέγκενσμπουργκ), Γιάκομπ Ράσμουσεν (Εμπολι), Γιόακιμ Μελ (Γκενκ), Γιόνας Μπάγκερ (Ράντερς), Μαντς Πέντερσεν (Νόρντζελαντ), Ράσμους Κρίστενσεν (Αγιαξ), Βίκτορ Νέλσον (Νότνζελαντ)

      Μέσοι: Γιάκομπ Λάρσεν (Ντόρτμουντ), Γενς Σταγκε (Ααρχους), Μάγκνους Αντερσεν (Νόρντζελαντ), Ματίας Γιένσεν (Θέλτα), Ολιβερ Νίλσεν (Ολμποργκ), Φίλιπ Μπίλιγνκ (Χάντερσφιλντ)

      Επιθετικοί: Αντερς Ντρέγιερ (Σεντ Μίρεν), Αντρέας Σκοβ (Νόρντζελαντ), Γιόνας Βιντ, Ρόμπερτ Σκοβ (Κοπεγχάγη) (Κοπεγχάγη), Μάγκνους Ινγκβαρντσεν (Γκενκ), Μίκελ Ντούελουντ (Ντιναμό Κιέβου)

      ΑΥΣΤΡΙΑ

      Παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο στην πρεμιέρα και επιβλήθηκε δίκαια επί των Σέρβων με 2-0. Μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 37' με τον Βολφ, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από το πλασέ στο δοκάρι του Χόρβατ. Άφησε περισσότερο χώρο στη συνέχεια στη Σερβία και παραλίγο να δεχτεί την ισοφάριση στο 50' όταν η κεφαλιά του Γιόβιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες σε τετ α τετ του Χόνσακ και του Σλάγκερ στο 75' όμως απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω σκληρού μαρκαρίσματος του Γιοβάνοβιτς στον Βολφ. Από την εκτέλεση του φάουλ ο Χόρβατ έκανε το 2-0 κλειδώνοντας τη νίκη.

      Πολύ καλή εμφάνιση και δίκαιη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που θεωρητικά ήταν το φαβορί της αναμέτρησης. Πλέον στην παρθενική της εμφάνιση σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχει την ευκαιρία να πάρει δεύτερη συνεχόμενη νίκη που θα της δώσει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στα ημιτελικά.

      « Η απουσία του Βολφ αλλάζει όλο το αγωνιστικό μας πλάνο και το σύστημα, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σωστά στο επιθετικό κομμάτι. Το ξέρουμε καλά ότι έχουμε το ρόλο του αουτσάιντερ και αυτή τη φορά ακόμα περισσότερο αφού χάσαμε τον καλύτερο μας επιθετικό» σχολίασε ο κόουτς Γκρέγκοριτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Σοβαρότατο πλήγμα ο τραυματισμός του επιθετικού Χανς Βολφ που έσπασε το πόδι του στον αγώνα με τη Σερβία και πρόκειται να μείνει έξω για αρκετό διάστημα. Τις επόμενες μέρες θα χειρουργηθεί στο Βερολίνο.

      Η αποστολή της Αυστρίας:

      Τερματοφύλακες: Γιόχαν Κρέιντλ (Ριντ), Πάτρικ Πεντς (Αούστρια Β.), Αλεξάντερ Σλάγκερ (Λασκ)

      Αμυντικοί: Αλεξάνταρ Μπόρκοβιτς, Πέταρ Γκλουχάκοβιτς (Αούστρια Β.), Κένβιν Ντάνσο (Αουγκσμπουργκ), Μάρκο Φριντλ (Βέρντερ), Σάντρο Ινγκολιτς (Ζανκτ Πόλτεν), Εμίρ Κάριτς (Αλταχ), Φίλιπ Λίενχαρτ (Φράιμπουργκ), Ντάριο Μάρεσιτς (Στουρμ Γκρατς), Στέφαν Πος (Χοφενχάιμ), Μαξ Ούλμαν (Λασκ)

      Μέσοι: Χουσεΐν Μπάλιτς (Ζανκτ Πόλτεν), Κριστόφ Μπάουμγκαρντνερ (Χοφενχάιμ), Ματίας Χόνσακ (Χόλσταϊν Κίελ), Σάσα Χόρβατ (Βάκερ Ινσ.), Μάικλ Λέμα (Στουρμ Γκρατς), Ιβάν Λιούμπιτς (Στουρμ Γκρατς), Ντέγιαν Λιούμπισιτς (Ραπίντ Β.), Σάντι Λόβριτς (Στουρμ Γκρατς), Χαβιέ Σλάγκερ (Ζάλτσμπουργκ), Χανς Βολφ (Ζάλτσμπουργκ)

      Επιθετικοί: Αντριαν Γκρμπιτς (Άλταχ), Σάσα Κάλαϊζιτς (Αντμίρα), Μάρκο Κβάσινα (Μάτερσμπουργκ), Πάτρικ Σμιντ (Αντμίρα)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Πραγματοποίησαν δύο εντελώς διαφορετικές εμφανίσεις στην πρεμιέρα με τους Αυστριακούς να παρουσιάζουν ένα πολύ καλό πρόσωπο και τους Δανούς να απογοητεύουν. Η απουσία του Βολφ σίγουρα θα στοιχίσει επιθετικά στην Αυστρία ενώ και οι Δανοί θα είναι πιο προσεκτικοί στα μετόπισθεν τους. Θα πάω με το under το οποίο το συναντάμε σε τιμές άνω του 2.00

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro U21
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        6 Δανία U21 3 6 2 0 1 6:4
        7 Αυστρία U21 3 4 1 1 1 4:4
      2ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Δανία U21 3 6 2 0 1 6:4
        3 Αυστρία U21 3 4 1 1 1 4:4
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο avraam2222, με το υψηλότερο yield +20.66% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro U21] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Στοιχηματικές πλατφόρμες