5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία U21 - Σερβία U21

23/6/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 613
2 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 21' Larsen Bruun
  2. 26' Saponjic Ivan

2ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 51' Rasmussen Jacob
  2. 63' Lukic Sasa
  3. 90' Joveljic Dejan

      Προϊστορία

      23/6/2019 Δανία U21Σερβία U21 2 - 0
      23/6/2015 Δανία U21Σερβία U21 2 - 0
      7/9/2012 Δανία U21Σερβία U21 1 - 1
      11/10/2011 Σερβία U21Δανία U21 0 - 0
      18/11/2009 Δανία U21Σερβία U21 1 - 3
      15/10/2008 Σερβία U21Δανία U21 1 - 0
      11/10/2008 Δανία U21Σερβία U21 0 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 343,002 88.3%
      X
      € 26,085 6.7%
      2
      € 19,305 5.0%
      Over
      € 21,884 71.4%
      Under
      € 8,761 28.6%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      62 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Nereo Rocco, Trieste
      Νίκη για να ελπίζουν οι Δανοί

      Νίκη για να ελπίζουν οι Δανοί

      Η Δανία μετά τη νίκη της επί της Αυστρίας διατηρεί τις ελπίδες πρόκρισης της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εκτός συνέχειας η Σερβία που έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις της.

      Τι ισχύει:Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου μαζί με την καλύτερη δεύτερη προκρίνονται στα ημιτελικά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι: 1) Αποτελέσματα στο μεταξύ τους παιχνίδι, 2) Διαφορά τερμάτων στο μεταξύ τους 3) Καλύτερη επίθεση στο μεταξύ τους 4) Συνολική διαφορά τερμάτων 5) Καλύτερη επίθεση 6) Πειθαρχικό κομμάτι 7) Καλύτερη θέση στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Αν υπάρξει τριπλή ισοβαθμία μετράνε τα μεταξύ τους παιχνίδια. Στη συνέχεια μετράει η διαφορά τερμάτων σε όλα τα ματς του ομίλου και έπειτα η καλύτερη επίθεση.

      ΔΑΝΙΑ

      Παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένη μετά την ήττα της πρεμιέρας από τους Γερμανούς και επικράτησε δίκαια με 3-1 της Αυστρίας. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, είχε δοκάρι στο 27' με τον Σκοβ και προηγήθηκε στο 33' με υπέροχη προσωπική ενέργεια και τελείωμα του Μελ. Με την έναρξη της επανάληψης δέχτηκε την ισοφάριση από κεφαλιά του Λίενχαρτ, είχε νέο δοκάρι σε κεφαλιά του Βιντ στο 61' και λίγο έλειψε να βρεθεί πίσω στο σκορ στο 73', ο Ίβερσεν όμως απέκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι του Μπαουμγκάρτνερ. Ο Μελ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο 77' για να έρθει ο Αντρέας Όλσεν στο 93' να σφραγίσει τη νίκη.

      Για να πάρουν την πρώτη θέση οι Δανοί θέλουν νίκη δική της και νίκη της Αυστρίας επί της Γερμανίας με ένα γκολ διαφορά η με σκορ 2-0. Αν η Γερμανία δεν χάσει τότε η Δανία χρειάζεται νίκη με 3 γκολ και πάνω για να έχει ελπίδες να προκριθεί ως καλύτερη δεύτερη των ομίλων. Σε αυτή την περίπτωση τα πάντα θα κριθούν από το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στη Γαλλία και τη Ρουμανία. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 6 βαθμούς και με ισοπαλία περνάνε μαζί στην επόμενη φάση.

      «Σίγουρα είναι ένα πλεονέκτημα για τον τρίτο όμιλο. Παίζουν ενώ γνωρίζουν όλα τα άλλα αποτελέσματα. Βρισκόμαστε σε μία κατάσταση στην οποία στο τέλος της ημέρας μπορεί να μας στοιχίσει ακόμα και ένα παραπάνω γκολ που δεν πετύχαμε. Συνήθως σε τέτοιες διοργανώσεις δεν εξαρτάσαι από αποτελέσματα άλλου ομίλου για να προκριθείς. Εδώ όμως τα πράγματα είναι λίγο ιδιαίτερα», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νιλς Φρεντέριξεν.


      Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο μέσος Ματίας Γένσεν (Θέλτα), ενώ τραυματίας από το παιχνίδι της πρεμιέρας παραμένει ο στόπερ Πέντερσεν (Νόρτζελαντ).

      Η αποστολή της Δανίας:

      Τερματοφύλακες: Ντάνιελ Ιβερσεν (Ολνταμ), Οσκαρ Ολσεν (Λίνγκμπι), Πέτερ Γιένσεν (Νόρντζελαντ)

      Αμυντικοί: Αντρέας Πόουλσεν (Γκλάντμπαχ), Ασγκερ Σόρενσεν (Ρέγκενσμπουργκ), Γιάκομπ Ράσμουσεν (Εμπολι), Γιόακιμ Μελ (Γκενκ), Γιόνας Μπάγκερ (Ράντερς), Μαντς Πέντερσεν (Νόρντζελαντ), Ράσμους Κρίστενσεν (Αγιαξ), Βίκτορ Νέλσον (Νότνζελαντ)

      Μέσοι: Γιάκομπ Λάρσεν (Ντόρτμουντ), Γενς Σταγκε (Ααρχους), Μάγκνους Αντερσεν (Νόρντζελαντ), Ματίας Γιένσεν (Θέλτα), Ολιβερ Νίλσεν (Ολμποργκ), Φίλιπ Μπίλιγνκ (Χάντερσφιλντ)

      Επιθετικοί: Αντερς Ντρέγιερ (Σεντ Μίρεν), Αντρέας Σκοβ (Νόρντζελαντ), Γιόνας Βιντ, Ρόμπερτ Σκοβ (Κοπεγχάγη) (Κοπεγχάγη), Μάγκνους Ινγκβαρντσεν (Γκενκ), Μίκελ Ντούελουντ (Ντιναμό Κιέβου)


      ΣΕΡΒΙΑ

      Παραδόθηκε αμαχητί στη Γερμανία και γνώρισε τη συντριβή με 6-1. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Δανία περίμενε κανείς ότι θα προσπαθήσει να φανεί πιο μαχητική αλλά παρόλα αυτά παρουσίασε ακόμα χειρότερο πρόσωπο. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να ακολουθήσει το ρυθμό του αντιπάλου της και μοιραία γνώρισε την ήττα. Δέχτηκε από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 5-1 το σκορ στο 85' με πέναλτι του Ζίβκοβιτς.

      Ξεκίνησε με περισσότερες βλέψεις το τουρνουά ποντάροντας πολλά και στην παρουσία του Λούκα Γιόβιτς στην ομάδα. Ο Σέρβος επιθετικός ωστόσο παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών, προέρχεται ωστόσο και από μία εξαντλητική χρονιά με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Προφανώς και δεν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης και το μόνο που απομένει είναι να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να φύγουν με το κεφάλι ψηλά από τη διοργάνωση.

      «Αυτή δεν είναι η αληθινή εικόνα της ομάδας μας. Το ξέρω ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα. Το έχουμε αποδείξει, δεν είναι εύκολο αλλιώς να προκριθείς σε μία τέτοια διοργάνωση. Βλέπουμε ότι ακόμα και ομάδες που ήταν φαβορί για την κατάκτηση δεν θα βρίσκονται στα ημιτελικά. Έτσι είναι η διοργάνωση, οι κορυφαίες ομάδες βρίσκονται εδώ και η διαδικασία προχωράει γρήγορα. Φυσικά δεν ψάχνω για κάποιο άλλοθι», τόνισε ο κόουτς Ντόροβιτς.


      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο στόπερ Γιοβάνοβιτς, τραυματίστηκε όμως στην προπόνηση και θα απουσιάσει, όπως και ο Μίλαν Γκάιτς του Ερυθρού Αστέρα. Τιμωρημένος είναι και ο αμυντικός Μιλένκοβιτς οπότε σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές στην αμυντική γραμμή της Σερβίας.

      Η αποστολή της Σερβίας:

      Τερματοφύλακες: Μπόρις Ραντούνοβιτς (Κρεμονέζε), Ντράγκαν Ρόσιτς (Μλάντοστ Λουκάνι), Μίλος Οστοϊτς (Σπαρτάκ Σπουμπότιτσα)

      Αμυντικοί: Μίλαν Γκάιτς,Σρτναν Μπάμπιτς (Ερυθρός Αστέρας), Βούκασιν Γιοβάνοβιτς (Μπορντό), Ερχάν Μάσοβιτς (Τρεντσίν), Μίροσλαβ Μπογκοσάβατς (Τσουκαρίτσκι), Νίκολα Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Αλέξα Τέρζιτς (Φιορεντίνα), Σβετοζάρ Μάρκοβιτς (Πάρτιζαν Βελιγραδίου)

      Μέσοι: Σάσα Λούκιτς (Τορίνο), Αντρέα Ζίρκοβιτς (Μπενφίκα), Ντανίλο Πάντιτς (Πάρτιζαν Βελιγραδίου), Ούρος Ράσιτς (Τενερίφη), Νεμάνια Ράντονιτς (Μαρσέιγ), Λούκα Ατζιτς (Αντερλεχτ), Αλεξάνταρ Λούτοβατς (ελεύθερος), Λαζάρ Ραντέλοβιτς (Ραντνίτσκι Νις)

      Επιθετικοί: Λούκα Γιόβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Ιβάν Σάπονιτς (Μπενφίκα), Ιγκόρ Ζλατάνοβιτς (Ράντνικ Σουμπότιτσα), Ντέγιαν Γιόβελιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Δανία θέλει πάση θυσία τη νίκη και στη συνέχεια θα περιμένει τόσο το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, όσο και του αυριανού ανάμεσα σε Γαλλία και Ρουμανία. Η Σερβία έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις της και μοιάζει δύσκολο να μπορέσει να πάρει κάτι από το τελευταίο παιχνίδι. Θα πάω με τον άσο ο οποίος ωστόσο προσφέρεται σε οριακά αποδεκτές τιμές.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro U21
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        6 Δανία U21 3 6 2 0 1 6:4
        8 Σερβία U21 3 0 0 0 3 1:10
      2ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Δανία U21 3 6 2 0 1 6:4
        4 Σερβία U21 3 0 0 0 3 1:10
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο patrinos25, με το υψηλότερο yield +6.38% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro U21] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες