7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γκόμελ - Άρης

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 2,279 3.9%
X
€ 4,176 7.1%
2
€ 52,496 89.1%
Over
€ 5,290 51.5%
Under
€ 4,972 48.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

148 ψήφοι:

Ειδήσεις

4

Σουτ στην εστία

6

5

Σουτ εκτός εστίας

7

48%

Κατοχή μπάλας

52%

4

Οφσάιντ

0

0

Κίτρινες κάρτες

6

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

5

12

Φάουλ

21

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Kleanthis Vikelidis Stadium
  • Χωρητικότητα: 22800
Ως φιλοξενούμενος στο σπίτι του «σφραγίζει» τυπικά την πρόκριση ο Άρης

Ως φιλοξενούμενος στο σπίτι του «σφραγίζει» τυπικά την πρόκριση ο Άρης

Η Γκόμελ υποδέχεται -ως τυπικά γηπεδούχος- τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Τι ισχύει:Ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν υπάρχει VAR, δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ μετά και το δεύτερο ματς θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Ζίρα - Μακάμπι Τελ Αβίβ.

*Κατόπιν συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων και σχετικού αιτήματος στην UEFA, που συμφώνησε, και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το οποίο οι Λευκορώσοι θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα για την ρεβάνς στις 27/7, όπου και θα αγωνιστούν χωρίς κόσμο. Αυτό καθώς λόγω της στάσης της Λευκορωσίας στην στρατιωτική εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει απαγορεύσει την διεξαγωγή διεθνών αγώνων στο έδαφος της χώρας.

Α' Ματς Άρης - Γκόμελ 5-1

Υπέστη πολύ «βαριά» ήττα με 5-1 στο πρώτο ματς, που ουσιαστικά είναι καταδικαστική. Το παιχνίδι ξεκίνησε πάντως με τους καλύτερους οιωνούς για την Γκόμελ που προηγήθηκε μόλις στο 11' με κεφαλιά του Άφι, κι αφού η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο αλλάζοντας πορεία. Μέσα σε 17 λεπτά όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 (15',28', 31'), ενώ ο γκολκίπερ της Σαντόβσκι έκανε ό,τι μπορούσε ενδιάμεσα για να την γλιτώσει από περισσότερα τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με την Γκόμελ ωστόσο να μην καταφέρνει να μπει στο ματς και τελικά να δέχεται δύο ακόμα γκολ στο 61' και στο 78', που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Ενδιάμεσα δεν έδωσε κάποιο άλλο επίσημο ματς, αφού είχε παρθεί η απόφαση η ομάδα να παραμείνει όλη την εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη, όπου έτσι κι αλλιώς θα έδινε και το δεύτερο ματς, πραγματοποιώντας προπονήσεις στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας.

Το πρωτάθλημα Λευκορωσίας πάντως είναι σε εξέλιξη με 15 αγωνιστικές να έχουν διεξαχθεί και την Γκόμελ να έχει συμπαθητική εικόνα, καθώς βρίσκεται στην 8η θέση με 22 βαθμούς και μόλις στο -7 από την κορυφή. Με αυτό θα ασχοληθεί εν συνεχεία η Γκόμελ, αφού η ευρωπαϊκή της παρουσία οιλοκληρώνεται απόψε αν δεν καταφέρει να κάνει κάποιο... θαύμα.

«Σίγουρα το 5-1 είναι βαρύ, αλλά δεν πιστεύω πως αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων. Έχουμε αυτοπεποίθηση ότι θα παίξουμε καλύτερα για να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Το βασικό σχέδιο είναι να περιορίσουμε τα λάθη, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας » είπε αρχικά ο προπονητής της Γκόμελ, Βλάντιμιρ Νεβίνσκι στην συνέντευξη Τύπου.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμεινε ο στόπερ Μιρόσνικοβ.Συνέτριψε με 5-1 την Γκόμελ στο πρώτο ματς, που έγινε επίσης στο «Κλ. Βικελίδης» και ουσιαστικά είναι με το ενάμιση... πόδι στον επόμενο γύρο. Οι Λευκορώσοι αιφνιδίασαν μόλις στο 11' με κεφαλιά του Άφι και συμβολή του Φαμπιάνο, πάνω στον οποίο κόντραρε η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα του Κουέστα που κινήθηκε αντίθετα αλλά ακολούθησε ένα απίστευτο επιθετικό κρεσέντο των «κίτρινων», που σε 17 λεπτά με εύστοχο πέναλτι του Γκρέι (16'), τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιτούρμπε (27') και ψύχραιμο τελείωμα του Καμάτσο σε τετ-α-τετ (31') ανέτρεψαν την κατάσταση, πηγαίνοντας με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια. Ένα ακόμα γκολ-φάουλ από τον Πάλμα (61') κι ένα γκολ στην κενή εστία από τον Γκρέι (78') διαμόρφωσαν το τελικό σκορ με τη νίκη να γίνεται θρίαμβος.

Με μία από τις πιο ευρείες νίκες της ιστορίας του ο Άρης έχει ήδη «κλείσει» θέση στον τρίτο προκριματικό γύρο, όπου εκτός απροόπτου θα συναντήσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς, με την πρόκληση και τον βαθμό δυσκολίας να είναι σαφώς πολύ πιο αυξημένα..

Τα νέα αποκτήματα των «κίτρινων» έδειξαν σε καλή κατάσταση και πως έχουν «δέσει» με τους παλιούς σε μεγάλο βαθμό, παρά το γεονός πως βρίσκονται ακόμα στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ από τον επόμενο γύρο στο ρόστερ θα συυμπεριλαμβάνεται και ο Ισπανός μέσος, Μανού Γκαρθία που αποκτήθηκε πριν από λίγες ημέρες έναντι 4 εκατ. ευρώ από την Σπόρτινγκ Χιχόν και έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Άρη.

«Το μυαλό μας είναι για το ματς με την Γκόμελ όχι στον επόμενο γύρο. Η απουσία του κόσμου μας κόβει τα φτερά, αλλά έχουμε όλες τις δυνατότητες για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Υπήρχαν κάποια στοιχεία που δε μου άρεσαν από τον πρώτο αγώνα, τα δουλέψαμε στην προπόνηση. Βγαίνουμε πάντα με νοοτροπία νικητή» δήλωσε ο τεχνικός του Άρη, Χερμάν Μπούργος σχετικά με το ματς.

Αγωνιστικά νέα:Εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμειναν ο τερματοφύλακας Ντένις και ο μέσος Χαΐροβιτς. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ματέο Γκαρσία και Ζερβίνιο, ενώ επιστρέφει ο αμυντικός Εμπακατά.

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν τίθεται ζήτημα διεκδίκησης της πρόκρισης από τους Λευκορώσους, αφού ο Άρης έχει πολύ μεγάλο προβάδισμα μετά το 5-1 του πρώτου ματς. Ο Μπούργος λογικά θα πειραματιστεί με σχήματα, αλλά όχι ιδιαίτερα με πρόσωπα, αφού την άλλη εβδομάδα ακολουθούν τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον τρίτο προκριματικό γύρο. Η Γκόμελ από την άλλη θέλει να κάνει αξιοπρεπή έξοδο από την Ευρώπη και θα προσπαθήσει για κάτι καλό, χωρίς να έχει λόγο να κλειστεί στην άμυνα. Επιλογή το Over 2,5, αφού ο άρης και πιο ποιοτική ομάδα είναι και χώρους θα βρει, ενώ δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έβρισκαν ξανά γκολ οι Λευκορώσοι.

FACTS

  • Η ομάδα Άρης νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.16 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
27/7/2022
Γκόμελ
Άρης
1 - 2
21/7/2022
Άρης
Γκόμελ
5 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: Goal
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +21.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +8.87% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες