Με το Goal/Goal στο Γκέτεμποργκ
ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ
Η Γκέτεμποργκ μπήκε με το… αριστερό στη νέα σεζόν, καθώς ηττήθηκε με 2-0 στο Μπόρας από την Έλφσμποργκ, σε ένα ματς στο οποίο δεν έδειχνε πως θα ηττηθεί. Μάλιστα στο πρώτο μέρος είχε και ελαφρώς την κατοχή με το μέρος, της, όντας και εκείνη που έμοιαζε να είναι και πιο απειλητική. Ωστόσο ένα κακό διάστημα έξι λεπτών στην αναμέτρηση έφτανε για να… λυγίσει.
Η Έλφσμποργκ άνοιξε το σκορ στο 59ο λεπτό, όταν μετά από ασίστ του Όλσον ο Σίλβερχολτ με σουτ έκανε το 1-0 για την Έλφσμποργκ. Η «Γκέτε» αποσυντονίστηκε πλήρως από το γκολ που δέχθηκε και στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Ο Όλσον βρήκε τον Μάγκνουσον και εκείνος με τρομερή κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης.Η Γκέτεμποργκ δεν δημιούργησε ευκαιρίες και δεν κατάφερε να γίνει απειλητική στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και έτσι επέστρεψαν σπίτι τους χωρίς να πάρουν τίποτα από το εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν, κάτι που προβληματίζει την ομάδα.
Αγωνιστικά Νέα: Εκτός παραμένουν οι μακροχρόνιοι απόντες, Τζόναθαν Ρασίντ (Τ) και Βίκτορ Άντερσον (Τ). Στα πιτς παραμένουν και οι μεσοεπιθετικοί, Άρμπνορ Μουκόλι και Ραμόν Πασκάλ Λούνγκβιστ. Εκτός δράσης με μυϊκό πρόβλημα είναι και ο αριστερός μπακ, Νόα Τολφ. Τέλος στα πιτς παραμένει και ο μέσος, Λούκας Καχέντ.
Ποια είναι η στοιχηματική η οποία έχει λανσάρει προσφορά* γνωριμίας με πριμοδότηση του 50% της αρχικής κατάθεσης; ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΧΑΚΕΝ
Η Χάκεν δεν κατάφερε να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και γκέλαρε, καθώς έφερε 2-2 εντός έδρας με την Μπρομαποϊκάρνα και απέδειξε για ακόμα μία φορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην άμυνα στο ξεκίνημα της χρονιάς. Μάλιστα μετά το τέλος του παιχνιδιού ο κόσμος αποδοκίμασε την ομάδα, για το γεγονός πως δεν κατάφερε να νικήσει στο τέλος. Η Μπρομαποϊκάρνα άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό του παιχνιδιού, με τον Λούκας Μπιόρκλουντ να σκοράρει έπειτα από ασίστ του Μαντς Χάνσεν για το 1-0.
Η Χάκεν πήγε στα αποδυτήρια με το εις βάρος της σκορ και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό της συνάντησης με τον Λαγιούνι να βρίσκει τον Σβάνμπακ ο οποίος έφερε στα ίσια την αναμέτρηση. Η ομάδα του Γενς Γκούσταφσον κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 70ο λεπτό με το αυτογκόλ του Σίμπσον, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1. Ωστόσο η Χάκεν δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και ισοφαρίστηκε στην τελική ευθεία της αναμέτρησης.
Συγκεκριμένα ο Τρόελσεν ισοφάρισε σε 2-2 για την Μπρομαποϊκάρνα στο 89’ έπειτα από τελική πάσα του Ζάντεν. Μετά το τέλος του ματς ο Αμόρ Λαγιούνι δήλωσε απογοητευμένος από την τροπή που πήρε το παιχνίδι και από το γεγονός πως η Χάκεν έδειξε ικανή να πάρει το παιχνίδι.
Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικά προβλήματα για τη Χάκεν οι οποία δεν θα έχει διαθέσιμο με πρόβλημα στη γάμπα τον τερματοφύλακα Αντρέας Λίντε, ενώ πρόβλημα στη μέση αντιμετωπίζει και ο Εντρίτ Μπερίσα. Πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο αντιμετωπίζει ο 19χρονος επιθετικός, Σάμπρι Κόντο, ενώ και ο Βάισανεν είναι εκτός με τραυματισμό στον χιαστό. Εκτός δράσης με πρόβλημα στο γόνατο είναι και ο μέσος Νταβίντ Σέγκερ.
Εκτίμηση
Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στα μετόπισθεν στο ξεκίνημα της σεζόν και δείχνουν να δέχονται εύκολα γκολ. Έτσι η πρότασή μας από την αναμέτρηση θα είναι το Goal/Goal, το οποίο μπορεί να επιβεβαιωθεί στο παιχνίδι.
2-1 γκολ γκολ