Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γκάμπια - Μάλι

16/1/2022 15:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 450
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 841 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γκάμπια - Μάλι στις 28/3/2023

Προϊστορία

28/3/2023 ΓκάμπιαΜάλι 1 - 0
24/3/2023 ΜάλιΓκάμπια 2 - 0
16/1/2022 ΓκάμπιαΜάλι 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 29,103 15.5%
X
€ 27,167 14.4%
2
€ 132,009 70.1%
Over
€ 4,048 14.1%
Under
€ 24,588 85.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

56 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

5

3

Σουτ εκτός εστίας

10

31%

Κατοχή μπάλας

69%

2

Οφσάιντ

0

0

Κόρνερ

7

11

Φάουλ

20

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Limbe
  • Χωρητικότητα: 20000
Τον πρώτο λόγο οι τυπικά φιλοξενούμενοι

Τον πρώτο λόγο οι τυπικά φιλοξενούμενοι

Η Γκάμπια θα συγκρουστεί με το Μάλι στην πόλη Λίμπε, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Οι τυπικά γηπεδούχοι νίκησαν τη Μαυριτανία, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι κέρδισαν την Τυνησία.

* Πρόκειται για το 33ο Κόπα Άφρικα, που διεξάγεται στο Καμερούν.

Τι ισχύει: Από τη φάση των ομίλων προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

ΓΚΑΜΠΙΑ

Έψαχνε νίκη στο παρθενικό παιχνίδι της ιστορίας της σε τελική φάση Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Δεν φοβήθηκε τη Μαυριτανία και τη νίκησε 1-0, σ’ έναν θρίαμβο που πιθανότατα δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τις μνήμες όσων έπαιξαν αλλά κι όσων το παρακολούθησαν. Στην πρώτη της καλή στιγμή στον αγώνα κατάφερε να προηγηθεί. Ο Τζάλοου πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και μ’ ένα υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας δίνοντας το προβάδισμα. Έπαιξε πιο προσεκτικά στη συνέχεια και ήθελε πάση θυσία να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Ανησύχησε μόνο μία φορά μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Παρόμοια η εικόνα και στην επανάληψη. Δεν ρίσκαρε αλλά είχε δύο καλές στιγμές για ένα δεύτερο τέρμα, την ώρα που η άμυνά της δεν πιέστηκε ιδιαίτερα. Άντεξε δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Γκάμπια έχει ραντεβού με την ιστορία καθώς μ’ έναν πόντο στα δύο προσεχή της παιχνίδια κόντρα σε Μάλι και Τυνησία, θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κόπα Άφρικη, συνδυάζοντας την πρώτη της παρουσία σε τελική φάση του θεσμού με μία τεράστια επιτυχία που ορισμένες άλλες πιο ιστορικές εθνικές ομάδες, δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν. Βέβαια ακόμα και οι 3 πόντοι ίσως φανούν αρκετοί στο φινάλε των γκρουπ, καθώς ίσως της δώσουν την πρόκριση ως μία από τις καλύτερες τρίτες του τουρνουά.

Ο Βέλγος τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Τομ Σεντφιέ τόνισε: «Κάναμε ένα πάρτι για να γιορτάσουμε την πρώτη νίκη της χώρας. Τώρα θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη σπουδαία ομάδα που έχει το Μάλι. Έχουμε ήδη τρεις βαθμούς που είναι φανταστικό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στο δεύτερο γύρο και να δώσουμε μεγαλύτερη λάμψη στην Γκάμπια, τη μικρότερη χώρα της Αφρικής».

Αγωνιστικά Νέα: Μόνο ο γκολκίπερ Γκαγιέ δεν υπολογίζεται λόγω Covid-19.

Η αποστολή της Γκάμπια:

Τερματοφύλακες: Τζομπέ (Μπλακ Λέοπαρντς), Γκαγιέ (Ροτ-Βάις Κόμπλεντζ), Σίμπι (Βίρτους Βερόνα)

Αμυντικοί: Τζανιέ (Ντιετικόν), Κόλεϊ (Σαμπντόρια), Σανέ (ελεύθερος), Εμπίε (Μπρομόγια), Τουράι (Σάλφορντ Σίτι), Σούντμπεργκ (Λέφσκι Σόφιας), Γκόμεζ (Χόρσενς), Γιάνκο (Βαγιαδολίδ)

Μέσοι: Σόνα (Φορτούνε), Μαρέ (Γκεντ), Ενγκούμ (ελεύθερος), Μπάροου (Μπολόνια), Τζάλοου (Σεράινγκ), Μόντου Μπάροου (Τζέονμπουκ Χιουντάιτ Μότορς), Μπ. Τζόμπε (Νόρμπι), Μπομπ (Πιατσέντζα), Άνταμς (Φόρεστ Γκριν), Ντάρμποε (Ρόμα)

Επιθετικοί: Κέσι (Ζυρίχη), Τζάλοου (Φέχερβαρ), Τραβάλι (Αϊμάν), Μπανταμόσι (Κόρτραϊκ), Ε. Κόλεϊ (Σπέτσια), Εντζιέ (Μποαβίστα), Ντ. Ντάρμποε (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ)



ΜΑΛΙ

Την περασμένη Τετάρτη πρωταγωνίστησε στο πιο επεισοδιακό παιχνίδι μέχρι τώρα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Άλλωστε το ματς έκανε το γύρο του κόσμου και όχι για ευχάριστο λόγο. Συνάντησε την Τυνησία και τη νίκησε με το οριακό αλλά πολύτιμο 1-0. Στο πρώτο μέρος δεν καταγράφηκε ούτε μία καλή στιγμή μπροστά στις δύο εστίες. Τρία λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη κέρδισε πέναλτι για χέρι εντός περιοχής. Ο Κονέ το μετέτρεψε σε γκολ και της έδωσε το προβάδισμα. Στο 80’ καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των αντιπάλων της. Ο Καζρί ανέλαβε την εκτέλεση με τον πορτιέρο Μουνκόρο να αποκρούει στη δεξιά του γωνία. Ακολούθησε «χαμός» όταν ο ρέφερι Τζάνι Σικάζουε από τη Ζάμπια να σφυρίζει τη λήξη της αναμέτρησης στο 85’. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα διόρθωσε το λάθος του και το ματς συνεχίστηκε με τον Ελ Μπιλάλ Τουρέ να αποβάλλεται με αυστηρή απευθείας κόκκινη κάρτα στο 87’. Τελικά ο 42χρονος διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά στο 89’ και παρά τις διαμαρτυρίες από τους Τυνήσιους δεν άλλαξε απόφαση. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου υπήρξε ενημέρωση ότι θα συνεχιζόταν ο αγώνας για να κυλήσει και ο χρόνος των καθυστερήσεων, όμως η Τυνησία προτίμησε να μην εμφανιστεί ξανά στο χορτάρι.

Με αυτόν τον απίθανο τρόπο το Μάλι έκανε σεφτέ στο Κόπα Άφρικα κι από τη στιγμή που επικράτησε στον -θεωρητικά- δυσκολότερο αγώνα του στη φάση των ομίλων, πλέον μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την πρωτιά στο γκρουπ. Άλλωστε ακολουθούν οι αναμετρήσεις με την Γκάμπια και τη Μαυριτανία, ομάδες που σίγουρα είναι πιο αδύναμες από εκείνο.

«Έχουμε ξεκινήσει μία φάση δημιουργίας ομάδας και χτίζουμε για το μέλλον. Η συλλογική αξία είναι σημαντική για μένα και σκοπεύουμε να κάνουμε μεγάλη εμφάνιση απέναντι στη φιλόδοξη Γκάμπια. Αυτή η γενιά μπορεί να γράψει ιστορία, ελπίζω μία χαρούμενη ιστορία. Το Μάλι ψάχνει κάτι σπουδαίο. Είμαστε υπεύθυνοι για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε, τα υπόλοιπα δεν μας απασχολούν» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Μοχάμεντ Μαγκασούμπα.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι ο επιθετικός Ελ Μπιλάλ Τουρέ και θα εκτίσει την ποινή του.

Η αποστολή του Μάλι:

Τερματοφύλακες: Μουνκορό (Μαζέμπε), Ντιαρά (Γιανγκ Άφρικανς), Ντιαβαρά (Μάλμε)

Αμυντικοί: Χ. Τραορέ (Ρεν), Τσ. Τραορέ (Ναντ), Κουγιατέ (Μετς), Αϊνταρά (Λανς), Σισακό (Σταντάρ Λιέγης), Κουλιμπαλί (Ντιζόν), Φοφανά (Αμιέν), Σακό (Γκιμαράες), Σαμακέ (Χορόγια)

Μέσοι: Α. Αϊνταρά (Λειψία), Ντουμπιά (Ρεμς), Σαμασέκου (Χόφενχαϊμ), Λ. Κουλιμπαλί (Σαλερνιτάνα), Αντάμα Τραορέ (Σερίφ Τιρασπόλ), Ντιενέπο (Σαουθάμπτον), Μπισούμα (Μπράιτον), Αντάμα Νος Τραορέ (Χατάισπορ), Ντιένγκ (Αλ Αχλί), Μ. Καμαρά (Σάλτσμπουργκ), Κουαμέ (Τρουά), Χ. Τραορέ (Γκιρεσούνσπορ)

Επιθετικοί: Ελ Μπιλάλ Τουρέ (Ρεμς), Κ. Κουλιμπαλί (Ναντ), Κονέ (Σάρπσμποργκ), Σιναγιόκο (Οσέρ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Εξαιρετική ήταν η πρεμιέρα τόσο για την Γκάμπια όσο και για το Μάλι, καθώς η πρώτη έγραψε ιστορία νικώντας τη Μαυριτανία, ενώ η δεύτερη επικράτησε της Τυνησίας μετά από έναν επεισοδιακό αγώνα. Πλέον οι δυο τους θα παίξουν ντέρμπι κορυφής στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Με βάση το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης, μία πιθανή ισοπαλία θα τις φέρει αμφότερες στην επόμενη φάση. Ωστόσο η ποιότητα είναι στην πλευρά των τυπικά φιλοξενούμενων και θα τους εμπιστευτούμε επιλέγοντας το «διπλό» που αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επιβεβαιωθεί.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 6ος όμιλος
  1 Μάλι 3 7 2 1 0 4:1
  2 Γκάμπια 3 7 2 1 0 3:1
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Refpatra, με το υψηλότερο yield +4.82% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες