12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντρίτα - Λίνφιλντ

11/8/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 658
0 - 3
Τελείωσε

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 4,204 32.2%
X
€ 1,987 15.2%
2
€ 6,867 52.6%
Over
€ 330 8.4%
Under
€ 3,590 91.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

50 ψήφοι:

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Άνευ αγώνα
  • Γήπεδο: Colovray Sports Centre
  • Χωρητικότητα: 7200
Αμφίρροπη κόντρα για την πρόκριση

Αμφίρροπη κόντρα για την πρόκριση

Η Ντρίτα θα κοντραριστεί με την Λίνφιλντ -σε ουδέτερο έδαφος- στο γήπεδο της Νιόν της Ελβετίας, σε μονό τελικό για τον προ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τυπικά γηπεδούχοι είναι πρωταθλητές Κοσόβου κι απέκλεισαν στην προηγούμενη φάση την Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι κατέκτησαν τον τίτλο στη Βόρεια Ιρλανδία κι απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο την Τρε Φιόρι.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η νικήτρια θα παίξει στην επόμενη φάση με τη Λέγκια Βαρσοβίας.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΝΤΡΙΤΑ

Έκανε το καθήκον της κόντρα στην πρωταθλήτρια Ανδόρας, Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες επικρατώντας με 2-1, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να φτάσει σε μία πιο εύκολη νίκη, λόγω των πολλών χαμένων ευκαιριών της. Στο 21ο λεπτό ευτύχησε να προηγηθεί με εκπληκτικό πλασέ του Σαμπανί με το αριστερό πόδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Λίγο αργότερα όμως και πιο συγκεκριμένα στο 29’, είδε τους αντιπάλους της να φτάνουν στην ισοφάριση με γκολ του Γκαρσία, σε μία φάση που αδράνησε το κέντρο της άμυνας της. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου σαρανταπενταλέπτου όμως ανέκτησε το προβάδισμα. Αυτήν την φορά ο σκόρερ ήταν ο Ναμάνι με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή.

Στην επανάληψη έπρεπε να υπερασπιστεί το προβάδισμά της όμως προτίμησε να μην κλειστεί και συνέχισε να παίζει επιθετικά. Έφτιαξε αρκετές καλές ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσε να βρει το τρίτο τέρμα που θα την έκανε να αισθάνεται πιο ήρεμη. Δεν τιμωρήθηκε όμως από τον άγραφο κανόνα του ποδοσφαίρου, αφού οι αντίπαλοί της έδειχναν ανήμποροι να δημιουργήσουν έστω μία καλή ευκαιρία. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Κοσοβάρους να πανηγυρίζουν, καθώς για δεύτερη διαδοχική σεζόν εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον τελικό της προ προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέρσι είχαν κατορθώσει να βρεθούν μέχρι τον πρώτο προκριματικό γύρο, αλλά εκεί είχαν αποκλειστεί με δύο ήττες από την πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε, ενώ η πορεία τους στο Γιουρόπα Λιγκ σταμάτησε στην Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο. Θέλουν να βρεθούν ξανά στον πρώτο προκριματικό αλλά φέτος το έργο τους είναι σαφώς δυσκολότερο.



ΛΙΝΦΙΛΝΤ

Κλήθηκε να αντιμετωπίσει το περασμένο Σάββατο την πρωταθλήτρια Σαν Μαρίνο, Τρε Φιόρι και κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί παίρνοντας τη νίκη με το «καθαρό» 2-0, αν και δυσκολεύτηκε για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Από τα πρώτα λεπτά του ματς ήταν εκείνη που πήρε τον έλεγχο κι έψαχνε το γκολ που θα την έβαζε σε θέση κυνηγού. Δημιούργησε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ, ενώ απειλήθηκε μία και μοναδική φορά λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη εμφανίστηκε βελτιωμένη και πήρε τον έλεγχο πιέζοντας κι αναζητώντας υπομονετικά το τέρμα που θα έλυνε τον «Γόρδιο δεσμό» της αντίπαλης άμυνας. Ο χρόνος κυλούσε και δεν έβρισκε λύσεις, ενώ στάθηκε καθώς είχε δοκάρι. Τελικά στο 71’ -η αλλαγή του κόουτς Χίλι- ο Χέρι μ’ έναν «κεραυνό» έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας των αντιπάλων και λύτρωσε τους πρωταθλητές Βόρειας Ιρλανδίας. Δώδεκα λεπτά αργότερα -μία άλλη «χρυσή» αλλαγή- ο Μανζίνγκα εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του γκολκίπερ της Τρε Φιόρι και «κλείδωσε» τη νίκη-πρόκριση.

Ο στόχος της είναι να πάρει το εισιτήριο για τον πρώτο προκριματικό γύρο. Εκεί είχε σταματήσει άλλωστε η πορεία της και πέρσι, καθώς είχε αποκλειστεί με δύο ήττες από την πρωταθλήτρια Νορβηγίας, Ρόζενμποργκ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λίνφιλντ θέλει να πάρει το εισιτήριο για τον πρώτο προκριματικό γύρο όπου έχει φτάσει σε πολλές περιπτώσεις και στο παρελθόν. Από την άλλη η Ντρίτα ονειρεύεται να ξεπεράσει τον σκόπελο των προ προκριματικών και να αντιμετωπίσει έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως είναι η Λέγκια Βαρσοβίας. Δεν εντυπωσίασε καμία από τις δύο ομάδες με την απόδοσή της στις νίκες απέναντι σε Τρε Φιόρι και Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες αντίστοιχα. Θα αποφύγουμε την πρόβλεψη σημείου και θα προτιμήσουμε το Under, αφού αμφότεροι οι αντίπαλοι λογικά θα παρουσιαστούν προσεκτικοί, για να μην δεχτούν εύκολα γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Ντρίτα νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.40 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
11/8/2020
Ντρίτα
Λίνφιλντ
0 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Onironautis, με το υψηλότερο yield +5.32% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες