Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντρίτα - Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

35 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Colovray Sports Centre
  • Χωρητικότητα: 7200
Ανώτεροι οι Κοσοβάροι

Ανώτεροι οι Κοσοβάροι

Η Ντρίτα θα κοντραριστεί με την Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες -σε ουδέτερο έδαφος- στο γήπεδο της Νιόν της Ελβετίας, σε μονό αγώνα για τον προ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τυπικά γηπεδούχοι είναι πρωταθλητές Κοσόβου ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι κατέκτησαν τον τίτλο στην Ανδόρα.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η νικήτρια του ζευγαριού θα συναντήσει στον τελικό, όποια ομάδα περάσει μεταξύ της Τρε Φιόρι και της Λίνφιλντ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΝΤΡΙΤΑ

Προέρχεται από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν στην οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από μεγάλη μάχη με τη συμπολίτισσα και «αιώνια» αντίπαλό της Γκιλάνι. Οι δύο ομάδες τερμάτισαν με 68 βαθμούς μετά από 33 αγωνιστικές, ενώ έμεινε μόλις έναν πόντο πίσω τους η 3η Μπαλκάνι. Η Ντρίτα πάντως ήταν εκείνη που πανηγύρισε τον τίτλο, επειδή είχε νικήσει και στα δύο ντέρμπι την Γκιλάνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν τόσο ισοδύναμες οι δύο ομάδες, που είχαν ακριβώς την ίδια διαφορά τερμάτων (+34). Αυτό ήταν το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία της κι έπιασε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας με τους πολυνίκεις του θεσμού την Μπέσα και την Φερονικέλι, ενώ η πρώτη σε τίτλους είναι η Πρίστινα με 10.

Οι «πνευματικοί» όπως είναι το παρατσούκλι του συλλόγου θα παίξουν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Το καλοκαίρι του 2018 είχαν βρει ξανά στον προ προκριματικό γύρο την τότε πρωταθλήτρια Ανδόρας, Σάντα Κολόμα, την οποία είχαν αποκλείσει. Στη συνέχεια νίκησαν και τους Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ και προκρίθηκαν στον πρώτο προκριματικό γύρο. Εκεί κληρώθηκαν με τη Μάλμε. Οι πρωταθλητές Σουηδίας αποδείχτηκαν πολύ υψηλό εμπόδιο και τους απέκλεισαν με νίκη 3-0 στο Κόσοβο και 2-0 στη Σκανδιναβία. Πέρσι αποκλείστηκε δύσκολα από την Ντουντελάνζ στον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, με την ομάδα από το Λουξεμβούργο να φτάνει μέχρι τους ομίλους της διοργάνωσης.

Προπονητής του συλλόγου είναι από το καλοκαίρι του 2019 ο Αρντιγιάν Νουχίτζι ο οποίος συνδύασε την παρθενική του σεζόν στον πάγκο της ομάδας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στα 41 του χρόνια θα καθοδηγήσει για πρώτη φορά ένα σύνολο σε αγώνα της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πριν την Ντρίτα είχε εργαστεί στη Σκούπι.



ΙΝΤΕΡ ΚΛΑΜΠ ΝΤ’ ΕΣΚΑΛΝΤΕΣ

Έγραψε ιστορία και συνεχίζει, καθώς στέφθηκε πρωταθλήτρια Ανδόρας για πρώτη φορά στην ιστορία της, από το 1991 όταν και ιδρύθηκε. Μάλιστα μόλις το 2017 είχε ανέβει ξανά στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Μετά από μία μεγάλη μάχη με τη μόνιμη πρωταθλήτρια Σάντα Κολόμα, κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα συγκεντρώνοντας 52 πόντους, έναντι 51 των αντιπάλων της. Έτσι λοιπόν κατάφερε να εξασφαλίσει για παρθενική φορά τη συμμετοχή τη συμμετοχή της σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, μια και στο παρελθόν δεν είχε καταφέρει να παίξει ούτε μία φορά, έστω στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρο στη Νιόν της Ελβετίας, ελπίζοντας παράλληλα ότι θα πάρει εκδίκηση από την Ντρίτα, η οποία πριν δύο χρόνια είχε αποκλείσει τη Σάντα Κολόμα. Η Ίντερ ζήσει πρωτόγνωρες στιγμές και τα μέλη της ομάδας το χαίρονται με την ψυχή τους.

Στην άκρη του πάγκου βρίσκεται ο 48χρονος Ισπανός παλαίμαχος τερματοφύλακας Αντόλφο Μπαΐνες. Έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής κυρίως σε ομάδες των μικρών κατηγοριών του πρωταθλήματος της πατρίδας του και ξεκίνησε την προπονητική το 2011, όταν ανέλαβε τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων στην Ταραγόνα. Ανέλαβε την Ίντερ το καλοκαίρι του 2018 και κατάφερε να την οδηγήσει στην κορυφή, μόλις στη δεύτερή του σεζόν.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ντρίτα είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι κι έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν. Οι πρωταθλητές Κοσόβου έχουν πιο ισχυρό σύνολο κι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να είναι εκείνοι που θα πάρουν τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Θα επιλέξουμε τον άσο θεωρώντας ότι θα επιβεβαιωθεί, αν και θα τον θέλαμε σε καλύτερες τιμές.

FACTS

  • Η ομάδα Ντρίτα νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.36 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες - Τελ. αγώνες
11/5/2024
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Εσπορτίβο Σάντα Κολόμα
5/5/2024
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Καρόι
6 - 0
28/4/2024
Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
2 - 0
21/4/2024
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Εσπεράνσα Ντ' Ανδόρρα
4 - 0
14/4/2024
Πας Ντε Λα Κάσα
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
0 - 1
7/4/2024
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Ατλέτικ Αμέρικα
2 - 0
10/3/2024
Ορντίνο
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
0 - 1
2/3/2024
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Σάντα Κολόμα
1 - 2
25/2/2024
Σάντα Κολόμα
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
0 - 1
17/2/2024
Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
2 - 1
Αναμετρήσεις Ομάδων
8/8/2020
Ντρίτα
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες